Geçmiş zordu gelecek için neyapilabilir bıktım iş para konularında şansım dönsün isterdim? küçük yerlere gitmedim iyi yerde elimden gitti kapandı neyapicam ben annemin surekli evillik belki yapabilirsin demesinden bıktım? sürekli kapismaktanda bıktım nezaman gulcem? Allah görüyor ama neden basvurularimdan cevap çıkarmıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ümidinizi kaybetmeyin bazen oluyor her şey üst üste geliyor derler yaşadık yaşıyoruz ama sonuçta nefes kesilene kadar mücadele etmek zorundayız pes etmek de olmuyor ki bırakamıyorsun her şeyi bir anda ama Allah büyüktür deyip yola devam ediyorsun ya da etmeye çalışıyorsun Allah yardımcın olsun
13 Yorumla
Soran7 aySağol Allah razı olsun hayatımı yazsam roman olur
- 7 ay
Tabii ki herkesin hayatı roman olabilir kötü günler geçiriyorsun atlatıyorsun ama Ardi arkası kesilmiyor belki de senden çok farkım yoktur ama mücadeleyi bırakmıyorum yuvamı kaybettim eşimle ayrıldım çocuklarımı göremiyorum paylaşımlarıma bak her akşam oturup bir 50'lik rakı bitiriyorum ama ben öldüğümde bunların hepsi bitecek biliyorum ölmeyi bekliyorum hadi sana öyle söyleyeyim
En İyi Cevaplar
7 ayHayat bu mücadele hep...
Bu alanda sorulan çoğu soru c. i. n. s. i. y. e. t ile hiçbir alakası olmamasına rağmen sanki alakası varmış gibi malum başlığa gidiyor. O zaman neden bu başlık hala var? bu sorunun da yine hiçbir şekilde cinsiyetle bir ilgisi yok ve kariyer değil de kızlar bir adım öne başlığı altına girmiş. En basit eğilim veya mesleki danışma amaçlı bu gibi soruları neden cinsiyetçi bir şey söz konusymuş gibi tasnif ediyorlar anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayAynı yaş ve aynı dertten muzdarip sayılırım, gerçi meslek var işte var ama uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı çalışmadığım için cesaret edemiyorum bir işe girmeye, işi de unuttum insanların arasında tekrar karışmak falan zor geliyor
00 Yorumla
7 ayİş bulma şu dönemde çok zor Allah yardımcınız olsun belli bir yaşın üstünde olunca daha da zorlaşıyor dönem çok sıkıntılı. Dönüş yapılmıyor hiçbir şekilde.
07 Yorumla
Soran7 aybygamur aynen cırkınde degılım kotu bıır ınsanda deılım kendımce donanımımda var nıye olmadı olmuyor gencklten berı daha ıyı yerler elıme gecmedı bırkere gectı oda hayat elımden aldı
- 7 ay
Dönem çok kötü şahsi olarak algılama kesinlikle.. hayat bir yerde karşına bir fırsat çıkarır, sabret pes etme aramaya devam et..
Soran7 ayYağmur çok sabrettim çok çektim hale selamete çıkmış degilim
Soran7 ayÇok üzülüyorum neden bunları haketmrdim diye
- 7 ay
Üzülmek hiçbir şey kazandırmaz seni daha çok dibe çeker. Kendini geliştirmeye çalış farklı alanlarda uzmanlık kazanmaya çalış. Ayakta durman lazım. Zaten hayat seni yıkmaya çalışıyor onu ciddiye alma.
Soran7 ayEvet
- 7 ay
Borcunuz yoksa fazla da düşünmeyin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
13Cevap
15 güİş bulmak, bulunca iyi gelir elde etmek zor, özelliklerin , tecrübelerin ne ise yapay zeka desteği alıp o alanlarda iş aramaya devam et.
Mutfak sanatlarında iyi isen belki burada olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySoruya cevabım yok çünkü kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş abla ama belliki sen benim 45 yaşındaki versiyonumsun. Kendi geleceğimi gördüm sanki cümlelerinde.
