Gizli Üye(30-35)+1 yıl28 yaşında kendimden 8 yaş küçüklerle okuyorum. Kimsenin umurunda da değiliz, büyüttüğünüz kadar kimse yadırgamıyor. Sadece şaşırırlar ve tebrik ederler. Stajda da yaşım kimsenin umurunda olmadı. Kendi kafanızda büyütüp kasıyorsunuz, onlar benden küçük anlaşamam gibi kafalara da girme. Espri şaka maka kafa dengi olursunuz. Kendini kasma rahat ol akışına bırak. Kendini bilmez insan her yaşta var, benim muhatap olduğum çocuklar kendini bilen kişiler. Ergen tipler belli eder kendini zaten.
154 Yorumla- +1 yıl
Bayılıyorum böyle kadınlara ya ❤️
Cevap sahibi+1 yıl@meduxaaaaaaa 😍❤❤ teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
senin gibi birini bulup nikahı basıp adını plakama basıp piyasadan çekilme arzusuu
Cevap sahibi+1 yıl@darkblue061903 djsdjasjdasjd eyvallah sağ ol. Hayırlısı olsun hakkında🙏
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah rızası için kendine bunu yapma.23 yaşındayım 4 ay oluyor atanalı 4 yıl yaşlandım. Psikolojik olarak baskılı stresli daha bu gün hastanın biri nerdeyse dövüyordu beni. O kadar pişmanım ki param olsa nolacak mutsuz olduktan sonra. Doktorlar seni aşağıda görüyor konuşmuyor bazen azar bile çekiyor. Hemşireler kendi aralarında birbirlerine kötü davranıyor.
18 Yorumla
Soran+1 yılKötü derken açabilir misin? şu an bende kötü işte çalışıyorum nasıl diyim baskı hakaret küfür mobing hergün maruz kalıyorum. Hele bazı tipler yıldırdı beni hayattan işyerinde tehdide bile uğradım. En son büyük küfür edildi bende okumaya mecbur kaldığımı hissettim. İşimi değiştiremiyorum greencarda başvuracam Amerika'ya gitmek bile planlarım arasında ayrıca hemşirelerin ortamı bana güzel gibi geldi. şu an hastanede yatış yapıyorum arada genç bi hemşire kardeşim geliyor hızlıca tansiyon nabız ölçüp gidiyor. Kendi aralarında ne yaşıyorlar bilmiyorum tabi. Bak halkın arasında Sağlıkçıların beyaz kodu kullanması caydırıcıdır. Sen Sağlıkçısın bağır güvenlik diye. Birileriyle konuşman gerektiği konusundan kurtar kendini. Konuşmazsa muhatap olma karşılarına çıkma. He şuna vatandaş olarak şahidim bazı doktorlar asistanlar uyuzu oynuyor. Vatandaşın sabrını yükselteyim ne olursa olsun diyor. Yani bu bahsettiğin doktor hemşire amir memur ast üst ilişkisi gibiyse ben zaten bundan yıldım. Küfür hakaret varsa tabi vazgeçebilirim bende.
- +1 yıl
Aynı bıraktığın işin gibi çok kötü insan hayatı birde ekstra stresli. Güvenlik diye bağırana kadar hasta sana yumruk sallamış oluyor. Git başka şey oku. İtibarı bile yok bu mesleğin
Soran+1 yılBunu duyduğuma gerçekten üzüldüm. Hayalim bu değildi. Yine de deneyecem öyle olduğuna inanırsam bırakırım tabiiki. Hastane degistiremez misiniz veya il? Küçük yerler iyi gibi sanki.
- +1 yıl
İnanırmısın küçük bi yerdeyim
Soran+1 yılÜzüldüm ya neden böyle kurumlar? Peki ya çalışma sisteminiz nasıl 24-72 doğru mu?
