İş yerinde sürekli aşağılanıyorum. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar erkek çoğunluğu olan bir kurumda çalışıyorum. Yeni başladım bu yüzden her şeye yetişemiyorum. Müdürümün bana karşı olan davranışları başta çok iyiydi. Çok ılımlı bir insandı. Hatta ilgiliydi diyebilirim. Dışarı çıkıyorduk fakat bende bir yakınlık kurma durumu söz konusu değil. Bir müddet sonra o iyilik meleği adam gitti yerine aşağılık bir pislik geldi. Arkamdan konuşuyor. İnsanların içinde beni eziyor. Eksik olduğum konuda benden daha yeni bir elemanın önünde beni rezil ediyor. Odasında kavga ettiğimiz bir gün oldu, bizi duymayan kalmadı. Kendimi açıklamaktan yoruldum. Dayanamıyorum beni ağlatıyor. Ayrıca lazere gidiyorum bu yüzden cildimi almıyorum. Bir hafta önce bana kendime dikkat etmem gerektiğini yoksa o da dahil kimsenin bana saygısı olmadığını söyledi. Çok saçma bir durumun içindeyim. Kendimi tutamıyorum, tenha yerlerde ağlamaya gidiyorum. İnsanlar gerçekten çok karmaşık ve acımasız. Kendimi yetersiz, beceriksiz, aptal hissetmeme vesile oluyorlar. Bu konuda yapabileceğim bir şey var mı bilmiyorum. Aklınıza bir şey gelirse lütfen benimle paylaşın. Her şeyden önce bir insan olarak çok yoruldum.
İş yerinde sürekli aşağılanıyorum. Ne yapmalıyım?