Eğitim & Kariyer Sınav haftaları daha çok kütüphanede mi yoksa yurtta/evde mi ders çalışıyorsunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kütüphane hariç hiçbir yerde konsantrasyonumu sağlayamıyorum. Sizde durumlar nasıl?#Okuladönüş Sınav haftaları daha çok kütüphanede mi yoksa yurtta/evde mi ders çalışıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. kütüphanede 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Aklın yolu bir
STSe_asigim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Geceleri evde. Sabah arkadaşlarla herhangi bir yerde, fark etmez. Bu sene sık sık kütüphaneye gitmeyi düşünüyorum gerçi 1 6 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Tavsiyem kütüphane. Cidden düzen sağlıyor Yorumla STSe_asigim +1 yıl O zaman ben uğrayayım kütüphaneye kesin Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben evde rahattım ama çok dağılıyordum Yorumla STSe_asigim +1 yıl Bizim ev de ful kaos ve gürültü. Sanırım gitmem gerekicek Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Öyleyse hiç düşünme Yorumla STSe_asigim +1 yıl Yeeaahh Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evde mümkünse herkesi evden yollayıp sessiz bir ortam yaratıp 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Keşke hep gitseler :( Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 785 cevap paylaştı. Evde ama ne kadar çalışılır bilmem😄 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evde ilgi dağılıyor ya Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kadıköyde bjk iskelesi karsısındakine git 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neden burayı önerdin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gürültü cok cok daha az Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Önerin güzel oldu 😍 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yatağımda yatarak :D 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ne kadar rahatına düşkünsün Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Evet öyle Yorumla
mutsuzzzzz__ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kütüphane 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kütüphane candır Yorumla
noluyo_yeh Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl evde 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Konsantre olabiliyor musun Yorumla
LongTimeAgo Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl evde 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ne güzel konsantre olabiliyorsan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kütüphanede
Aklın yolu bir
Geceleri evde. Sabah arkadaşlarla herhangi bir yerde, fark etmez. Bu sene sık sık kütüphaneye gitmeyi düşünüyorum gerçi
Tavsiyem kütüphane. Cidden düzen sağlıyor
O zaman ben uğrayayım kütüphaneye kesin
Ben evde rahattım ama çok dağılıyordum
Bizim ev de ful kaos ve gürültü. Sanırım gitmem gerekicek
Öyleyse hiç düşünme
Yeeaahh
Evde mümkünse herkesi evden yollayıp sessiz bir ortam yaratıp
Keşke hep gitseler :(
Evde ama ne kadar çalışılır bilmem😄
Evde ilgi dağılıyor ya
kadıköyde bjk iskelesi karsısındakine git
Neden burayı önerdin?