Eğitim & Kariyer Ameliyat oldum, pilot olmama engel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Cok kucukken 5 yasinda falan ameliyat oldum ama cok küçük pilot olmama engel mi? Güncellemeler+1 yıl Ameliyat fıtık Ameliyatı Ameliyat oldum, pilot olmama engel mi? Cevapla Fal Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 628 cevap paylaştı. Ameliyat oldum diyorsun , ne neyin ameliyati hicbir aciklama yapmadan direk soru soruyorsun,Bir kolun bacagin, gozlerde sorun, duymada sikinti varsa yapmazlar. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyin ameliyatı oldugumu unuttum ama oyle bi kazadan falan degil Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Gecmis olsun o zaman Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Sağlık Yönergesini okusana dostum. Burada kim anlayıp cevap verecek 0 0 Yorumla
Tanju34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ne ameliyatı oldum? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fıtık Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 848 cevap paylaştı. Ne ameliyati olduguna bagli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hatırlamıyorum ama ufak Yorumla Soran +1 yıl Fıtık Yorumla
Magdi Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Nedir o amaliyat ne kadar tasir görsetir? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ismini unuttum Şu an ama ufakti gözükmeyen biyerimde Yorumla Magdi +1 yıl Eğer herhangi tasir olmazsa hiç bir işte musallat olmaz !!! Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ameliyat oldum diyorsun , ne neyin ameliyati hicbir aciklama yapmadan direk soru soruyorsun,
Bir kolun bacagin, gozlerde sorun, duymada sikinti varsa yapmazlar.
Neyin ameliyatı oldugumu unuttum ama oyle bi kazadan falan degil
Gecmis olsun o zaman
Sağlık Yönergesini okusana dostum. Burada kim anlayıp cevap verecek
Ne ameliyatı oldum?
Fıtık
Ne ameliyati olduguna bagli
Hatırlamıyorum ama ufak
Fıtık
Nedir o amaliyat ne kadar tasir görsetir?
Ismini unuttum Şu an ama ufakti gözükmeyen biyerimde
Eğer herhangi tasir olmazsa hiç bir işte musallat olmaz !!!
Geçmiş olsun