AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim arkadaşım alamanya da man şirketinde çalışıyor. İçimizde kariyeri parlak bir o bar o nedenle hiç triplere girmiyorum. Göz doktoru olan arkadaşım da baygınlık geçiriyor gördükçe içim eziliyor. İçlerinde türkiye de olup en tahat benim sıkıntı tınneh
tribe girme değil ama işte yaşlandım evlenicem para yok :d
O konuda haklısın ya bende öeyiz yapıyorum hahahaa 95k inan bomboş şeylere gitti her şey absürt pahalı. Olur işinde umarım. Bu kadar iyi biyet bana fazla bb
fsg ne değişik acaipk kızssın sen yav :D
bakalım umarım kpss bakıyorum olur umarım
Güzel geçer umarım bir arkadaşım aylardır hazırlanıyor stresli ama sonucu güzel olur inş
benden bi bok olmaz
Niye öyle diyorsun adalet bakanlığında iniaat okumuş şu an min. 60k alan bir tanıdığım var öyle çok çaba da göstermedi torpille de girmedi olacağı vardı oldu cidden. Sende motiveyşıno yüksek tut
işte bende o yok bilmiyom belki yakında intihar ederim bana çarpamadan ölürüm :D
Ay ayol saçmalama ne intiharı daha dediğin gibi arabayı üstüne süreceğim skxnskxms
ölmezssem :d çarparsın araban ezilir ama
Ezilsin yav külüstür zaten skznsjd
neki aracın.:D
Chevrolet ama eski model abimin öğrencilik zamanlarında kullandığı üç kez kazaya girdi satmaya yüzümüz yok şahsen. Hurdalığa çıkar herhalde bir beş yıla ama akrabalarımız dahil acil bir iş olduğunda herkesin imdadına da yetişti sjxnsjxns
güzel araç aslında :D yerden kesiyosa ayaklarını sıkıntı yok
Kesiyor ama bazen bende abimin arabası givi iyi bakımlı bir arabaya binmek istiyorum araba bildiğin ne olur beni sğrme diye bağırıyor neyse sen benim bu site de ilk cirit attığım günlere döndün bu gördüğüm dördüncü pp foton sjxndjx
:D değişmeyeyim mi silcem hesabı yine zaten ders için
Bejxjdkcj ama sonra yine döneceksin ben en az sekiz kez sildim döndüm anajsjs ders önemli ama hadi istediğin gibi geçsin inşallah
:d yok yine dönerim biliyorum ölmezssem ama sıkıntıdan bunlar hep
Evet ya valla bende genelde bu saatlerde cirit atıyorum bazen öyle sorular oluyor ki hayatıma ve mükemmel zekama şükrediyorum🤲🏻🦦🧚🏼♀️📿
uyusana geç oldu yahu. d ne geziyosn bu saatde
Benim kişisel uyuma saatim gece üç civarı sahur yapıp haaa pışşşş uyurum
bende 6 da uyuyorum :d uyku düzenim yoktu tam bozuldu
Abartmışsın yahu ben üçte uyuyorum sekiz de uyanıp işe gidiyorum iki podyum yürüyüşü yspıp şantiyede eve geri geliyorum nasıl ama akzjsjd
senin meslek neydi bu arada :D
rahat işin var o zmaan :d
Abim mimar onun yanında çalışıyorum. Bazen rahat bazen değil cefası olacak ki sefasını sürelim📿 doğulu kürt müteahhitler gibi konuştum sjxnsjd
Dkkdf doğulu kürdüm ama müteahhit değilim
Nasıl ya bu işin raconuna ters https://youtu.be/wcaIPAx5LwM bu müzikte edip yapıp arabalarını göstermen lazım sen nasıl kürtsün
Fakir kürdüm ben djfj
Vah garibano
Valla öyle
Yulafımı pişiremde gelem
Ayol sende mi pruç tutuyorsun yulaf ne ya yap bir tost bunu da biz mi söyleyelim kardeşim
Kaslarım şöbiyet mi olsun kardeşiim dnjff
Oruç tutarım namazlarımıda kılarım ben
Kpss calıs 10 bin ne
Kpss çalışıyorum zaten
Hangi şehirde?
Adıyamandayı
Anladım. Buyuksehirlerde rakamlar öyle değil çünkü. Daha tatminkar.
Ordada az abi çok az veriyorlar ya
Daha bi kurumsal olan büyük santiyelerde 30 binden başlıyor.