+1 yılSana şu kadarını diyeyim; tecrübesizlik seni korkutuyor aslında. 8 ay öncesine kadar bilgim olduğu halde tecrübesiz olarak girdiğim şirketin şu an ismini değiştirip patronu oldum. Yeniliklerden korkma, seni ezmeye çalışan insanlardan da korkma ve iyi niyetli safmış gibi davran. Tecrübe kazanıp işi öğrenince o seni ezmeye çalışana hayatı zindan edersin böylece.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çalışırken kendini kasma, tereddüt etme. İnsanlara bilmediğin bir şey olduğunda sormaktan çekinme. Sonuçta zamanla tecrübe ediniliyor her konuda. İnsanlarla aşırı samimi de olma ama soğuk da davranma. Başarılar.
00 Yorumla
+1 yılİlk iş günleri hep stresli geçer.. iş arkadaşları patron bunları düşünürsün ve işi yapıp yapamayacağını düşünürsün.. sakin olup verilen görevi eksiksiz yapmaya çalış sadece.. gerisi zaten zamanla gelecek..
00 Yorumla
+1 yılHiç kafana takma mümkün olduğu kadar uykuna ve yemeğine dikkat et. Biraz korkun varsa ilk günler sakın kahve red bull tarzı şeyler içme onlar iyi gelmez ilk gün kalp atışını hızlandırır dahada rahatsız ve heyecanlı olursun daha çok zorlanırsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tam tersi herkes merak eder ilgi gösterir. Tedirgin olunacak bir durum yok. Başarılar şimdiden
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSakin ol ve çalışırken kendini kasma öz güvenli görün
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle hayirli olsun dileklerim sunarim. Sonralikla sunu söylemek isterim ki eger profil resmindeki erik, pardon hanimefendi sen isen yarin ilk iş gününde ortamdaki her erkeğin, 7den 7ye, zengini fakiri, evlisi ve bekariyla her erkeğin yuzunde gulumseme olusturacagin icin henüz ilk gunden hemcinslerin tarafından kiskanilman olasi. Basarilar diliyorum.
00 Yorumla
+1 yılAkışına bırak. Hangi iş olursa olsun, uyum süreci dediğimiz 15 günlük bir oryantasyon süreci vardır. Sen işin detaylarını öğrenmeye çalış kısa sürede. Ne kadar hızlı bir adapte süreci o kadar güzel bir uyum gerçekleşir.
10 Yorumla
+1 yılYani ilk işin olduğu için biraz heyecan yapabilirsin ama doğal ve sakın olmaya çalış her zaman kendine ben yapabilirim de yani ordakilerin senden daha üstün olduğunu düşünme şimdiden başarılar dilerim
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar öncelikle strest yönetimimizi iyi yapmanız gerekir, çalıştığınız bölümle ilgili bilgili olsanız bile biraz bilmemezlige vurun tekrar öğrenin belki sistemleri farklıdır
00 YorumlaÖzel bişey yapma görev tanımına uygun olan düzene uy ve mutlaka insanlara günaydin hayırlı işler iyi aksamlar hoşçakalın demeyi ihmal etme. Gülümse..
Hadi hayırlı işler olsun insallah
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olur inşallah sizin için.
Hiç birşeyi kafanıza takmayın herkes ilk iş günü stresini yaşıyor.
İlk 1 saati geçirirdiginizde alışmaya başlarsınız.
Doğal olun yeter.
Başarılar.01 Yorumla- +1 yıl
Kötü olmuş üzüldüm.
Hangi sektör öğrenebilir miyim merak ettim de.
+1 yılÖncelikle hayırlı olsun. İlk gün çok larç olma. Yani öylesiniz diye demedim. Sadece biraz mesafe koy çünkü kime güvenip kime guvemeyecigini bilmiyorsun maalesef
00 Yorumla
+1 yılmeraba
bende öyleydim ilk iş günü ne olacak yapabikecek miyim kaygısı anlaşabilecek miyim kaygısı ama bunları boş ver sadece işine bak insanlarla iyi geçinmeye bak sürekli ettafına bak00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılKorkma çalışmaktan hiç kimse zarar görmez işini en iyi şekile yap yaptıkça yükselirsin korkusuz ol çalışılaca hiç bir şey düşünme iş haricinde
00 Yorumla
+1 yılBu hayatindaki en tatlı heycanlardan. Ne hissediyorsan dibine kadar yaşa. Sonradan gülümseyerek hatırlayacaksin
01 Yorumla
+1 yılZamanla alışırsın zaten emin ol korkmana gerek yok herkese ile samimiyet kurma yeni iş yerinde yeter.
