- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, İngiltere'ye gitmek genel olarak biraz zor ama tabii ki yurt dışında okuyabilirsiniz. Yani ben de bu bölümü okuyorum şu anda ve yurt dışı kapısını açmak için kaydoldum. Kendinizi geliştirmeye bakın bu süre zarfında. Okulunuz doğuda ama bu bir dezavantaj değil yani oradan da sivrilebilirsiniz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSanmıyorum. Bir çok yerde üniversite okuduğunu kabul bile etmeyebiliyorlar. Üniversitenin yeterliliği yoksa. O yüzden çok ama çok zor. 2. dili öğrenmen yurtdışında herhangi bir iş için belki fırsat olabilir ama Halkla ilişkiler alanında zor.
11 Yorumla- +1 yıl
İngiltere'de çalışma izni ikamet izni falan hayal. Dilin müthiş olmalı ve tarihini de bilmen lazım İngiltere'nin sınavında soruyorlar.
İstediğin mesleği yapamazsın. Çünkü aksan kurtarmaz. İngiliz aksanı zordur. Başka meslek seçmen lazım. Hemşire olsan olurdu. Birde en zorlu ülke hayali kurmuşsun.
10 Yorumla
+1 yılDoğudaysa olmaz. Bölüm de çok iyi değil. Sana tavsiyem ortalamanı yükselt, köklü bir üniversiteye yatay geçiş yap. Bölüm iyi değil ama köklü bi üniversite sana yurt dışı imkanı sağlayabilir.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 482 cevap paylaştı. Akraban falan var mı sana davetiye göndersinler yurt dışından 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılYok maalesef.🙂
yurt dışı için elinle yababileceğin bir mesleğin olmalı. Kimse seni orada masa başı çalıştırmaz. En azından ilk seneler.
10 YorumlaYüksek lisansa oraya gidersen belki bulursun öteki türlü bulamazsın
20 YorumlaDilin varsa, kendi mesleğin olmasa bile başka iş yaparsın.
10 Yorumla
+1 yılKendini içeride geliştir dışarıya hazırla, donanımlıysan dünya dışında bile bulursun
20 YorumlaDandik türk üniversitelerinden mezun olup Avrupa veya Amerika da iş bulman imkansız, staj için gönderen bazı üniversiteler var onlarla gitseydin zamanında belki şansın olurdu
11 Yorumla
+1 yılDoğunun neresindesin bende doğuda yaşıyorum ama Almanya'ya geldim bastakiler sağolsun
00 Yorumla
+1 yılBulursun , oradada bir sürü halk var sen yeterli ilişki kurabilir 😁😁
00 Yorumla
+1 yılİngilizce varsa iyi Fransızca boş ver Almanca öğren bence iyi bir puanla mesun ol iş bulmayı bırak kaparlar seni
10 Yorumla
+1 yılMühendis zaten işsizler ordusu en ıssız yani. Bölümünü en iyi sen bilirsin nerelerde çalışabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Mühendis ne alakkkaaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoğaziçi üniversitesi olsa kesin derdim bogazicinin sağladığı network hicbir yerde yok
20 Yorumla
+1 yılAynı bölümü bende okuyorum ama özel ünv de Fransızca ikinci dil İngilizce eğitim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBölümünü iyi bir okulda bitir bence
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYurt dısı kolay olsa oo
10 YorumlaTabii ki bulabilirsin Nerede okuyorsun şu anda
00 Yorumla
+1 yılher şey gönlünce olsun
10 Yorumla
+1 yılBulabilirsin bence gitmelisin
10 Yorumla
+1 yılÇok zor
10 Yorumla