- +1 yıl
Arkadas kucuk sehirde ben metropol bir sehirdeyim maalesef ki ayni anlattigi gibi cok fazla mobbing var altta kalanın canı çıksın mantığı maalesef bu her kamusal alanda oluyor en iyisi insanın kendi isinin olmasi ben biraz para biriktirip uzunda sure kendi isimi yapabilcegim ticari bir sektore yonelicem
- +1 yıl
@naberbebeyiim sen devlette mi çalışıyorsun
- 1 yıl
@naberbebeyiim yorumu görür müsünüz bilmiyorum ama bende ziraat mühendisligi bitirdim hiç sevemeden hemşirelik okumak istiyorum tavsiye etmiyor musunuz
+1 yılHemşirelik okuyorum ve sınıfımda 29 yaşında biri var. Okul olsun hastane olsun kimse yadırgamıyor böyle bir durumu. Aksine bu yaşta üniversite okuma kararı aldığı için ayrı bi ilgi görüyor, geniş bir arkadaş çevresi var. Bu yüzden utanmanı gerektirecek hiçbir durum yok.
61 Yorumla- +1 yıl
Onun dışında 32 yaşında çocuğu olan bir kadın da var mesela. Sınıftakiler tarafından tuhaf karşılanmıyor.
+1 yılHayır tabii ki geç olmaz. Komik bir durum değil ayrıca okumanın yaşı olmaz insan hangi yaşta olursa olsun bir şeyler öğrenmek için çaba göstermeli bence
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu duruma saygı bile duyarlar. Boşverin yapmak istediğinizi yapın 🙂
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılGeç olmaz bence.
00 Yorumla İnsanlar mevcut sistemin dışına çıkmaya kendini kırsala atmaya çalışıyor sen dibine girmeye çalışıyorsun.
evet bende 28 yaşında üni kazandım 4 yılda bitirdim. Azim olunca dediklerin önemi yok. Ama mevcut sistem bitti tükendi artık.
İnsanları istedikleri kıvama getirdiler.
Askeri komuta gibi ordan komutan emir verdi.
”maske takılacaaak. Tak!!!” Takıldı
”evden çıkılmayacak” evet çıkılmadı.
”doz doz aşı olunacaak” olundu. Hemde
3 er 4 er doz. Ve üstelik başıma bişey gelirse kimse sorumlu değildir diye imza atarak. Bildiğin denek olarak... Aşının sıkıntıları zaten başladı. o çok ama çok uzun hikaye. bilenler görenler farkında.
şimdi bu teslimiyeti gören sistemi kuranlar ; daha büyükleriyle gelecekler 7/24 takip sistemi ve vatandaşlık puanı.
ne yiyeceğine nereye gidebileceğine neler yapabileceğine sadece birilerinin izin vereceği sistem. evet bildiğin hapishanenin dünya olduğu bir sistem. üstelik gardiyanlarıda görünmüyor otomatik takip ediliyorsun. öyle koca bir hapishane.
aşı olmadan ilk sınavı geçenler ve bu korku tiyatrosunu saçmalığını yutmayanlar tebrikler..
şimdi sıradaki etap başlıyor
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni motive etmek için soylemicem gerçekler bunlar ben tam zamanın da girdim uniye ilk sene Y abi vardı 40 yaşına yakın en iyi arkadaşımdı eski gardiyan istifa etmiş namazında niyazinda tecrübeli hoş sohbetli adamdı tek arkadaşımdı depresyondaydım o dönem çok iyi gelmişti bana onun haricinde kimseyle konuşmuyordum 17 yaşındaki ergenleri çekicek halim yoktu.
2. sene Muammer abi başka uniye geçti yanlız kaldım ama x abla geldi başka uniden 36 yaşında 2 çocuklu hayatımda gördüğüm en girişken en komik en sevimli kadındı o vücut geliştirmeye yeni başlamıştı bende profosyoneldim ortak noktamız da vardı harika geçindik çok girişken olduğu için sınıftaki güzel kızlara yolluyordum onu bizim gruba alıyordu harika zamanlardı o kadar çok özledim ki onları...
***Yani benim müthiş zamanlar en zor zamanlarımda +35 yaş insan vardı aradan yıllar yıllar geçti unutmadım unutmucamda o harika insanları isimlerini vermeye bile kıskanıyorum düşün ne kadar çok seviyorum
-Yaş sadece sayıdır ben 17 yaşında uniye başladığım da 40 yaşındaki adamdan daha çok tecrübe ve acı doluydum belki sende benden bulur bir ömür dostun olur o kişi.