33 Yorumla
Soran7 ayİns senin sonin guzelolur
Cevap sahibi7 ayAmin ablam senin için de bundan sonrası güzel olsun inşallah
Soran7 aySağol Allah rwzi olsun
3 ayValla ben de bıktım. Başka bir şey denerseniz olur.
00 Yorumla
7 ayÇok zor durumun abla Allah yardımcın olsun özellikle ailenin baskısı seni çok bunaltir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayBenimde işim var ama çok kötü köle gibi çalıştırıyorlar koleden hiçbir farkım yok
212 Yorumla- 7 ay
Sende mi evlisin
Cevap sahibi7 ayEvli olsam beni bu sekilde çalıştıran biriyle beş dakika evli durmam
- 7 ay
🤣😂
Cevap sahibi7 ayÖyle ama
- 7 ay
Yaş kaç peki
Cevap sahibi7 ay34 siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
- 7 ay
Neden bekarsın hala
Cevap sahibi7 ayBilmem kimse evlenme teklifi etmedi yüzükle gelen olmadı siz evli misiniz
- 7 ay
Bekarım
Cevap sahibi7 aySen niye evlenmedin
- 7 ay
Bana göre değil evlilik
Cevap sahibi7 ayHm iyi
17 güAbla sanırım benim sonum da sen gibi olcak acaba herkesin dediği gibi zengin koca bulup cekilsem mi ama oda gururuma dokunur ya da boş ver ömrümün sonuna kadar calisim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayArtık yapacak tek şey bu saatten sonra büyük küçük demeden yer seçmeden iş bulmak
10 YorumlaAhhhh ablacım ahhh.
Niye gülmüyor yüzümüz? Niye öteki kadınlar gülüyor biz gulemiyoruz? :( ben de 32 yim sevgilim bile olmadı daha. Kızların kapısında yatıyolar bana gelen niye yok..00 Yorumlamaalesef bir çoğu hem iş hem de eş bulmakta çok zorlanıyor zaman kötüye gidiyor Allah yardımcıniz olsun
00 Yorumla42 yaşındayım babamın şirketi var ben zenginlik sen fakirlik duygusjnu yaşıyorsun pek fark yok
01 Yorumla- 17 gü
Ya abi ne boş yaptın be nasıl fark yok sen rahatsin en azından
meslek ne nerede yaşıyorsun
02 Yorumla
Soran7 ayadana
7 ayDaha evvel nerede çalıştın? Ne mezunusun?
09 Yorumla
Soran7 aylıse bır mrketın burosundaydım sekreterya
- 7 ay
Küçük bir şehir mi? Ya olumsuz konuşmayacağım bence bulabilirsin. Neden olmasın yeterki inan kendine
Soran7 ayadana
- 7 ay
Ya küçük şehirler zor gerçekten
Soran7 ayevet sans torpıl ve referans lazım bunlar olmaıdgı ıcın bırazda donmıyor cark
- 7 ay
Yanlış anlama ama evlenmek de mantıklı aslında. Maalesef toplum bunları biçiyor bizlere rol olarak
Soran7 ayest dogru
- 7 ay
:/ üzgünüm ama doğru işte
Soran7 ayDoğru
Maalesef yaş farkından dolayı ayrımcılık var
00 YorumlaBulursun inşallah
00 YorumlaYastan olabilir
00 Yorumla
7 ayZor artık. Çok geç olmuş.
00 YorumlaŞu an ne iş yapıyorsun
00 Yorumlaİnşallah bulursun. Şansın yokmuş.
00 Yorumla
1 ayişin zor
00 Yorumla
1 ayYanlizmi yasiyorsun
00 Yorumla
7 ayBelki bir gün
00 YorumlaÜmitsiz olma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 45 yaşındayım. İyi bir iş bulamıyorum, yorgunum, ömrüm mücadeleyle geçti. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat