Kızlar Bir Adım Öne Yarın ilk iş günüm, bu sebepten biraz korkuyorum. Tavsiyeleriniz neler? (Sayfa 2) MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 212 Yapay Zekaya Sor Yarın ilk iş günüm, bu sebepten biraz korkuyorum. Tavsiyeleriniz neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 601 cevap paylaştı. Rahat ol derim arkadaşım, başarılar dilerim :) 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İlk saatler heyecanlı sonra devamında güzel geçer 0 0 Yorumla
loxeys Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Akışına bırak ve kendini kullandırmamaya çalış 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seviyorsan git çalış bence 0 0 Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Rahat ol kendin ol yeter 0 1 Yorumla ironiq +1 yıl Etken mi emekli oldu? Yorumla
gejomejo Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Pavyon mu lfkkhkfkhkfkh 1 3 Yorumla sadistÜye +1 yıl 😂😂 Yorumla gejomejo +1 yıl Öyle değil yahu Yorumla gejomejo +1 yıl Yanlış yere yazdım lskgkdkg Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 387 cevap paylaştı. Alışırsın bence 0 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Rahat ol boş ver. 0 1 Yorumla Sahil06 +1 yıl Kovuldun mu ilk günden ne oldu Yorumla
aaysima Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Ne işi 0 1 Yorumla WolvePunda +1 yıl O iş büyük ihtimal Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl kendine güven yeter 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çalış paran olsun her istediğini al Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 707 cevap paylaştı. işin ne 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Rahat ol derim arkadaşım, başarılar dilerim :)
hayırlı olsun sakin ol
Napacaksın çalışacaksın.
İlk saatler heyecanlı sonra devamında güzel geçer
Kendine motive et yaparım dee 😀
hayır asla korkma alışırsın
Sakin ol ve eğilme ama esnek ol
Akışına bırak ve kendini kullandırmamaya çalış
Başkası olma kendin ol.
İse ve git stres falan kalmaz 🙂
Maşallah hocam, iş yeri bayram edicek o kesin :d
Seviyorsan git çalış bence
Nerde ne işe başlıyorsun