Okulum bitti ve isim yok depresyona girdim sinirliyim hersey gözüme batıyor birileriyle konusmak iyi geliyor konusacak kimsem yok düsünmekten yoruldum ne yapabilirim bu durumdan nasıl kurtulabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSınava çalışıp devlette kamu personeli olarak çalışmayı düşünüp bunun için motive olabilirsiniz ama bu sürece kadar bence size derslerden sonra iyi şeyler katacak şeylere yoğunlaşın. Dediginiz gibi insanlarla konuşmak veyahut oyun oynamak gibi. Artık siz nasıl arzu ederseniz. Umarım her şey gönlünüzce olur 😇 Üzülmeyin lütfen ☺️
04 Yorumla
Soran+1 yılYorum ixin tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek, umarım yardımcı olup en azından, sizi tanımasam da kendinizin değerli olduğunu hissettirebilmisimdir. Ben de 39 gün önce 13 yaşındaki kuzenimi kaybettim ve hayattan koptum ve kariyer planı yapip kuzenim için bir adak adamış olmam bana motive verdi gelecek konusunda. Siz de bir sebep bulabilirsiniz sadece kendinize sormanız yeterli
Soran+1 yılBaşınız sağolsun
- +1 yıl
Tessekkur ederim dostlar sağolsun 😇🤗 Siz de kendinize iyi bakın , iyi geceler. Rahatsız ediyorum çok
En İyi Cevaplar
İş bulmadım diye üzülme okul bitti diye sevin uzatmalı bir tatildesin gibi farz et. Online muracat kabul eden sirketlere cv doldur. Kpss ye hazırlan arada bir makyaj yap .. ne mezunusun o meslek hakkında makaleler oku çok sevdiğin yerleri not al. Şu bir gerçek kismetinde olanı yaşarsın..
00 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 707 cevap paylaştı. konuşacak birilerini bul
06 Yorumla
Soran+1 yılDüdük bulabilsem ztn
Soran+1 yılDüdük hepsi abaza 🤣🤣
Soran+1 yıl🤣🤣
+1 yılBende seninle aynı durumdaydım, iş hayatına çaycılık yaparak başladım üstünden 1 sene geçti şu an çeşitli organizasyon ve mekanlarda dj lik yapıyorum. İş seçme kötü bile olsa bi yerden başla. Eminim hem depresyondan kurtulacaksın hem de git gide daha iyi yerlere geleceksin tatlım ❤️
01 Yorumla
Soran+1 yılGirdigim ortamlarda dikkat cekemiyorum zorlanıyorum ne yapicam bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
17Cevap
Öncelikle bundan sonrası için ne yapacağına karar vermelisin lise bittiyse üniversite okuyup okumayacağına eğer okumayacaksan çalışma hayatı için adım atmalısın eğer biten okul üniversite ise bitirdiğin bölümle ilgili iş arayabilirsin o alanda kendini geliştirecek sertifika gibi şeyler alabilirsin. Konuşmak istersen veya dertleşmek mesaj atabilirsin
00 Yorumla
+1 yılDüzelir. Okul hayatına alıştığın için ve şimdi boş olduğun için afallamışsın
11 Yorumla
Soran+1 yılEvt
Terapiste gitmelisin. İş bulabilirsin ne olursa sana çok iyi gelir. Kendine bak, kendini sev dememe gerek yok galiba.
00 Yorumla
+1 yılBana yaz. Ben de aynı durumdayım. Mezunum bi yerde çalışıyordum. Mobbing yüzünden ayrıldım. İşsizim benim de canım sıkılıyor konuşacak arıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen de öyle valla 4 sene oluyor okul bitti sadece 1 sene çalıştım 6 ayda askere gittim diğer günlerim hep boş geçti.
00 Yorumla
+1 yılBime veya 101'e başvur özellikle 101'de alım var diye biliyorum. Evde oturmak yerine de iş bulana kadar bir kursa git çevre filan yaparsın🌸
00 Yorumla
+1 yıliş ara, önüne hedefler koy , altı üstü okul bitmiş hayatın değil
10 Yorumla
+1 yılMillete bak okulu bitirip depresyona giriyor, mk ben bitirene kadar 27 yaşını gorucem gibi
00 Yorumla
+1 yılBir işe gir 🥰 Başvuru yap çalışabileceğini düşündüğün yerlere, illa ki birine alınırsın..
00 Yorumla
+1 yılDinleyebilirim sizi fikir alışverişi yapabiliriz bunun dısina çıkmayiz
00 YorumlaOyalanicak , kafani dağıtıcak bir şeyler bulabilirsin :)
00 Yorumla
+1 yılUzuldum genel sorun issizlik zaten ekonomj hakkaten y**k gibi olduundan. Senin bolumunu bilemiyorum ama gerci her sektor skintili.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu hayattt cookk zorrr cidddenn yaşamak istemiyorum
+1 yılBende de durum aynı. Üniversite bekliyorum. Gidicem evden Antalya'ya yabancı birini bulup yurtdışına gideri! Herhalde
01 Yorumla- +1 yıl
Mezuna kal ben bu yil öyle yapacagim her ne kadar zor olsada cabala gayret et kimse hayatin kolay olacagina dair sozlesme imzalamadı, kendine depresyonu olu topragi uzüntüsünu hakediyor muyum diye bir icsel sorguya cek
+1 yılBirde buna baskıcı anne ekle haline şükrederdin o zaman
111 Yorumla- +1 yıl
@Tolga2021 evet bütün hayatıma karışıyor
- +1 yıl
@Tolga2021 ney
- +1 yıl
@Tolga2021 lqftan anlamıyor ki
- +1 yıl
@Tolga2021 o kadar kolay değil ki
- +1 yıl
@Tolga2021 istek attım
Her gün 1 saat yürüyüş yap mutlaka, ve faydalı uğraşlar bulacaksın başka çaresi mi var?
00 Yorumlane kadar oldu bitireli?
032 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeni bitirdim depresyona girdim
Soran+1 yılLaborant ve Veteriner aydın
Soran+1 yılTek meslek 🤣🤣
Soran+1 yılİlginc derken
Soran+1 yılDüdük anlayışı kıt beyinli sen anlamıyorsan ben napayım kaybolll 🤧🤧
Soran+1 yılHahhaaaa güldürme beni kaybol şimdi
Soran+1 yılDüzgün konuş benimleee konusmayacaksan kaybooll okudugum okull beni begendi ikincilikle bitirdim okulu senin dedigini umursayacak degilim hadi naş naş yandan yandan görmeyeyim seni
Soran+1 yılAklı yetmeyincee sen yorum yapma cidden yorumlarını begenmedim
Soran+1 yılAssmass noldu 🙄🙄😂😂😂
- +1 yıl
Okulu derece ile bitirmiş senin her tarafın derece olsa ne olur? Yaylan diyirdun uçan kedi mi ne vardı onu seçtim saçma canım bişey çıktı. Yoksa senle tartışmaya devam etsem içinden geçerim. Boş boş konuşuyorsun. Yazdığın soruya adam gibi cevap vermekten acizsin. Hala aynı yerdeyim. Senin okudun okulun taa...
Soran+1 yılKayboll yaa yazdıklarına gülüyom sadece
Soran+1 yılSkimde degilsin kaybol
Soran+1 yıl😶😶😶 boş ver git
Soran+1 yılS*ktir gittt
Soran+1 yılG*rizekalı seninn... neyse
- +1 yıl
Laborant ve veteriner sağlık diye bir bölüm var bu arada. Kız trollememis.
Soran+1 yıl@SoruSoracak34 yazdıklarım gercek mezun oldum ve evdeyim sürekli ne yapacagım diye düsünüyorum kafayı yiycem
- +1 yıl
İnsanlar dahi halini anlamayacak ise sen önceliği hep kendine ver ve okuduğun bölüm güzel , kendi bölümünden atama olmasa bile sağlık memurluğu veya veterinerlik ile ilgili başka bir şeye (varsaydim belki de yoktur bilmiyorum ) atanabiliyor isen atan. Alan dışı atama yapbilirsin , sağlık bölümü mezunu alan bir çok sağlık memurluğu ataması var ama sınav stresini cekmeyeceğim diyorsan bu bölümde okuyan ya başka arkadaşa danışıp iş konusunda beraber ararsınız ya da Kpss hazırlanıp atanacaksin Memurluğa (sağlık) ya da kendi mesleğinden atama var ise oraya :) Üzme kendini daha fazla. Daha ağır şeyler yaşamadığına , sağlığına zarar gelmediğine şükretmelisin 😇
Soran+1 yıl@SoruSoracak34 yorumunuz icin teşekkür ederim
Soran+1 yılFaydalı bilgiler işime yaracaktır eminim
- +1 yıl
Tekrar rica ederim , iyi geceler
- +1 yıl
Emin olun ama sadece sizin içinizi hafifletecek şeyler olarak söylemiyorum inanın yardımcı olmaya çalışırım ki ben de mühendislik okumama rağmen kendi mesleğime. ilgi duymuyorum ve küçüklüğümün de etkisi olsa gerek , şef memur olmak istiyorum veya VHKİ (veri hazırlama ve kontrol işletmeni) . Memur olamazsam zaten lisansı VHKİ için okuyup atanacagim inşallah. Siz de sağlık memurluğu düşünebilirsiniz sonuçta gerekli şartı karşılıyorsunuz bölümümüzden dolayı :)
bende o moda girdim bir dönem ya çok iyi anlıyorum
025 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor degilmi
Soran+1 yılÇok zorr
Soran+1 yılNe yapayım düşunmekten basima agrılar girdi
Soran+1 yılOlur 😊
Soran+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılSizin arkadaşınız var mı sizi arayan soran
Soran+1 yılHic arkadaşım yok
Soran+1 yılVe hic arkadasım olmadıgı icin bu sitede takılıyom soru soruyorum oyle takıliyom
Soran+1 yılxper yetmiyo
Soran+1 yılBurdan iyi guzel iste
Soran+1 yılGörsünler ne olacak
Soran+1 yılAman sende kaybol düdük
+1 yılÇalış işe gir iyi gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılİs bulmak cok zor bulabilsem
Benim de bitti iş bulacan başka yolu yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkudukda ne oldu iş yok
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDisari cik evden uzaklas
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim hic arkadasım yok tek basıma gezemiyorum 😞
Cevap sahibi+1 yılAnnenle veya ablan varsa onla cik gercekten iyi gelicek evden uzaklasmak
Soran+1 yılBeni canımı arkadaşsizlıkta sıkıyor
Cevap sahibi+1 yılYazmak istersen yazabilrsin bana
Dertleş dertlerini içinde tutma
02 Yorumla
Soran+1 yılDertleşecek insan yok cidden
+1 yılise gir
059 Yorumla- +1 yıl
Girememis iste sorunu o zaten
- +1 yıl
@Sky_banner he ben lise sandim
- +1 yıl
Degilmis bende yorumdan gordumde hem laborant diyor hem veteriner diyor aydindaymis galiba ama hangisi diye sorulunca agzini bozmus. Hayir yardim etmeye calismakta suc oldu yahu.
Soran+1 yıl@Sky_banner Sabır allahım ben o kisiye anlattım ama anlamamıs ben napayım
Soran+1 yılBirde cocuk pp koymus kaybol moruk
- +1 yıl
Soran seninle konusmuyorum burada. Sen bu uslupla buldugun istende atilirsin )
Soran+1 yıl@Sky_banner benim hakkımda konusuyorsun farkındaysann dikkat et
- +1 yıl
soran bi sus
Soran+1 yılEmir verme bana
- +1 yıl
kes sesini bildirim geliyor surekli git baska yerde kavga et
Soran+1 yılSNNAA
Soran+1 yılBakma o zmn kaybol
Soran+1 yıl@Sky_banner sen bir gelsene
- +1 yıl
yazmayi ogren bi bu kafayla tabii ise alinmazsin sen
Soran+1 yılYazmayı biliyorum bacım
Soran+1 yılBeni görmezlikten gel
- +1 yıl
Tesekkur ederim @whereismymindamk senin gibi duzgun kizlar varda allahtan soran gibilere kalmiyoruz sagolasin
Soran+1 yıl@Sky_banner dedikoducu karımısın erkek mi zen
- +1 yıl
Soran sen kac yasindasin soylesene hakikaten ergen gibi konusuyorsun. Once konusmayi ogrende gel.
