25 yaşında işsizim, mutsuzum ve yalnızım. Ne yapacağım?

25 yaşındayım. Edebiyat öğretmeniyim. Geçen sene yuksek lisanstan mezun oldum ve buyuk bir boşluğa dustum. Iyi bir ortalama ve ovgulerle mezun olunca is bulacagima dair umutluydum. Ancak hicbir ozel egitim kurumunda is bulamadim. Satis danismanligi gibi işlere bile almadilar. Cevremdekiler evlendi, atandi, dershanelerde is buldular. Ben ise evde depresyon ataklari geciriyorum. Disari cikmiyorum, uyuyamiyorum surekli agliyorum. Kpss calisacak gucu ve motivasyonu bulamiyorum. Her sey torpil ile oluyorken ve basari hice sayilirken neye odaklanabilirim ki? Aile evinde yasiyorum. Onlar da halime uzuluyor gibi ama hep fazlalikmisim gibi hissediyorum. Zaten sevgi ile buyumus bir cocuk degildim. Buyuyunce de sevilmedim. Arkadaslarim ihtiyaci olduklarinda hatirladilar beni. O yuzden Şu an hic kimsem yok. "Nasilsin?" diye soranim bile yok. Ise yaramaz gibi hissediyorum. Cikis yolu bulamiyorum. Gunlerim surekli olur olmadik seyleri dusunmekle geciyor. Vucudum bu uzuntuye dayanamiyor artik surekli hastalaniyorum.

25 yaşında işsizim, mutsuzum ve yalnızım. Ne yapacağım?