00 Yorumla
+1 yılGuleryuz hem sana hem is cevrene guzel bir enerji verecektir 🤗
00 Yorumla
+1 yılSoğuk ol heyecanını belli etme edersen seni dislarlar her türlü oyunu yaparlar uzerinde
00 Yorumla
+1 yılilk gün biraz gergin geçiyor genelde zamanla kaynaşınca iş arkadaşlarıyla alışıyorsun
00 Yorumla
+1 yılKorkma korkacak bşr durum yok
Rahat ol git işime göreceksin çok kısa sürede alışacaksın01 Yorumla- +1 yıl
Hayırlı olsun meslek ne ne işi üzerine çalışacaksın
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılİsini yap gozlemci ol, fazla konusma, espiri yapma ciddi ol
00 Yorumla Bişi olmaz en fazla çıkarsın işten ters bişi olursa :d
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 344 cevap paylaştı. Profildeki sizseniz korkmayın onlar mıknatıs gibi dişiliğinize yapiscak
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılKorkmana gerek yok sen işi öğrenmeye alışmaya odaklan ;)))
00 Yorumla İlk gün olduğu için heyecanlanman normal. İnsanlar ile sohbet ettikçe, tanıştıkça alışacaksın.
00 YorumlaRahat ol, sakin ol, işine odaklan gerisi gelir zaten.
00 Yorumla
+1 yılUmarım her şey gönlünce olsun, beklentilerin karşılansın.. Hep mutlu ol 💖
01 Yorumla- +1 yıl
Noldu
Yeni insanlara değil, sadece işine odaklan ve günü bitirmeye bak
00 YorumlaSana özel bir durum değil ordakilerin de başına geldi aynı olay 4 güne kalmaz her şey rayına oturur
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılNe işi merak ettim
Ve korkulacak ne var ki 1 haftaya işin piri olursun kdkxk00 Yorumla
+1 yılİlk defa yaptığını belli etme hep yapıyomuş gibi davran
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 573 cevap paylaştı. Sokağa çıktığında sürekli yeni insanlar görmüyor musun, korkuyor musun hepsinden :D
00 Yorumla
+1 yılmesafeli olmani tavsiye ederim.. gereksiz insan cok
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 6b cevap paylaştı. Zaten ilk gün su gibi akar gider. O yüzden işe odakla kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkacak bişi yok, rahat ol, herkesle, arkadaş olma, etrafı gözlemle, pozisyon nedir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayrola, üzüldük ne oldu
Bir şey olmaz rahat ol ezicekler yani böyle böyle öğreneceksin iş hayatını 😀
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılGözün açık, ağzın kapalı, dikkatin yoğun olsun yeterli
00 Yorumla Bende şirkette yarın benim yerime gelecek kişiyi eğitecem :D evrakların yetişmedi galiba seninde
00 Yorumla
+1 yılProfildeki gibi güzelsen ilk güden instagramdan ekler sonra millet yürümeye başlar kolay gelsin simdiden:))))
00 YorumlaOnlarda insan ya bir zaman sonra alışıyorsun öyle muhabbetlere dalıyorsunki diyorsun belki herkes birtek babamı samimi
01 Yorumla
+1 yılKascak bir durum yok kendin ol içindeki sesi dinle doğruya götürecektir
00 YorumlaÖzgüvenini kaybetme. Sakin ve kararlı duruşunla çizgini bozmadan çalışmaya basla.
00 Yorumlaisine bak kimseyle muhattap olma. ay sonunda parani al
00 Yorumla
+1 yılRahat ol sakin ortamı gör bir tart düşün meslek ne olarak başlıyorsun
00 Yorumla
+1 yılArkadaş edinmeye değil iş yapmaya gidiyorsun bunu unutma
00 Yorumla
+1 yılEz onları parçala, patron kimmiş göster... :D
02 Yorumla- +1 yıl
olsun şeytan azapta gerek acıma 😂😂😂
+1 yılKorkma bişi olmaz en fazla atılırsın
02 Yorumla- +1 yıl
Ne işi bu peki korkma
+1 yılHangi sektör? Pozisyon?
02 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun umarım hayal ettiğin gibi bir kariyerin olur:) ilk işin mi?
+1 yılÇalıştıkça alışacaksın zati. Strese gerek yok.
02 Yorumla- +1 yıl
Sabah işe gideceksin uyu artık.
+1 yılSen kendinden emin olursan problem olmaz
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılne iş yapacaksın kanka
00 Yorumla Merak etme herkes sever seni kadınlar hariç 😂
00 Yorumla
+1 yılSakin kal, insanları gözlemle ve tanımaya çalış.
00 Yorumla
+1 yılAlışırsın olur öyle ilk zamanlarda
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılHızlı yükselirsin kariyer basamaklarını
00 Yorumla
+1 yılVuhuuu millette ne şans var beeee.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Maaşını al da bir şeyler ısmarla
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun ne iş yapıcaksın
00 YorumlaÖzgüvenli ol ezdirme kendini
00 Yorumlaİş alanı nedir ve sizi ürküten noktası nedir.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılKorkma. Onlar da senin gibi insan
00 Yorumla özgüven bas kendine bi şey olmaz kolay gelsin
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYoo heyecanlı ol. Degil ortam
00 Yorumla - Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar