@egbirha yanlış yazdığı mı farkettim bende. hukuk mezunu demeliyim. doktor ve hakim avukat savcı grubu ve okuyanlardaki ego çoğu meslek grubunda yok. meslek egosu en yüksek grup
işin vahim tarafı doktorlara canımızı emanet ediyoruz bunu hiç düşündünüz mü? "bulaşılmaz" denilen insan senin sağlığın hakkında karar veriyor ve bu oluyor psikolojide dayar ilacı tüm nöronlarını çekikle ezer yani allah düşürmesin.
Evet erkekler statüye bakar. Bu meslek grubunun da neyin kafasını yaşadığını bilmiyorum. Sanki aya çıkıyor. Milyon tane var onlardan farkında değiller galiba.
Artık bakıyor erkekler, kadınlar yıllardır bakıyordu sıra erkeklere geldi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sülük gibi yapısmıssındır adama seni istemiyordur beğenmiyordur bu kdr basit seni beğense istersen garson ol yine gelir alır seni ama beğenmemiş çekim yok auran uymamıs
Kadın-Erkek farketmiyor. Denkliğe önem veren çok insan var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
1 tane üni bitirdim 1 üniversitede okuyorum yaşım 32 ve köyde yaşayan bir kızla görüştürecekler evlilik amaçlı. Bende düşünüyorum acaba nasıl olacak diye.
Hocam benim konum farklı... Psikoloji öğrencisine ne önerirsiniz, yeni mezunlara özelde maaş nasıl? Kpss için ne düşünüyorsunuz? Sizin çalıştığınız kurum?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Devlette maaşlar memur maaşıyla aynı. 15-16k civarı şu an. Kpss ve dil çalışın derim. Özelde asgari ücret çoğunlukla
Kişi Aşık olunca mesleki kariyer pek önemsenmiyor, ama belli bir yaştan sonra seçicilik başlıyor ve üst bir kariyer sahibi ise seçen kişi kendini Ulaşılmaz sanıyor. Sevmeyen adamdan bir cacık olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
Kötü bir meslek sahibi değilsiniz. Karşınızdakini de önce insan sonra erkek sonra doktor görmelisiniz.
Doktorlarda inanılmaz ego var istisnalar hariç ama genelde burunlar bir havada. Diğer mesleklerde öyle bir şey var mı bilmiyorum
Bakıyorlar bakmam diyene inanmıyorum. Erkek bu yani tesettürlu isterim diyor miniliye bakıyor filan..
Davul bile dengi denge demişler Demek ki kendi mesleği ile aynı meslek sahibi olan birisini istiyor olabilir
Akıllı bir erkek bence doğru bir hayat için meslegi on olanda tutmaz… an azından ben öyle yapmadım.. canım buluyorum
Meslek muhakkak kişiler arasında önemli bir unsur, sevgi aşk vs diyenlerde fazla polyannacı bence. Çünkü davul bile dengi dengine..
Yani lise mezunu olup zengin olan insanlarda mevcut ona bakarsak onlar da doktorlara burun kıvırabilir iç zenginliği dış borçlarla kapatamayız
Red yemenin sebebinin meslek olduğunu sanmıyorum, red yediğine göre teklif falan ettin herhalde 🤔
Senin tanıdığın kişilerin hayata bakış açısıyla alakalı bu. Genelleme yapmak yanlış olur. Ev hanımıyla da evlenen biliyorum 🤷
Mesleğimde başarılıyım iyide kazanıyorum ama karşımdaki kadının statüsünden çok zekası karakteri daha önemli benim için
Psikologluk çok güzel bir meslek sanki doktorluktan çok aşağı kalan bir meslek değil ki doktor egosu var maalesef bizim ülkede
Halen ülkede mesleğe bakan asalaklar var ben Avrupa’da milletvekili ile aynı yerde yemek yiyiyorum halen mal mal mesleğe takılanalr var
Doktor kabul etmedi mi seni. Piiuuvvv bu egoyla uzaya araçsız uçabilirler bence 😂 bedava marsa yolculuk
Kanki biraz güzel biraz seksi olsun lezzetli yemekler yapsın yeterli erkek her türlü çabalar bakar evine bence
Olaya öyle bakma statüye bakarsan yanlış yaparsın yaptığın işle alakası yok bir şeyden hoşlanmamıştır.
Statü olabilir de heryerde konuşulmaz sonu yok çünkü, bu birini kendini küçük düşürmekten başka bir şeye yaramaz
doktor ve svukat kısmına bulaşmaman gerektiğini öğrenememişsin sdfsdf baksa ne olacak 10 sene ineklemekten robot gibi oluyor hepsi zaten
Bi hukukçu olarak kırıldım bu yoruma gkskvmsmsma
@egbirha yanlış yazdığı mı farkettim bende. hukuk mezunu demeliyim. doktor ve hakim avukat savcı grubu ve okuyanlardaki ego çoğu meslek grubunda yok. meslek egosu en yüksek grup
Mühendisler de egolu abi sadece biz değil sjsjssj.
işin vahim tarafı doktorlara canımızı emanet ediyoruz bunu hiç düşündünüz mü? "bulaşılmaz" denilen insan senin sağlığın hakkında karar veriyor ve bu oluyor psikolojide dayar ilacı tüm nöronlarını çekikle ezer yani allah düşürmesin.
