Arkadaslar iyi aksamlar,Ben elektrik muhendisiyim ama is bulamadigimdan artik satis danismanligi hatta bir cafede garsonluk yapmayi kafaya koydum.En basta yediremiyordum okadar dirsek curuttum karsiligi bu olmamaliydi ailemin maddi durumu yokken beni onca zorlukla istanbulda okuttular falan filan diye bunu astim.Ama is buldugum bir cafeye girip is ilani icin geldim demeye utaniyorum sikiliyorum kendine guvensiz biri degilim ama garibime gidiyor. Dilenci gibi hissediyorum kendimi hep iceri girmeden kapidan geri donuyorum.Nasil asabilirim bu durumu tecrubeleri olanlar varmi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen elektrik müh bitirmişsin işsizsin
ben mimarlık bitirdim işsizim güzelim yaşım 28 oldu iş bulamıyorum önceden arıyordum şimdi umutsuzluktan artık aramıyorum işkurdan o kadar görüşme teklifi geldi hepsi deneyimli bilgili arıyor daha önce çalıştınmı diyor allahın belası sanki işkurdaki özgeçmişimde çalışmadıgımı bilmiyor o da iş görüşmesine çagırıyorlar ayagına sonuç yok bide şu var benim bölümde autocad istiyor ben çatpat biraz biliyorum ama az işte kimse yetiştirecek eleman istemiyor üzülüyorum sanki boşuna okudum şimdi ailem diyor sen okadar üni okudun millet ortaokul bitirip iş buluyor senn yediğin yemek haram diyorlar valla üzülüyorum keşke ölsemde kurtulsam diyorum bana bu sıralar evlen diyorlar evlen dedikleri adamda işsiz güçsüz bir adam korkuyorum ona boyun egicem diye o kadar üni okudum bir işime yaramıyor devlette de kadroluyada sözleşmeliyede başvurdum olmuyor torpil artık allah canımı alsın diyorum bu dünyadan hiç mi nasibim yok diyorum012 Yorumla
Soran+1 yılOfff cok zor yaaa boyle duydukca cok uzuluyorum.aynen bnde hic rizk imin olmadini dusunuyorum.is yok ask yok para yok nasil bir kaderdir bu diye.eskiden dua ediyorudm artik sogudum sogudum dua bile etmek istemiyrm icimden gelmiyo.ailem zaten yuzume bakmiyo itmis beni allahta terketmis ol geber diorum sen icimden diye.bana sorarsan evlenme bnce issiz gucsuz adamla nasil evlencekksin 2 issiz olksnz bir evde gecim nasil olcak?
Cevap sahibi+1 yıladam ücretli ögretmenlik yapıyor 700-750 falan kazanıyor ama o parayla ev döner mi kadrolu olsa hadi ben çalışmam derim ama hem az parası hem çalışmamı istemiyor gerçi benim işim olsa ona tenezzül etmem ya ama mecbur annem babam yüzüme bakıyor evlenim gidim bana ocam baksın diye bende istemiyorum
hala dua ediyorum belki devlette iş olur diye ama olmuyor benim olur diye inancım var ben çok zor okudum bir gün emegimin karşılıgını görürüm diye ramazan ayındayız dua ediyorum bol bol kuran okuyorum
Soran+1 yılIyi de o parayi yetiremezsenizki.o adam ben sana soyle soyliyim kariyer olara sen ondan ustun olsudugun icin senin calismani istemiyo sen calisiyo olsan ondan yuksek maas alcaksin diye egosuna yediremiyodur.iyi dusun iyi karar ver yoksa bnd evlenirim ama hadi zengin biri olsa evlen derim de bu rum biraz assagi tukursen sakal yukari tukursen biyik durumu.benim gbi kucuk isler yapmayi denesen peki?
Cevap sahibi+1 yıliyide iş zaten yok ki mecburum bir nevi yoksa begenmiyorum onu
zengin degil ailesiyle oturucam öyle tahmin ediyorum 800 tl ile kirada oturmaz biliyorum korkuyorumda ama anne baba evlen diyor kaç yıl oldu mezun olalı ama genede kpssye giriyorum sözleşmeliyede başvuruyorum işte bir umut belki olur diye inancım var ama annem babam diyor ya hiç kazanamazsan hiç işin olmazsa evlendiyorlar belki evlendikten sonra şansın döner diyorlar ama korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılben bu dünyada çok çektim anne babadan hala çekiyorum hala üzerime saldırıyorlar elimde imkan olsa valla aynı evde bile kalmam ama kocadan daha çok korkuyorum ya daha kötü olursa
bi işim olsa ona görede evlendiğim adam olur çok çektim zor okudum hala hayatımı ailem yönlendiriyor
Cevap sahibi+1 yıldünya kötü bu dünyadan çok çektim ama inancım var bir iş çıkar diye düşünüyorum tabi evlenmeden elime iş geçerse
Soran+1 yılAnladim lah yardimcin olsun senin niyetin biraz var gbi evlenmeye ne diyim sende haklisin ama evliligi kurtulusu olarak gorme.bak hayatimi ailem yonlendiriyo diyosun.evligiginede karistirma bnce ya sevemessen ya cok mutsuz olursa bu omurluk bisey is gbi diilki isini sevmessin birakirsin ama bu esin olucak iyi dusun.benim de butun arkadaslarm evlenip coculk cocuga karisti okdr zoruma gidiyoki ben daha hayatimi kuramadim.iste aynen ruzgar nereye eserse bizde oraya gidiyoruz.muhtaclik cok zor
Cevap sahibi+1 yılaslında evlenmeye niyetim yok ne edim talip var ama denk degiliz adamın işi olsa bide iyi biri olsa neyse diyecem ama mecburiyet aile baskısı sevmiyorum ama işte benim de arkadaşlarım çoluk çocuga karıştı bende iş yokmmuş öyle diyorlar sanki mecburmuş gibiyim yoksa istediğim falan yok çalışsam istediğim bir adam çıkar diye düşünüyorum iş yok olunca talipde bu kadar oluyor
Soran+1 yılAynen oyle isin olmayinca sifatsizsin insanlar kaale almaz.ve evet dolayisyla cikan taliplerinde oyle cok yazik.insallah yanilmaz cok mutlu olursun.belki bu bir kapidir vesiledir.allah utandirrmasin arkadasim.
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler bilmiorum umudu m var belki olur o kadar okudum bait bir bölümde degil ben zor okudum ailebaskısıyla okudum okurken boşuna okuyorsun diyorlardı öyle oldu
Soran+1 yılBoyle olcagini bilseydik okurmuyduk.direkt liseden sonra tezgahtar olurduk ama iste kader de sanssizlik de adina ne dersen de allah kahretsin.emeklerinin karsiligini alamamk cok kOtu
Cevap sahibi+1 yılbende aynen öyle düşünüyorum ama yinede kpss başvuruyorum belki olur ya torpilim yok ama işte
düşünüyorumda beş para etmez insanlar memur ya da çok iyi yerlerdeler torpilsiz girende bence var biraz şans da işin içinde
sende başvur kpss ye sözleşmelilere
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de mühendisim ve mesleğimden nefret ediyorum. Bir süre çalıştım ve işimden ayrıldım hem de bir daha özelde çalışmaya cesaret edemeyecek kadar çok nefret ettim. Mobbing magduru oldum. Birkaç gündür evdeyim. Kendimi odama kapadım. Ailemin durumu da o kadar iyi degil. Çalışmak zorundayım ama bu sene bizlerin sınav senesi. Kpss calısmak istiyorum. Su an ne kadar cok konusuyorlar evdekiler bilemezsin. Susturamıyorum da. Bencilsin. Para kazan. Bunu daha önce de yaptılar. İntihar edesim geliyor inanır mısın? Yaş oldu 26.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynı durum bende de var. Kendi işimi yapmak istemiyorum. Dediğin işleri ben de düşünüyorum ama yediremiyorum kendime. Gecelerce ders calıstım ben. Nalet olsun.
Soran+1 yılSeninle ayni durumdayim aynen.ayni evde hicbiriyle konusmuyorum.lanet olsun.cok iyi anliyorum seni.sans faktoru de onemli cok sonra cevre de.cevre yoksa is te yok.evdekilerin dirdiri canindan bezdirir insani zaten.aksine kostek oluyorlar kimse bilmez.birde burda insan gbi bisey yazar paylasirsin salak salk yorumlar yazarlar dangalaklar
Cevap sahibi+1 yılBurdakilerin çoğu dangalak. İnsanlar üzerinden prim yapmaya çalışan tipler. Onları geç.
Aile çok önemli. Yıldım yemin ederim. Senelerdir çektiğimi bir ben bilirim. Kardeşim diyor ki ablalık görevimi yerine getiremiyormuşum, annem diyor ben çalışıyorum sen niye çalışmıyorsun. Bilmiyorlar ki bu sene gitti mi ben bir daha tövbe Kpss falan calısamam. Üstelik atanmam da öyle az buz bir puan degil. 95 gibi almam lazım. Bunu kafalarına sokamıyorum. Bu eziklik psikolojisiyle nasıl ders calısacagım
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum. İnan o kadar yıldım ki anlatamam sana. Evde yediğim yemek boğazımdan geçmiyor artık. Çalışırken böyle değildi ama. İyi insandım o zaman. Bırakınca tekrar eski günlere döndük. Bu işi de çok zor bulmuştum zamanında. O zamanlar da aynını yaptılar.
Soran+1 yılInanamiyorum ayni seyi yasiyoruz.aynen bnde calistigmda benim guzel akilli kizimdi annem icin ben simdi ise bana bir pislikmism gbi bakiyolar.isin yoksa zaten para kazanamiyosan bu hayatta sifirsin*git cal yalaklik yalakalik yap senden iyisi olmaz.ailem benim yuzume bile bakmiyo sirf calismadigim icin.zaten sokaga bile cikmak istemiyorum beni goren sormasin bisey diye.ki.allah yardimcimiz olsun bizi kinayanlarinda basina versin insallah.tek uzuldugum konu benden salak arkadaslarim super yerlerdelr
Cevap sahibi+1 yılCidden aynı şeyleri yaşamışız. Benim de k.ç kırıtan birçok arkadaşım iyi firmalarda çalışıyor şu an. Babası tanıyormuş sokmuş oraya. Bir de hem gezdi hem her şeyi yaptı kız. Ben öküz gibi ders çalıştım. Para yoksa aile de bakmıyor yüzüne. Başlarına kalan pisliğiz biz onlar için. Şu dünyada yalnızız. Ailemizde yoksa yanımızda kimimiz var? Allah yardımcın olsun kardeşim. Ben eminim eşek gibi çalışıp atanacağım. O zaman bunların yüzüne bakmayacagım bile..Yollayacagım banka hesabindan parayı..
Cevap sahibi+1 yılKendi şehrimden başka şehir yazıp uzak duracagım ailemden. O kadar nefret ettim. Allah ikimizi de kanadının altına alsın..
Cevap sahibi+1 yılDışarı çıkmak istememen normal. Aşağılayıcı bakışlar...Benim kuzenim sırf beni aşağılamak için gelip beni evde buluyor. Ben ondan fellik fellik kaçıyorum. B.ktan bir işi var para kazanıyor diye gelip havasını atıp gidiyor. İnsanların üzerimden egosunu tatmin edeceği bir şeye dönüştüm. Kendime özsaygım kalmadı, beceriksiz hissettiriyor insanlar bana. Bu yüzden kaçıyorum onlardan artık. Kapattım kendimi buraya.
Soran+1 yılAynen canım gunlerce ders calistim zoruma giden bu.insallah.kazanirsin allah yardimcin olsun.bnde cok iyi bir is bulucam aynen yuzlerine bakmiycam ama.kendimi yerine koyuyorum onlarin ben cocuguma boyle bisey nasil yaparim ya aklim almiyo.igreniyorum hepsinden.zaten bizim psikolojimiizi bozan aileler.onlar destek olsalar belki daha pozItif gidicez is gorusmesine ama nerdee hepsi kus beyinli.allah yardimcin olsun tekrar.uzulme bnd senin gbiyim
+1 yılKeşke başka b i meslek seçseymişin ama genede utanmakta haklısın ama bu utanmayı devam ettirmekte haklı değilsin . Hepimiz insanız , herkes biraz havalıdır egoludur falan .
Ben mi ne sorcam lan onlar beni çağarsın işe gibi :D
Fakat hayat bu değil , ne kadar güzelde olsan , yakışıklıda olsan , çalışmak zorundasın çünkü bunlar karın doyurmuyor .