-Bulamazsan bile kim takar git oku ağa 40 yaşında keman öğrenmeye baslicam desem millete biryeriyle gülerler bana bu saatten sonra mı derler ama ortalama ömür 70 yıl ölürken 30 yıldır keman çalan bir profosyonel olarak ölürüm :) zaten alım gücümüz kalmadı bari hayallerimizi hedeflerimizi almasın insanlar bölümün güzel iş garantili yolun açık olsun...
10 Yorumla
+1 yıl18 yaşında üniversiteye gittim öğretmenlik bölümü okumaya başladım ve benimle başlayan 30 yaşında bir kadın vardı iki çocuk annesiydi. Dgs kursuna gittim sınıfta bizimle birlikte sınava hazırlanan 46 yaşında bir abi vardı. Yani demek istediğim bu şekilde bir çok örnek var. Tek sen değilsin, kendini yalnız hissetme. Ve onlar kendileri için çabalıyorlar başkaları için değil, ki aynı şekilde sen de kendin için çabalayacaksın. Ben şu an 22 yaşındayım ve tekrar bir bölüm okumayı istiyorum. İnsanız, genciz ve daha hiç bir şeye geç kalmış değiliz 😉
40 Yorumla
+1 yılTabiki de geç değil okumanın yaşı yoktur okuma geç oldu diyenlere aldırma ne yaşlı yaşı ilerlemiş insanlar okuyor emek harcayıp çabalayıp uğraşıp bir yere gelmek için kariyer çok önemlidir kendi ayaklarının üzerinde durman kendi paranın kazanman çok çok önemlidir bu kim olursa olsun daha çok gençsin oku eline mesleğini al kimsenin eline bakma kendi ayaklarının üzerinde dur kendi paranı kazan okumanın yaşı yoktur okuma diyenleri dinleme sakın oku sen okuma iyi ve önemlidir oku ve biryerlere gel özellikle de kendin için ilerde zorluk çekmemek kimsenin eline bakmamak için kendi ayaklarının üzerinde durmak için kendi paranı kazanmak için iyi bir meslek sahibi olmak için oku okumanın yaşı yoktur yeterki insan istesin ve okumak içinden gelsin her türlü okur.
40 Yorumla
+1 yıl24 yaşındayım meslegimi birakip sevdigim bölümü kazandım cok geç oldugunu dusunuyordum karar vermeden önce senin gibi cok tereddüt ettim. Ama herkes daha cok genc oldugumu soyleyince karar verebildim ve hazırlanıp kazandim. Şu an siniftakilerle aramda 6 yas var ne yasarim bilmiyorum ama ertelemek insana daha cok kaybettiriyor bunu biliyorum, bir yerlerden başla. 30 yas 40 yaşa göre gençtir, 20 yas 30a göre. Bu yüzden yorumlar gorecelidir takılma
51 YorumlaNeden okumayacaksın? Utanılacak bir durum yok. Ben hayat boyu öğrenci olmak gerektiğine inanıyorum. Sürekli öğrenmek ve gelişmek lazım. İnsanlar ayak bağı olmayı çok sever. Eğer okumazsan bu kez de okusaydın şimdiye işin olurdu demeye başlayacaklar. Bazılarını asla memnun edemezsin. Sen kendini ve Rabbini memnun etmeye çalış. Hemşirelik hem istiyorsun hem puanın yetiyor. Ee seni tutan ne? Elinden geleni yap ve bir mesleğin olsun. Kimseyi takma.
60 Yorumlageç olacağını sanmıyorum. çünkü okumanın öğrenmenin belirli bir yaşı yok. hemşirelik mezunuyum ve açık öğretimden bir üniversite okumaya karar verdim bu bittikten sonra tekrar okuyacağım. kimse de kaç yaşına geldin, zaten okudun ettin diye engelleyemez bence.