Evet erkekler statüye bakar. Bu meslek grubunun da neyin kafasını yaşadığını bilmiyorum. Sanki aya çıkıyor. Milyon tane var onlardan farkında değiller galiba.
Kadınlar daha çok bakıyor bence
@zevkli_günahlar kadınlar statüye değil paraya bakabilir ama günümüzde erkekler kadınları bu konuda da geçti
Yanlışın var
Kadinlar nasilki erkekte statuye bakiyorsa artik erkekte en az kendine denk kadin ariyor.
Bir psikolog bu sorunu halledebilmeli❗️
Bu şartlarda, evet herkes birlikte olacağı kişinin mesleğine bakar.
Maalesef 50 bin de para alsanız, geçinmek zor.
Bence bakar ya. Ben ekonomik olarak benden kötü olan biri ike ciddi düşünemiyorum
Babam doktor annem hemşire yani bakmayan da var
Statüye baksaydi sizi reddetmezdi kanımca. Bu da benim görüşüm, belki tipi değildiniz.
Bu kişinin kendi karakterinden geçiyor biraz da bence 🙄
Var öyle sığ insanlar. Bu konular maalesef cinsiyete bakmıyor.
Statü önemli bir faktör hedefleri olan ve kariyerine onem vermiş Bi insan buna önem vermeli
Bakarım statü meslek değildir ama bu arada haberin olsun
Bu denli egolu erkeklerle işim olmasın aminnn
Yok hayır, öyle olsaydı çalışmayan evde oturan kızlar kocasız kalırdı
Brn bakmam meslegim iyiyse maasim iyiyse sorun yok
Kompleksi var demek ki Hiç sevmediğim klasik tipik kibirli egolu Türk erkeği işte Neyse
Kadınların geneli yapar erkeklerin çok nadir bazıları
psikologların genelde psikolojisi bozuk oluyor ben de uzak kaçarım 🌹❤️
Artık bakıyor erkekler, kadınlar yıllardır bakıyordu sıra erkeklere geldi.
Sülük gibi yapısmıssındır adama seni istemiyordur beğenmiyordur bu kdr basit seni beğense istersen garson ol yine gelir alır seni ama beğenmemiş çekim yok auran uymamıs
Meslekle ilişkili olduğu kanısına nereden vardınız?
Anasinin damina kadar yolu var senin statünde de bir sey yok ayrica
psikoloğlar çok sıkıcı olurlar. o yüzedendir:))))))
Meslekten ötürü olduğunu sanmıyorum. Kafa yapısı vs de önemli bu konuda.
maalesef partnerim benim dengim degilse bende red ediyorum
Sanmıyorum hele ki geliri iyi bir erkek kadının çalışıp çalışmadığına bile bakmıyor.
psikolog olan sensin bunu bize sorman saçma olmuş :)
Kadın-Erkek farketmiyor. Denkliğe önem veren çok insan var.
1 tane üni bitirdim 1 üniversitede okuyorum yaşım 32 ve köyde yaşayan bir kızla görüştürecekler evlilik amaçlı. Bende düşünüyorum acaba nasıl olacak diye.
Meslek bakmıyorum bugün iyi bi yerdedir yarın olmaya bilir... karekter uyumu önemli
Kariyer sahibi erkekler kadınlar statü paraya bakıyor. Kimse bakmıyorum demesin
Kişiden kişiye değişir yani bu algı. Sana göre birisi değilmiş demek ki boş ver geç
O senin gibi türk kızlarına ait bir şey erkekler ona bakmaz
Sadece begenmemistir, kendince ayrilik hikayesi yazma
Seni beğenmemiştir mesleğin bahane olmuştur
Ben tıp öğrencisiyim ama psikoloğu da reddetmezsin be abi.
İlginç, ilk defa böyle bir şey duydum. Karşı tarafın karakteri ile ilgili bir durum bence.
Bence tipin onun için uygun değildir işe göre seçmesi saçmalık olur
Erkekten erkeğe değişir kimisi çalışan ister kimisi çalışmayan herkes dengiyle olsa ne iyi olucak ama herkes kendinde olmayanı istiyor
doktorun biri takilmisti pesime bi ara ama red etmistim capkindi baya. Ben de bilgisayar mühendisiyim.
Hocam benim konum farklı... Psikoloji öğrencisine ne önerirsiniz, yeni mezunlara özelde maaş nasıl? Kpss için ne düşünüyorsunuz? Sizin çalıştığınız kurum?
Devlette maaşlar memur maaşıyla aynı. 15-16k civarı şu an. Kpss ve dil çalışın derim. Özelde asgari ücret çoğunlukla
KPSS atamaları... Puanlar... 🥹🥲
Kişi Aşık olunca mesleki kariyer pek önemsenmiyor, ama belli bir yaştan sonra seçicilik başlıyor ve üst bir kariyer sahibi ise seçen kişi kendini Ulaşılmaz sanıyor. Sevmeyen adamdan bir cacık olmaz
kadın güzel değilse mesleğine bakar eğer güzelse veya kadına aşıksa mesleğine bakmaz
Psikologsun senin bilmen lazım onu. Annenle babanı tanıştırdıysan onunla onlardan da rahatsız olmuş olabilir belki meslek eğitim değildir mesele.
Ben turizmde aşçıym ama asla öyle mesleğe fiziğe dış görünüşe bakmadım bakmamda