Utanmadan iş için gelmiştim de çünkü sen dilenci değilsin
Allah rızası için bana para ver demiyosun .10 Yorumla
Bu konuda biraz cesaretiniz ve olumsuz düşünceleriniz olmamalı,şirketlere online başvuru yapabilirsiniz,zaten okumuşsunuz yani bunu göğsünüzü gere gere hareket etmelisiniz,şirketler sizi tecrübe durumunuza göre yönlendireceklerdir.
Başarılar... :)
İlci Holding (İş başvuru farmu) link
Kolin İnşaat link
Cengiz Holding link06 Yorumla
Soran+1 yılBnm holdinglerde tanidgim yok hepsi referans istiyo.yapmadim basvurmadimmi saniyosun.gidiyosun gorusmeye hersey super*referans istiyolar ayni yerde calisan birinden.biktim is aramaktan istemiyorum artik
Soran+1 yılHayir degilim.kayserideyim
- +1 yıl
Eğer Ankara'da tanıdıklarınız varsa günü birlik gelip ismi yazan şirketlerle ön görüşme yapmalısınız,yukarıdaki şirketlerin her birinin en az 50 şantiyesi var ve yeni ihalelerde boy gösteriyorlar.Yani eleman isteği hat safhada birde sizin gibi mühendis kalifiyeli elemanlara daha çok önem veriliyor.Eğer Ankara'ya gelme imkanınız yoksa telefonla İlci Holding personel birimiyle ön görüşme yapmalısınız.
Sadece sizde cv isterler ve en kısa sürede gerek duyulan herhangi bir şantiyeye yönlendirirler.
Soran+1 yılDikkate alicam soylediklerinizi hemen.basvuru yapicam.tesekkur ederim cok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
Gerçekten çok zor bir süreçten geçiyorsunuz bu açık. Utanıyorsunuz çünkü çevrenizdeki insanların aldığınız eğitimle sahip olduğunuz şu anki statü arasındaki boşluk sebebiyle size bakışlarının ne olduğunu biliyorsunuz. Peki hangi boşluk? Aslında ortada boşluk falan yok. Bunu kafamızda var eden ve yaşamımıza yansıtan bizleriz. Biz kim miyiz? Medeni olmayan toplumlar. İnsanı insan yapanın yaptığı iş ya da aldığı eğitim olamayacağını idrak edemeyen, giydiği marka veya cebindeki paraya göre değer biçen zavallılar.. Avrupa'da çalıştım. Medeni toplumlarda işlerin nasıl yürüdüğünü az çok biliyorum.
Size tavsiyem çevrenizdeki tüm medeniyetsiz zavallılara inat gönlünüzden geçeni, aldığınız eğitimle ilgili olan gerçek işinizi yapma yolunda emin adımlarla ilerlemenizdir. Bu süreçte yapacağınız iş veya işler her ne olursa olsun sizi yıldırmamalı, tek düşünceniz kendinize olan inancınız olmalıdır. Sonuçta çalışıp para kazanmak ayıp değil. Asıl yardıma muhtaç olan çevredir. Çok yazık..12 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle.guzel bir ozet oldu.maalesef bizim toplulumuz etiketci bir millet.isin yoksa sifirsin.copcu olsam konusmaya hakkin var ama isin yoksa salaksin iste durum bu.tesekkur ederim yorumun icin
- +1 yıl
Ya varya inan okudum ve insan oldugumu hatirladim. Cok tesekkurler sikilmadan bu yorumu yazdiginiz icin.
Elektrik mühendisliğinden mezun olup mühendis ünvanı alan kimse garson olmak istemez bu çok normal. Sevgili arkadaşım öncelikle kendi alanında iş aramaya devam etmeni tavsiye ederim eğer özel sektör senin için tamamen kapılarını kapattıysa KPSS'den atanmak için çabala lütfen peşini bırakma ve mesleğini yap. Durumuna çok üzüldüm umarım çok mutlu olacağın bir işin ve çok iyi bir maaşın olur.
011 Yorumla
Soran+1 yıl@uuubaby ne gazi yaaa.gayet beni anlamis.ayrica muhendis olmayan diger universite mezunlarina da koyar bu durum.sonuc ta emek var bu isin icinde ama satis danismanligini ya da garsonlugu eli ayagi tutan duzgun konusan herkes yapabilir.durum bu
- +1 yıl
kardes haklısın lakın bır suru muhendız mezun oluyor ve calışacak kapasıteye sahıp degıller garson olmasın tabı kı saçma olur ama bır yerlerdende başlaması gerekır kendısı dıyor zaten satıştan başlayayım dıye.