20 YorumlaYaşın zaten 28 olmuş bir de okumaya kalkarsan birkaç sene daha kaybedeceksin ne zaman bir iş bulup ne zaman bir düzen kuracaksın kendine okulu bitireceksin de iş bulacaksın da ohooo uzun iş yıllarını götürür 😏 bir de anlamadığım hem hemşire olacağım diyorsun hem de beğenmezsem bırakırım diyorsun yani bu kadar kolay bırakacaksan okuma o zaman
05 Yorumla- +1 yıl
Sen konuşma ya saçma sapan
- +1 yıl
@sedakişisi Görüşlerimde bir saçmalık görmüyorum gayet de mantıklı bence sen konuşma saçma sapan her şey sizin hayal ettiğiniz kadar toz pembe değil bu hayatta öyle oku demekle olmuyor hemşire oldu diye adamın hayatı mı düzelecek bir anda yapmak istedeğin şey seni kurtaracak mı gerçekten işe yarayacak mı o var insan bazen yanlış kararlar da verebiliyor burada insanlara kuru kuru gaz vermekle olmuyor yani 😏 hem kendisi bile okumak istediğinden emin değil hemşire olacağım diyor ama hemşirelerin olumsuz yorumlarını görünce tamam vazgeçeyim o zaman diyor
Soran+1 yılSaygı duyarım sebebiyle anlatman da hoşuma gitti açıkçası. Söyle anlatıyım sana. şu an bi düzenim var elhamdülillah ama işimden memnun değilim. Allah'a şükür bu yaşıma kadar kendime maddi destek sağladım Allah olmayanlara nasip etsin ama hayat maaştan mal mülkten ibaret değil. İşyerinde maruz kaldığım olaylar ispiyoncular gammazcılar iftiracı insanlar yüzünden hayattan soğudum. Greencarda bile başvuru yaptım okadar bunaldım düşün. Bi insan ülkesini terk edecek ne yaşar dimi? Ve bu memnuniyetsizliğimin sebebi çok derin ve nefret dolu. çünkü çok hakaret yedim ezildim aşağılandım haksızlığa uğradım. Kaç tane arkadaşımın üzerine oynadı bu iftiracı düzen bozanlar. Tamam hemşirelik iyi meslek değil zor evet ama dua et ki hayat birgün seni çok sevdiğin mesleği zindan edip kınadığın bir işi yapacak seviyeye getirmesin. Aradan yıllar geçtikçede elinde diploman yoksa işindeki tüm ızdırap pişmanlık ve hüsranla birleşiyor. Karamsarlık ve çaresizlik tetikleniyor buda adamı ipe bile götürür Allah korusun. Orada da aynı mevzular olursa yine bırakırım diyorum özelde asgari isler peşinde koştururum belki de Amerika tabii Allah bilir.
- +1 yıl
İş değiştirsen olmaz mı yani çalıştığın yerden memnun değilsen başka bir iş arayabilirsin belki de iyi bir yerde iş bulursun yeni arkadaşlar edinirsin bunu bir düşün bence üniversite okumak çözüm değil haydi üniversiteye başladın diyelim o zaman iki katı stres yaşayacaksın hem iş yerinde stres hem de okulda stres yaşayacaksın şu an da bile mutsuzken bir de okulla derslerle nasıl başedeceksin? Ayrıca diploma almakla bitmiyor her şey diploması olduğu halde boşta gezenler var ama diploması olmadığı halde iyi bir işte çalışanlar da var yani her şey diploma değil. Sen yeni bir ara bence
Soran+1 yılDiplomasız kötü işler yapacağımı düşündüm hep yıllarım garsonlukla vs geçti gerçektende kötüydü ben biraz kötü talihi çekiyor gibiyim. Okulun stresi beni geriyor şimdiden. Ama sonucu hayal ediyorum elimde diplomam olunca mutlu olcam gibi. Ve asosyallikten çıkıp sosyalleşmek için kalabalık ve sosyal bi ortama girmiş olacam. Beni biraz toparlar diye düşünüyorum. He stres artarsa hayatımı çekilmez hale sokarsa dediğim gibi bırakırım.
Oncelikle okumanin yasi yoktur senjn gelecegin isteklerin hereeyden daha onemli benimle dalga gecerler diye korkuyosan birak gecsinler onlar düşük insalardir emin ol ama gecmiceklerdir cunku universiteler yasca buyuk insanlarla dolu sen olmak istedikten sonra kimse tutamaz seni takma kimseyi senin gelecegin senin hayatin
20 Yorumla
+1 yılBütün mesele yapmak ve yapmamak işte bütün mesele budur kararsız kalmak çok kötü insanı ölüme bile götürür yolun ortasındasın geçmek veya kalmak araba çarpması gibi düşün hareket etmen yapman gerekiyor yapmazsan araba çarpabilir ama yapmazsan da çarpabilir risk her zaman var katlanmak zorundayız ama öncelikle hareket etmeliyiz saygılar.