Soran+1 yıl@Sky_banner 11
- +1 yıl
Bak soran ciddiyet gelsin ciddi soru sormussun kendini duzelt son ihtarim cevap vermiycem sana
Soran+1 yılSen KARIMISN ERKEK MISIN
- +1 yıl
Bak maviyim gordugun gibi erkegim, karida denmez kadin denir sen erkeksin galiba cidden okuz okuz konusuyorsun.
Soran+1 yıl@Sky_banner şişstttt alım mı seni düşelim barlaraa gezelim kızlarlaa🤣🤣🤣
Soran+1 yıl@Sky_banner Karı gibi konusuyon yaaa 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Soran sana guluyorum 😃 sen kum havuzunda oyna cocugum ben gittim
Soran+1 yıl@Sky_banner kankaaa kopuyoz mu geceleri karıda var gel bara dıstık dıstıkkk☺😛😜
- +1 yıl
Soran yazik sana once kadin demeyi ogren hemcinsine saygin olsun. Iki kelimeyi bir araya getirmeyi ogren isin olsun. Sana aciyamiyorum bile mustehak sana 😃
Soran+1 yıl@Sky_banner ananı seviyom kanki istemeye geleyim mi
Soran+1 yıl@Sky_banner birsey diycem kedi fotografı koyunca KARİ sandim seni
- +1 yıl
Sen kesin terbiyesiz bir erkeksin kum havuzunda oyna annelerin kutsalligini ogrenememissin. Allah sanada senin gibi evlat versin. Sicmaya kap olmazki insan olsun. Bye soran bye byeeee
Soran+1 yılKanki cevap yazsana
Soran+1 yıl@Sky_banner yaladıgım kapsın sen en cok aşksın 😍
Soran+1 yılKankau cevap bekliyom
- +1 yıl
Soran seni ciddiye almiyorum defol canim
Soran+1 yıl@Sky_banner alıyım seni düşelim barlara yavru ceylanımmmm aşkımmmm prensesimmm
- +1 yıl
Alirsan sen bara degil ben sana duserim aklini alirim aglarsin 😆
Soran+1 yıl@Sky_banner geleyim mi 🙄
- +1 yıl
Valla konusuyosunda gelebiliyosan gel hahahaha noldu tirstin 😆
Soran+1 yıl@Sky_banner suyuuu ısıttt
- +1 yıl
Isittimda yani hani bi sarki vardi. Istedimde vermedin aylar oldu gelmediiiin 😆
Soran+1 yıl@Sky_banner hahhaaa
- +1 yıl
Hani noldu verecektin gelecektiiin?
- +1 yıl
Naz yapma hadi ekle bakalim gorelim neymissin
Soran+1 yıl@Sky_banner noo gelmiyom tipsizsin
- +1 yıl
Hahahaha bak kadin degilmisim demekki uslubunu duzeltmelisin saygili ol bir daha. Hadi ben kactim.
Soran+1 yıl@Sky_banner nerden bilicem senin kadin olmadığını sahte foto koymus ben cidden kızım bu arada sizi denemek icin kafam dağılsın diye öyle davrandım neyse bay
- +1 yıl
Benim gercek fotografimdi o sahte felan degil. Kafani baska sekilde dagit ama hakaret iyi bir sey degil. Ben gercekten sana yardimci olmayi dusunmustum. Sana basarilar hoscakal.
Soran+1 yıl@Sky_banner peki yorum icin teşekkürler
- +1 yıl
Hoscakaaal
Soran+1 yıl@Sky_banner byeee
Soran+1 yılExper yetmiyo yazamıyorum sende yazamıyorsun maalesef
- +1 yıl
Olsun yazarim sonra sana xper kasayimda beni unutma ama 😅
Soran+1 yıl@Sky_banner hadi bakalim
Soran+1 yıl@Sky_banner burdan olmaz berkes görür
- +1 yıl
Yazip hemen silersen gormezler ya da fake ac onu ekleyim ordan takip et iste en iyi cozum bu olur sanirim 😅
Soran+1 yıl@Sky_banner burdan yazılan silinmiyor kalıyo herkes görür boş ver
- +1 yıl
sky__banner
- +1 yıl
Niye bosvereyim bosvermem seni )
Spor yap
00 Yorumla
+1 yılSakin ol stres yapma
00 Yorumla
+1 yılKonuşabiliriz fikir paylaşımı felan
00 YorumlaÇalış
00 Yorumla