Eğitim & Kariyer Konuşarak ingilizce öğrenilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İngilizce bilen biriyle ingilizce konuşsak İngilizce öğrenir miyiz? Konuşarak ingilizce öğrenilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ProfDiceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Konuşacaksın, anlamadığın kelimeleri not alıp sonra çevireceksin.Ben Valorant adlı oyunda yabancı sunuculara girip konuşmaya çalışıyorum. İngilizcem a1-a2 seviye falan fakat anlatabiliyorum kendimi az çok 0 0 Yorumla
Butterflyyss Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Hem pratik yapacaksın hem de gramer öğreneceksin. Sadece o şekilde öğrenmek için resmi diki ingilizce olan bir ülkede olman gerek 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ben böyle böyle b1'den c1-c2 ortasında bir yere geçtim :D 0 0 Yorumla
Mraliila Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Lan şansa bak bende tam ingilizceyle uğraşıyodum. ingilizce seviyen hangi seviyede ya da hiç bilmiyormusun? bende kendime arkadaş arıyodum konuşacağım istersen tanışır whatsapptan konuşuruz her zaman. mutalist bir hareket ikimizcede. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Benim İngilizcem hiç yok, olur mu Yorumla Mraliila +1 yıl Hmm hiç bilmemen biraz sıkıntı ama istersen yardımcı olurum yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl Yaş 20 yardımci olursan güzel olur Yorumla Mraliila +1 yıl tm iletişime geçelim istersen instagramını ver ekliyim Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yok susarak daha rahat öğrenirsin. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Aslında en kolay yolu bumu diye sormuştum. Yorumla RaistlinMajere_ +1 yıl Evet. Amaç sonuçta İngizlice konuşmak ise en rahat bu dediğin taktikle olur. Pratik yapmadan bir şey öğrenilmiyor çünkü. Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yani en iyi konuşarak öğrenilir zaten. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Konuşacaksın, anlamadığın kelimeleri not alıp sonra çevireceksin.
Ben Valorant adlı oyunda yabancı sunuculara girip konuşmaya çalışıyorum. İngilizcem a1-a2 seviye falan fakat anlatabiliyorum kendimi az çok
Hem pratik yapacaksın hem de gramer öğreneceksin. Sadece o şekilde öğrenmek için resmi diki ingilizce olan bir ülkede olman gerek
Ben böyle böyle b1'den c1-c2 ortasında bir yere geçtim :D
Lan şansa bak bende tam ingilizceyle uğraşıyodum. ingilizce seviyen hangi seviyede ya da hiç bilmiyormusun? bende kendime arkadaş arıyodum konuşacağım istersen tanışır whatsapptan konuşuruz her zaman. mutalist bir hareket ikimizcede.
Benim İngilizcem hiç yok, olur mu
Hmm hiç bilmemen biraz sıkıntı ama istersen yardımcı olurum yaş kaç
Yaş 20 yardımci olursan güzel olur
tm iletişime geçelim istersen instagramını ver ekliyim
Yok susarak daha rahat öğrenirsin.
Aslında en kolay yolu bumu diye sormuştum.
Evet. Amaç sonuçta İngizlice konuşmak ise en rahat bu dediğin taktikle olur. Pratik yapmadan bir şey öğrenilmiyor çünkü.
İngilizce asıl konuşarak öğrenilir
Yani en iyi konuşarak öğrenilir zaten.
yani bunu ek olarak yaparsın tabi
Gelişmenize katkı sağlar
evet.