20 Yorumlaİstersen 40 yaşında ol. Kime ne. Hayatın insanlara ne getirdiğini kimse bilemez. Şartlar fikirler her zaman değişir. İstersen 30 dan sonra doktor olmaya karar ver. Bu seni hiç bir şey de geri yapmaz. Aslında şu yaş olayı bi bizim ülkemizde var sanırım. Mesela amerika da adamlar özel sektör den sıkılıp 40 dan sonra polis olabiliyor. Bizde 30 yaş sınırlaması var. Değişik durumlar.
40 Yorumla
+1 yılHiç bir şey için geç değildir isteyip istememenle alakalı bir durum kimin ne dediğine ne yaptığına bakmayacaksın insanların dediğine göre hareket edersen onlardan bi farkın kalmaz sana bir şey söyleyenlere yadırgayanlara bir bak ne olabilmişler. En azından bir şey istiyorsun kendi düşüncen kendi kararın yoluna bak ilerle sana bir şey diyenler geride kalacaklar
10 YorumlaHayır neden komik olsun. Sen yaşın itibari işe daha dikkatli olacaksın ayrıca bazı yerlerde tutunan bir meslek ve istenen hemşire olursun ve bu mesleğe de erkek lazım. Bazı yerlerde güçlü insanların gücünden de faydalanmak gerekiyor. Ayrıca yaşa takılma. Emin ol daha gençsin 👍🙂
00 Yorumla
+1 yıl27 yaşında mühendislik mezunu arkadaşım bu yıl ebeliği kazandı. Biz okurken 30lu 40 li yaşlarında Sınıf arkadaşlarımız vardı. Yaşa çok takılmayın. Hatta büyük olmak bazen iyi bile olur herkes size saygı duyar.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemşirelik okumayın. 3 yıllık hemşireyim. İnanır mısınız göreve başladığım günkü halimle şuanki halim arasında dağlar kadar fark var. Resmen fiziksel ve ruhsal olarak çökmüş durumdayım. Henüz 3 yılım bu şekilde geçti. Daha önümde 30 yıl var. Para biriktirip kendime küçük bir işletme kurmayı düşünüyorum. Bu meslek yapılmaz. Eğer imkanınız varsa başka bölüme geçin
10 Yorumla
+1 yılBen de sağlık okudum senin gibi bir çok insanla karşılaştım açıkçası hiç yadırgamadık sohbetler ettik konuştuk çok iyi bir ortam oluyor hiç çekinme yola devam ve bu dünyada insanlar ne der diye yaşamayın insanlar herşeye bir şey bulur çünkü 😊
10 Yorumla
+1 yılTolstoy bisiklet sürmeyi 60 yaşında öğrendi ve günümüzde Tolstoyun bisikleti diye bir deyim var hiçbir şey için geç değildir anlamına geliyor
40 YorumlaOkumalısın, meslek sahibi olacaksın. İlerde hayatınının zıplama rampası olacak bir etkide bulunacak bu durum. Pis insanları dinleme, en nefret ettiğim insanlar engel yaratanlardır.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de 31 yaşında Veterinerlik okumaya karar verdim. Bu ikinci üniversitem olacak. İnanılmaz heyecanlıyım. İlk okuduğum bölümde de sınıftakilerden büyüktüm. Bu iyi bir şey, herkes saygı duyuyor, seviyor okuyan insanları. Size de hayırlı olsun şimdiden, yola devam. 👍🏻💪🙏
00 Yorumla
+1 yılYookkk hic oyle dusunme üniversite koca bir bilim egitim yeri yaş siniri yok öğrenmeye açik olan herkese kapilari sonuna kadar açık. Sen git güzelce oku ve meslegini yap. Bol şansss
10 Yorumlabaskalarini boş ver sen ne yapmak istiyorsan sadece ona odaklan eger gercekten askla yapmak istesen zaten elaleme falan takilmazsin
ozetle kendi yoluna bak
10 YorumlaBen 19 yaşında hazırlık sınıfı öğrencisiydim bu sene. Sınıfımda biri vardı abi diyorduk ona evli ve çocuğu vardı mühendislik kazanmıştı. Adam 35 40 var ve hiç de dışlama vs olmuyo herkes sohbet ediyor falan yani üniversitelerde yaş uyumsuzlukları çok fazla oluyor kendini yalnız hissetmeyeceksin gidince merak etme.