- +1 yıl
Evet çok haklısın son zamanlarda satış ve pazarlama aldı başını gidiyor yakında Amerikadaki gibi sokakta kostümler giyip pankart tutarak işe başlayacak üniversite mezunları. Yaş sınırı kalktı biliyorsun mühendislik mezunusun sınavda başarılı olacağını düşünüyorum. Kpss düşünmüyor musun ?
Soran+1 yılBu sene mecbur giricem ama arkadaslar umidim yok hukemet cevresinden yandas tanidigim yok benim cogu arkadaslarim dusuk puanlarla cok iyi yerlere girdiler.maalesef cevreniz olmayinca isi birakin hicbiseyiniz olmuyoo
- +1 yıl
Bu ülkede Milli Eğitim bakanı Hüseyin Çelik isimli zat çıkıp 46 puanla yeğenini öğretmen olarak atanmasına "evet bakan benim atadım" diyebiliyorsa kimse adaletten söz edemez zaten.Tüm bunlara rağmen KPSS son tercih olsa da lütfen şansını dene ben başaracağına inanıyorum. KPSS-B kadrolarınıda deneyebilirsin ne olursa olsun peşini bırakma yeterki.
Soran+1 yılAynen oyle cok haklisin.cok saol cok tesekkur ederim ciddi okunulabilir muhattap alinabilinicek yorumlarin icin gercejkten.cok dangalak ve assagilik komplexli insan doluymus burasi pes yani.
- +1 yıl
Rica ederim ne demek.. hepimiz aynı yollardan geçiyoruz biraz şans biraz çaba derken yolumuzu buluyoruz. Senin istediğin işe girebileceğine ve işinde çok başarılı olacağına inanıyorum. O yorumları yapanlar iş güç telaşına düşünce onlarıda göreceğiz hayat tokat gibi çarpacak haberleri yok lütfen canını sıkmalarına izin verme.
Soran+1 yılUmarim oyle olur cok sagol guzel dileklerin icin:) sen isle ugrasiyosun?
+1 yılberbat bır durum aslında senın gıbı bır suru ınsan var okuyum şantıje sefı su bu alakasız ıslerde calısan yetersız gormen dogaldır sonucta okumammısın lakın bır yerden başlamalısın bu konuda sunu soyleyebılrım herkes bu durumladan muzdarıp sende onlardan bırısın ve oyle dusunerek ekmegını aramaya başla.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen yuksek elektirk muhendisiyim yanlismi okudun yukardaki yaziyi acaba:D
- +1 yıl
yok hayır yıldız teknık unıversıtesınden mezun olan abılerım var kapasıte ve hedef meselesı her kez tutunacak bır yerle gelecek dıye bır şey yok kabullenmelısın ya da işinle alakalı kenıdne guvenıyorsan aramaya devam etmelısın kı guvenmedıgın bellı o yuzden basıte kaçıyorsun.
Soran+1 yılArkadasim ben yuksek okudum tamami,gunlerce uykusuz kaldim o sinvlari vermek icn.ha sen is bulamiyosan salak sin olayina girme bence ayip olur.ben itu mezjnuym.yani is bulamaynca sucu bende aramak ayip oluyo.benim tek sucum cevremin olmamais referans gosteremem.kostek olma bosuna akil alcak diilim kimseden surda insanca bisey paylastik
- +1 yıl
sen dolusun anlaşılan senı kasteden kım genel bır şeye orneksın sadece bazı şeylerı kendıne bıle ıtıraf edememenı anlayabılıyorum çevre konusuna gelınce ayrı bır konu zaten bıraz gerçekcı ol kızacak bır şey demıyorum hayatın gerçeklerı bunlar.
Soran+1 yılPardon ben neyi itiraf edemiyorum kendime? Ben calismamis bir insan degil 2 sene calistigm firmam batinca isten ayrildimşu anis bulamiyorum.bak sana muhendis ol demiyorum universite mezunu ol oku is bulama git garsonluk satis danismanligi yapmaya kalk naaparsin?
- +1 yıl
bende sana sunu soyleyeyım herkes rızgını yer satış elemanlıgıyla başlıyım yukselen brçok ınsan vardır senınyapman gereken bulundugun durumdan hedef belırleyıp her zaman yukselmek olmalıdır sıstem bunu gerektırıyor malesef ıtıraf etmen gereken şey nefsını yenmektır o zamna emın ol cok guzel yerlere gelırsın cok ıyı bılırım işi begenmeyenlerı ama bılmelsıın kı Allah bır kapı acar sen yeter kı aılenın emeklerını degerını sana olan destegını bılerek hareket et yoksa tek sen yaşamysun bunu.
Ben de aynı durumdan şikayetçiyim. Diyom ki en sonunda gircem bir mağazaya giysi katlıcam. Böylelikle hem işsizlik oranı düşer, hem de başbakanın dediği gibi kişi başına düşen milli gelir 10.500 $ olur artık.
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahha super yaa.sen ne mezunusun? Basbakana bakma sen o kendi payina dusen rakami soyluyo:))
Ya hiç sorma gastedeki ilanı arayıp abi iş ilanı için aradım demek o kadar zorki bide çağırıyolar beni gidip konuşuyosun şu olurmu bu olurmu felan iğrenç hiç sevmiyom ya :(
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun hem salaklık yapma okumuş ve iyi bir meslek olan elektrik mühendisliğini kazanmışsın havlu atmamalısın
hem bazı şirket ve firmalar insanları sıfırdan yetiştirmek istiyorlar kısmet bu işler01 Yorumla- +1 yıl
ben senin o okuduğun bölümde okumak için neler verirdim şimdi yapamayacağım bir yaştayım şanslısın
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen hizmetini ahlaki ve kanuni açıdan sakıncası olmayan bir şekide satmak istiyorsun, iş verende almak istiyor bunda yanlış yok çalışmak isteyen ancak takdir edilir.
10 Yorumla
+1 yılmühendislik okumuşsun bulman lazım üstelik elektrik.ben de elektronik teknisyeniyim iş bulma konusunda sıkıntı yaşamıyorum.kariyer nete "elektr" diye arat ilgili ilanlar çıkar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı durumdayız desem inanır mısın, iş bulmak %99 torpil, %1 i şans kısmet. Sadece dua etmek başka birşey gelmiyor artık elimden,dilimden
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah seninde yardimcin olsun.uzmanlik alanin nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 452 cevap paylaştı. Git mühendisler odasına kayıt ol ve iş bekle kesin uygun bir iş bulunur,
00 Yorumla
+1 yılresmen saçmalamışsın ya başvurularını yap çağrıldığın yerlerle sakin rahat bir şekilde konuş işte ya aşabilirsin böyle düşünme
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 394 cevap paylaştı. tecrübem yok ama telefonla görüş önce daha bir güven verir sana diye düşünüyorum
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çalışmaktan utanmamalısın ayrıca.Mademki mühendissin kendi mesleğinde iş aramaya devam etmelisin
00 Yorumlasen emekçisin alnının akıyla para kazanma derdindesin, utanma, alnını gere gere hırsızlık yapanlar var, sense alnının akıyla rızık kazanma derdindesin, rahat ol biraz
00 Yorumla
+1 yılGarson veya satış danışmanı olacağına call center da tele marketing elemanı ol oturduğun yerden sat daha iyi.
00 YorumlaAynı durumu dün ben de yaşadım.Daha kötüsü biz size döneriz diyip dönmemeleri.
13 Yorumla
Soran+1 yılSenin uzmanlik alanin ne ne is yapiyosun
+1 yılDemekki okumakla adam olunmuyor :D adam olmak için iş imkanı olan işleri okuman gerek.
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin meslek nedir kardes
- +1 yıl
ben okumadım ama fabrika sahibiyim.
Soran+1 yılVerdign o profesyonelce cevabinin nedenini simdi anladim okey.
+1 yılsen utanma bizi bu hallere düşürenler utansın sen işe gir iş bulunca çıkarsın en azından para kazanmış ol
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle.sendemi benim gibisin
- +1 yıl
bende zamanında aradım senin gibi çalıştım buldum özel sektörde muhasebe işi
istanbuldaysan atatürk havalimani tgs ye başvur çelebide olur seni alırlar
01 Yorumla
+1 yılNiye utanıysun ki insan ekmeği için utanir mi hiç utanma
00 Yorumla
+1 yılsenden beteri olduğunu düşün.
00 Yorumlatrifaze şalter bozumuş ne yapmam lazım :D
00 Yorumlaişkur a git onlar sana iş bulur
01 Yorumla