Kızlar Bir Adım Öne Garsonluğa başvurdum, günlük 9 saat ve asgari ücret. Garsonluk yapmak zor mu? (Sayfa 3) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 511 Yapay Zekaya Sor Garsonluğa başvurdum, günlük 9 saat ve asgari ücret. Garsonluk yapmak zor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 613 cevap paylaştı. Zor tabi 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl hakkını ara 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Birçok garsonluk işine baktım saatlik 9-13 arası veriyoruz dediler sadece burası asgari ücret dedi. Onlara göre bu iyi ama bunda da tam zamanlı çalışandan daha fazla çalışmış olacağım. Yorumla kanka35 +1 yıl mesai farkı vermeli Yorumla Soran +1 yıl Zaten 00:00’da bitecek daha ne mesaisi Yorumla kanka35 +1 yıl seks saat sonrası mesaii Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun be düzgün konuş Yorumla Soran +1 yıl Kafeler böyle ya üçte ya dörtte başlıyor 00 ,01 o saatlere kadar çalışıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Terbiyesiz ben çalışmak için soruyorum sen gelmiş ne diyorsun Yorumla kanka35 +1 yıl çok özür dilrim öyleyazmak istemedim mesai sonrası her saat mesaidir Yorumla kanka35 +1 yıl o yorum sile bilirmisin lütfen Yorumla Soran +1 yıl Mesai falan yapmam Yorumla Soran +1 yıl Zaten geç bitiyor Yorumla kanka35 +1 yıl mesai fazla çalıştığın için kendiliğinden doğuyor Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kolay değildir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
zor tabii
Zor ama zamanla alışırsın
Zor tabi
Yorulursun baya
çok zor değil
Geçmiş olsun
hakkını ara
Birçok garsonluk işine baktım saatlik 9-13 arası veriyoruz dediler sadece burası asgari ücret dedi. Onlara göre bu iyi ama bunda da tam zamanlı çalışandan daha fazla çalışmış olacağım.
mesai farkı vermeli
Zaten 00:00’da bitecek daha ne mesaisi
seks saat sonrası mesaii
Ne diyorsun be düzgün konuş
Kafeler böyle ya üçte ya dörtte başlıyor 00 ,01 o saatlere kadar çalışıyorsun
Terbiyesiz ben çalışmak için soruyorum sen gelmiş ne diyorsun
çok özür dilrim öyleyazmak istemedim mesai sonrası her saat mesaidir
o yorum sile bilirmisin lütfen
Mesai falan yapmam
Zaten geç bitiyor
mesai fazla çalıştığın için kendiliğinden doğuyor
Kolay değildir