10 Yorumla
+1 yılOkumanın yaşı olmaz ama okumak için okuma. Kendine bir şeyler katmaya bak. Kendini bu esnada geliştir. Dil öğren. Okumak her şeye rağmen çok güzel bir şey bence. Yaşı kafana takma.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılOku ne var 28 de geç değil kimseyi dinleme elalemi dinlersen her seye bir sey soylerler. Kendi cesaretleri olmayanlar başkalarınıda bastırmaya çalısıyor
10 Yorumla
+1 yılüniversite de her yaş grubundan insan oluyor sen o meslekte ilerleye biliceğini görüyorsan git tabi ki kim tutar seni
20 Yorumla
+1 yılüniversitede her yaştan insan var. Okumanın yaşı da yok, bence bir çekincen olmasın. Hemşirelik de gayet iyi bir bölüm.
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yıl28 ne ki? Erken bile. Niye utanacaksın ya saçmalama. Sen atanınca onlar utanacak ve keşke ben de o bölümü okusaydım diyecekler.
20 Yorumla
+1 yılHiç farketmez, 50 yaşında üniversiteye giden insanlar var. Komik falan da durmaz, bilakis sizin için daha raht olur.
20 Yorumla
+1 yılHayatta hiçbir şey için geç deyil,45 yaşından sonra eğitim görevlisi,60 yaşından sonra avukat olan yakınlarım var, yaş almak hiçbirşeye engel deyil, çok güzel günler sizi bekliyor
00 Yorumla
+1 yılilk once bunu okuman senin kisiligiye uyugun olup olmadini ogrenmesini tavsiye ederim. genelde insanlar okuduktan sonra farkinda oluyor ki okudumuz sey bana gore degil. keske baska biseyye para ve zaman harcasayidim. seni maddi, manevi ve duyugusal olarak tatmin eden bolum dan emin olmadan bir adim atmaman tavsiye ederim.
00 YorumlaBende yurtdışında yaşıyorum gecc yaşta meslek yapmaya başladım en büyükleri bendim küçük durdum için kimse fark etmedi gecemedkm okulu 25 Olcam yeniden meslek yapacam çünkü bana dediler ki ilerleyen yaşta daha çok pismam olursun hemen yap evt herkes sana bakcak büyük olduğun için asiri kötü bir durum ama yapacak bişey yok kendimi kötüde hissetmiştim burada yetiskinlernicin özel var ben orada yapcam mesleki
00 YorumlaÜniversite okumanın yaşı olmaz geçerli sevdiğin mesleğin yok sanırım atanmak için herkes hemşirelik peşinde zaten
10 Yorumla
+1 yılEğitim için geç diye bir şey yok bence. master yaparken 44 yaşında arkadaşım vardı. yaş hiiiç önemli değil
10 YorumlaBnd üni ye hazirlaniyrm 27 yasndaym. Hcbirsey için geç değil emin ol çalış kazan oku ve istedgn şeyi yap
10 Yorumla
+1 yılTolstoy hiç bu yaşta bisiklete mi binilir deseydi içinde sadece bir hayal olarak kalacaktı bu. O yüzden yaşa takılma hedefe odaklan.
10 Yorumla
+1 yılNe alakası var canım okumanın yaşımı varmış ben 2 üniversite bitirdim şimdi gözüm veterinerlikte yaş 35 sence yaşı var mı bence yok😉🙏
10 Yorumla
+1 yılBenim bölümümde çokça benden büyükler vardı. Bu keyifli bir şey aslında. Senin de utanmana gerek yok. Hatta daha kolay arkadaşlık edinebilirsin.
10 YorumlaÇok klasik laf ama başka söz yok
'Okumanın yaşı olmaz'20 Yorumla
+1 yılKemal Sunal 50sinden sonra universite mezunu olmuw. Bunu biliyor muydun?
