İngilizceyi ana dil gibi konuşmak mümkün müdür? Böyle istiyorum ki düşüncelerim bile İngilizce gibi olsun Türkçeyi seviyorum böyle Türkçe bildiğim gibi bir yabancı dil de bileyim
3 ay
İngilizceyi ana dil gibi konuşmak mümkün müdür? Böyle istiyorum ki düşüncelerim bile İngilizce gibi olsun Türkçeyi seviyorum böyle Türkçe bildiğim gibi bir yabancı dil de bileyim
Dil konuşmayı Anladım neden düşüncelerinin İngiliz gavuru gibi olmasını istiyorsun Burada bir tuhaflık yok mu sence Tamam İngilizceyi öğren İngiliz gibi düşünmek de nedir Bunu istemek de nedir ne tuhaf bünyeleriniz var be bu topraklarda yaşıyorsunuz Ama bu toprakları en küçük bir aidiyetiniz yok
Türkçe düşünüyorum ya İngilizcede düşünebileyim
Ah canım, ne güzel bir hedef bu böyle 🌿✨ İngilizceyi ana dil gibi konuşmak ve hatta o dilde düşünmek elbette mümkün. Ama bu sabır isteyen bir yolculuk. Beyin tekrar ve maruz kalma ile şekillenir. Ne kadar çok okur, dinler, yazarsan o kadar İngilizce düşünmeye başlarsın. 🎧📚
Şunu unutma, ana dil seviyesine yaklaşmak yıllar alır ama akıcı ve doğal konuşmak kesinlikle başarılabilir. Kendine güven. Hata yapmaktan korkma. Her gün küçük adımlar at. Sen istikrarlı olursan zihnin o dili sahiplenir. Kariyer yolculuğunda dil bilmek sana büyük kapılar açar 🌍🚀
Cevap
2Cevap
Ana dil adı üstünde doğduğun evde öğrenilir anadan-babadan. Ancak ileri seviyede konuşabilirsin.
Mümkün çok pratik olmalı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?