İş yerinde herkes beni küçümsüyor. Ne önerirsiniz?

2 yıllık çocuk gelisim mezunuyum sanirim 4 yıllık okumadığım için ve yaşım küçük olduğu için ve iyi bir yerde işe girdim herkes bu kızın burada ne işi var der gibi davranıyor bana pazartesi işe başlıycam daha şimdiden kendimi bu kadar değersiz hissedemezdim bir tanıdığın iş yeriydi bende çocuk gelisim çıkışlı olduğum için çalışmak istediğimi söylemiştim adam aldı beni işe ama oradaki insanlar beni beğenemedi herhalde bilmiyorum ama yani kimseye zorla beni işe al demedim ki zaten kendi bölümüm çocuk gelisim ve özellerde çalışabilirim ve alındım yani baya lüks iyi bir yer ama insanlar bana kötü davranıyor sanırım beni yetersiz görüyorlar 2 yıllık okuduğum için ama ben zaten oraya birseyleri tecrübe edip öğrenmek için giriyorum ayrıca dgs sınavına hazırlancam zaten ama işte dedigim şekilde davranıyorlar kendimi çok kötü hissettim

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorumunuz için teşekkürler sadece sanırım insanları biraz fazla takıyorum çünkü en mutlu olduğum zamanda insanların benim moralimi bozmaya çalışmasını kabullenemiyorum özgüvenli olmaya çalışıyorum ama tabiki ilk iş tecrübem olduğu için ne yapacağımı bilemediğim için birde insanlar böyle davranıp bana yardımcı olacakları yerine yoluma taş koyunca ister istemez özgüvenim düşüyor her ne kadar moralim bozulsada bu beni daha hırslı yapıyor hepsinden başarılı olacağımı düşünüyorum
İş yerinde herkes beni küçümsüyor. Ne önerirsiniz?