okudum ki ben ek durumları dedim vee lise mezunu almıyorlar en az 2 yıllık sivil hava ulaştırma ya da kabin hızmetlerı okuman lazım ya da 4 yıllık sıvıl hava ulastırma ısletmecılıgı
Yok oyle bir dunya arkadasim ben eski ucus hostesiyim yere gecmek istiyorum ama nasil basvurulur, ilan acarlar mi detayli bilgi almak icin sordum soruyu o bolumler cok bos..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
3. Dugme olayi ;)
Torpil?
Ben hostesim
Ben de eski hostesim ama simdi yere gecmek istiyorum canim ya
Hangi şehir?
Istanbul. Ataturk havalimani icin
Antalya olsaydı yardımcı olmaya çalışırdım
Yine de saol
Rica ederim
Cince :)
evet
herşeyden evvel ebenin * olacak ilk şart bu
hakkıma giriyosun biliyosun dimi? ben burada bilgili arkadaşlardan yardım istedim terbiyesiz yaşından utan
3 gündür ana sayfa geliyor sinirlendim en sonda yazdim bunu kusura bakma
Gunun sorusu bu. 3 gun ile alakasi yok
Bilmiyorum
Teyzen varsa korkma
Kimsem yok
dayın varsa korkma
Yok :(
böyle yerler şu an özelleştirildi ve duymuşsundur baştaki partının elınde bı uyelıgın ya da tanıdıgın varsa korkma gırersın derdım
Hic bir seyim yok.
k bkma ama işin çook + dil istiyor
Guncellemeyi okusaydin keske
okudum ki ben ek durumları dedim vee lise mezunu almıyorlar en az 2 yıllık sivil hava ulaştırma ya da kabin hızmetlerı okuman lazım ya da 4 yıllık sıvıl hava ulastırma ısletmecılıgı
Yok oyle bir dunya arkadasim ben eski ucus hostesiyim yere gecmek istiyorum ama nasil basvurulur, ilan acarlar mi detayli bilgi almak icin sordum soruyu o bolumler cok bos..
ben oda arkadaşımdan duyduklarımı diyorum o kdar net bilemiorum
Yine de saol.
Gidersin
karşılıklı takip
sebep?
amcan varsa korkma3
Yok ki :/
üni. havacılık oku olur o zaman
Alakasi yok! Eski ucus hostesiyim yer hizmetlerine gecmek istiyorum pilot olmak degil! Universitede sart degil
o zaman ol seni tutan yok
Ben ucusu degil yeri istiyorum ve senin konustuklarinin yer ile alakasi yok
zor oralara girmek
:/ maalesef
Verirsen işe alırlar )
Terbiyesizlik yapma. Ben ciddi bir soru sordum.
Evet çok ciddi:)
dil..
adam olcan evvela