AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Pek iyi değil olsa yapardım
O hava da değilim
Daha sonra müsait olduğunda?
Musaitim öğlene kadar da o keyfim yok. Haber almam gereken birinden bir haftadır haber alamadım. Benim de bir hafta kuralım var. Bugün de dönmezse. İm going to void
Dostum başka zaman da olur.
Eğer istersen..
Bu konuda kendimi geliştirmeyi hedefliyorum bir an evvel :)
Bugün gelirse beni bulursun gelmezse bulamazsin. Çünkü siteyi onun için kullanıyorum. Süre de doluyor.
Shes not understand me. İm be honest for she. Everytime. But she have a questions in head. İm a trustable Man but shes dont understand. Now shes not here one week. And i * a colder for she. It's not over until I say it's over
I see..
What do think, is she come back to you?
Are you hopefull about her?
Shes come back for me. İ know because she love me. But shes not trust me. İ dont know this reason. İm not a trustable person. Everytime i tell truth for she. She is very smart, same to me 😏
Our brains is fighting last one week. She wants to see me betray her. But i cant. Because im not a wrong man
Why did she think you are untrustable?
Because I'm one of the fastest living men. I used to be a womanizer my old life. But i dont have a girl, yeah im womanizer. But when i a have my girl. Than im a loyal Man. İm boring to fast life. İm 32 years old. Time and me change. It's the first time I'm thinking of marriage thanks to this girl. I used to have a lot of long and short-term relationships but I'm tired of them
I understand you..
Your lifestyle same to mine.. :D
But i have a important difference; now, i dont have a girl friend..
Cause of that i dont fall in love anyone..
İ fall in love fırst time this girl. But shes not understand. I didn't know love until I met this girl. I * a difficult person. I've been together in my old relationships with liking or love. I've never been in love. because no one was indispensable to me. I have limits. I leave what goes out of it. It is difficult for me to be indispensable. No woman has ever done this
Liking or love hoşlanti ve sevgi manasında. Love aşk ve sevgi olduğu için düzeltme yapayım dedim
Dostum ne iş yaparsin?
Tanışabilir miyiz?
Böyle yazıyorum beni gay falan sanma ha :D
Gaysan söyle engelliyim vakit kaybettirme. Homofobik biriyim. Eşcinsellerden korkmam şekil yaparsa bayıltirim da konuşmak istemiyorum. İnsan doğasına aykırı diye tercihleri. Bir iş yapmıyorum bro şu an boştayim. Semt abisyim. d 4 ayrı mesleğim var. Evde hastam var diye çalışma işine ara verdim. Yakında basliycam ama. Sen ne iş yaparsin
Mesaj at istersen.. ?
Olur mu?
Buradan devam. Sevdiğim kadına sözüm var. Sitede onun için varım. Ondan başka kimseye mesaj atmam. Takipte etmem. Söz önemli bro tutmak lazım. Bizi biz yapan verdiğimiz sözler. Gönül koyarsan da sen bilirsin sohbeti keserim. d
I have to go abroad...
I should live in england so i improve my language level...
This is my purpose.. :)
It's cool. I learned English from movies and games. I have no purpose. Knowing the language is good. I have no idea to go abroad. However, if I get married, I will go for the education of children or to travel. I will not go any other way. I like my neighbourhood. I love İzmir very much. if i live i will live there
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!