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle okumalısın. Neden utanacaksın ki?
10 Yorumla
+1 yılOkumanin Yasin olmaz.. hic takilma bunlara..
Yolun acik olsun.. Basarilar dilerim 🤗10 YorumlaAlkışlıyorum seni okursan ama 👏👏 inan harika seçim
Yol senin uzun ve güzel başarılar dilerim ✌10 Yorumla
+1 yılHayır 35 yaşındaki kuzenim tıp okuyacak bu sene
10 Yorumla
+1 yılNiye utanıyorsun ki bende isterdim okumak ama bakalım şu kpss açıklansın
10 Yorumla
+1 yılOku kim ne diyo boş ver kendi hayatına bak sen aç kalıcan onlar değil
10 Yorumla
+1 yılOkumak için hep zamanın var. Hic geç olmaz, yeterki mesleğini eline al
10 Yorumlaokumanın yası yok... varsa aklında boyle bır fıkır arkasında dur
10 YorumlaÜniversitede kaç yaşnda oldugunun bir önemi yok. Meslegini öğrenip çıkacaksin.
10 YorumlaNolmus yani okumanın yaşımı varr yahu bence okumalısın en iyisini yapana kadar
10 Yorumla
+1 yılOku la oku ben okurken 21 yaşındaydım sınıf arkadaşım 37 yaşındaydı mezun olup beraber atandık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPara içinde atanirim falan filan hiç başlama çok zor bı iş ama severek yaparım diyorsan yaş önemli değil
11 Yorumla
Soran+1 yılPara için kesinlikle değil tek derdim stresli ve gergin ağa takımından kurtulmak. Her günün askeri baskıyla geçiyor. Psikolojimi bozdu bu sistem.
+1 yılSaçmalama oku gitsin o hemşirelik diye küçümsediğini kimseye kolay çıkmaz
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 754 cevap paylaştı.
+1 yılOku geç kalmadın benim sınıfımda 30 yaşında okuyan arkadaşım var
112 Yorumla- +1 yıl
Siz hangi bölümü okuyorsunuz nerede
- +1 yıl
@Kırmızısapkalıkiz344 sosyal hizmet Bingöl üniversitesi
- +1 yıl
Kendi şehriniz mi 4 yıllık mı
- +1 yıl
@Kırmızısapkalıkiz344 kendi şehrim değil 4 yıllık
- +1 yıl
Benim de yaş takıntım var Sizin yaşınız doğru mu
- +1 yıl
@Kırmızısapkalıkiz344 hayır 22 yaşındayım
- +1 yıl
Kendi Şehrimize yakın mı peki çok soru soruyorum ama kendi şehrine yakın olan yerler büyük bir ihtimalle daha çok tutuyormuş diye biliyorum yanlış bilmiyorsam Eğer
- +1 yıl
Yeni mi son yılınız mı
- +1 yıl
@Kırmızısapkalıkiz344 yakın Elazığ Bingöl arası 2 saat
- +1 yıl
Anladım canım
- +1 yıl
3. Sınıfa geçtim
- +1 yıl
🌸🌸🌸🌸
+1 yılOkumanın yaşımı olur ya sen nasıl mutlu olucaksan öyle yap hayallerinin peşinden koş
10 YorumlaOkumanın yaşı yok istersen tıp oku, sadece arkadaşların biraz küçük olur o kadar
Kesinlikle git10 Yorumla
+1 yılokumak hiç bir yaşta kötü değildir insan kendini her yaşta geliştirebilir yeterki istesin..
10 Yorumla
+1 yılOkumanın yaşı yok oku tabi, koca adam olmuşsan ne var bunda? Senin hayatın senin kararın.
10 Yorumla
+1 yılBence okumanın ya da bir iş yaşı yok geç kalmadın bence, bende 23 yaşındayım daha yeni üniversite okuyacam mesleğini geç bulmuşsun bunda yadırganacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
22 Yorumla
Soran+1 yılAslında bulamadım ama hayat şartları trde böyle maalesef.
- +1 yıl
Bence gene iyi sizin yerinizde olmak isteyen bir çok insan var bunada şükür.
- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar