Üniversite sınavına gireceğim sayısal öğrencisiyim türkçe sorularını çözerken odaklanamıyorum odaklansamda dikkatim çabuk dağılıyor ne yapmam gerek?
1 ay
Dikkat dağınıklığı nasıl düzelir?

Ders çalışırken mutlaka sessiz bir ortamın olması gerekiyor. Dikkatini dağıtan telefon, ses varsa onlara kulak tıkamaya çalış. Hiç stres yapma rahat ol yapacağına inanıyorum. Sen yeter ki azimli ol ki kazan benim gibi sürünme.
Ayrıca sayısalcı olmak büyük avantajdır senin için herkes kolay kolay sayısal yapamaz.
Dikkat dağınıklığı en büyük sebeplerden biri strest, çok sık düşünme ve sağlık açısından değerlerine de bir baktırman gerekiyor. Dikkat dağınıklığı olan kişilerin birçoğun da kan değerlerinde eksiklikler çıkabilir. Sen yine bir önlemini al ve kontrol ettir. Onun dışında herhangi bir problem yoksa, demek ki bu senin çok fazla düşünen bir insan olmandan kaynaklı. Tavsiyem sana; sadece o ana odaklan. Ders çalışırken, dersle ilgili şeyler düşünmeye çalış. Veya ders çalışma ortamında değişiklik yapabilirsin..
Görüş
5Görüş
b12 vitamini eksik olabilir buda dikkat dağınıklığı yapabilir
bu bana sevmediğim derslerde oluyordu, sevmediğimden dolayı odaklanamıyordum. bol bol soru çöz bence
sorularını defalarca oku odaklat kendini
Kitap okuyarak
B12 testi yaptır.
En İyi Görüş