1 sene oldu çalışalı kafayı yiyeceğim. Patronumla konuşamıyorum bile, geçen gün tatilden döndüm selam bile vermedim kendisine. Çok utanıyorum kendisinden. BIKTIM BU HANIM HANIMCIK HALLERİMDEN 😭
Daha kıdemli olduğum için diğer arkadaşlara yönlendirme yapmam gerekiyor ama yapamıyorum utancımdan. Bugün müdürüm kızdı bir şeyler şöyle şunlara diye. Restoranda çalışıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yalnız "hanım hanımcık" demek selam bile vermeye korkmak demek değildir. Bu bildiğin psikoloijk bir durum.
Aslında öyle zaten. Komplekslerim var sanırım. Psikoloğa gitmek istiyorum, normal değil çünkü. Hele de 1 sene olmuş, artık benden de bir şeyler bekliyorlar sürekli. Çok iyi çalışıyorum ama yönlendirmem gerekiyor yeni gelenleri, yapamıyorum utancımdan 😭
Psikolağa gitmen lazım. Çözümü olmayan şey değil sadece bir adım atman lazım az cesaret.
Doğru. Teşekkür ederim cevap verdiğin için
Bence yavaş yavaş bunu yenmelisin bu şekilde işin çok zor çünkğ
Kesinlikle öyle. İşyeri ve arkadaşlara alıştım ama yönlendirme yapmam gerekiyor, yapamıyorum. İnsanlara görev dağılımı yapmam gerekiyor yapamıyorum. Korkuyorum, kızıp alınacaklar diye.
O zmn onlara alınmamaları gerektiğini ztn bunh yapmakta zorlandıgını sole seni anlıycaklarını düşğnğyorum
Denerim, teşekkür ederim cevap verdiğin için
Rica ederim
Bir dakika, sen de mi army sin? 😭😭😭😭😭💜
Ewt sizdemi armysiniz
Evet!! 😌 Çok sevindim
Ah ne guzel bwnde cok sevindim
Ne zamandır armysin
2016 dan beri
Ne güzel:) ben 3 senedir
Hmm yaşınız kaç bu arada
23 , senin?
19 yasındayım
Dünkü konseri izledin mi?
Tabiikii keske canlı izleyebilseydin
Keşke yaa 😭 biasin jk mi
Ewt senin
Hobi
Yaaaa aşkm yaa uff cok tatlı bak aklıma geldi yicem
Evet ölürüm 😭😭😭😭 Twitter kullanıyor musun
Ewt kullanıyorum
Takipleşelim mi? Özelden yaziyim
Olr tabiiki
Şimdi takip attım burdan geldi mi
Geldi
Utanılacak ne var ki ya
Bilmiyorum apt**lım işte 😭
Kanki söyle utanma. Kimseyi kırma tabiki ama kıdemlisin sen normal bir şekilde söyleyebilirsin. Ve oda insan patronun olabilir sakin ya nolcak konuş
Şunu asla hiç aklından çıkartma, kimse senden daha üstün değil
İlaç kullan cesaret verici
rahat ol kendine güven
Nasıl asacan ki evdede mi oylesin
Yok evde tam tersi. O yüzden annem bana çok güveniyor, çoğu şeyin üstesinden gelebileceğime inanıyor.
Neden hanım hanımcık haldesin?
Bilmiyorum. Beyninden geçen seyleri görsen çok fesat biriyim normalde, tam partiden partiye koşacak biriyim. Çılgınım. Ama bir tarafımds aşırı asosyal ve çekingen 🤦🏻♀️ bu yüzden insanlar hiçbir kötülük beklemiyor. Aslında doğru zararım olmaz ama yine de böyle olmak zor.
Bu hayat iyilerin hayatı değil. Silkinip kendine gelmelisin gerçekten böyle insanlar zarara ugruyor
Kesinlikle öyle
Umarım senin için hayırlısı olur
Çok teşekkür ederim
Ricalar 🙏
Pes et
Olmaz
Olur olur
Ahaha zıt karakteriz
Nedret ettim bugün kendimden. Asamiyorum şu durumu. 1 SENE OLDU hala nasıl alışamadım 😭
Aaa o nası laf sana kurs vermeliyim
Sen nasıl birisin mesela?
Güçlü açıksözlü özgüvenli dışa dönük
Ne güzel...
Takip edebilirsin ezik kalmanı istemem