Sizce bu üç meslekten hangisini seçmeliyim. Kendine yakın olanı seçip diye duyar kasmayın üçüde yakın ama geleceğimi ve paramı da düşünmem gerek şimdiden teşekkürler 🌸💗
Güncellemeler
+1 yıl
Arklar benim zengin olmam gerek shajehsa
Diş hekimliği mi Tıp mı Bilgisayar mühendisliği mi?
Bilgisayar mühendisi ayrı bi dünyada yaşar , doktorsa bir süre sonra kendi benliğini sorgulamaya başlar , o kadar hastayla uğraşmak güçlü bir irade ister.
Sırf para için bilgisayar mühendisi olamazsın ( parça ve elektronik mühendisliği harici) En çok para kazanan meslek yazılım mimarıdır oda en yüksek rütbedir yıllık 250k-300k$ kazanabilir ama işini sevmen gerek.
Yazılım yeni trend diye herkesin dilinde ama mühendislikte; üniversite ve kendini geliştirme çok önemlidir. Yoksa internet cafede çalışıp format atarsın fırat üniversitesinde okursan sadasd Tıp ve diş daha garantilidir ama darp riskleri olabilir tabi ülkemizde..
Rica ederim , sadece sapyoseksüellik yüzünden zeki insan görünce tanışmak istediğim için dedim. Ülke de baya bir düşük olunca seviye, insan şaşırıyor djsjs
şu an için garanti bir meslek. Sen okuyana kadar da böyle devam eder büyük ihtimalle. Ama diş hekimliği okursan ya da bilgisayar okursan tip okuduğun kadar zorlanmazsın. Geçme notu 60 ve çalışman gerek 60 yapmak biraz zor. Kalın kalın kitaplar. Ama diğer bölümleri okursan işsizlik ihtimali var yine de sen bilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bilgisayar muh değil de yazılım olabilir. Tıp veya diş hekimliği de iyi ama gelecek ve paraysa yazilim
Anladım yazılıma iyi diyorlar her üniversitede okusam olur mu
İstersen üniversite bile okuma fark etmez. Sadece yazılımı bir şekilde çok iyi bil
Üniversite okumam gerek
Üçünde de para var. Ama pc muhendisligi kendini hep gelistirmen gereken zor zor zor.
Sağ ol yazılım mühendisliğine kaydım şimdi 😂
Okuma. Yazılım daha küçük bir alan.
🙉🙉🙉 herkes bişey diyor kafam karıştı
Kesinlikle bilgisayar muhendisligi zaten bu yıl insanlar tıpı tercih etmeyip bu meslege yoneldi
Yazılım diyorlar şimdi de ☺️
Bilgisayar muhendisligi iyi gelecegi var ama kazanması çok zor senin seviyen nasıl yani denemelerden falan az cok belli olur
250 bine bile var bilgisayar
Canım var da iyi para kazanman için iyi üniversitelere gitmen lazım ya
Aynen katılıyorum
Dis hekimliği ve tıp garanti meslekler.
Bilgisayar mühendisiligi kendini geliştirmeye bakar.
İyi bir kariyer, İyi para da var.
Ama işsizlikte var
Evet zor 😣
Hangisine daha yatkınsan
Okumanızı öneririm
Yatkınsan dedim
Bilgisayar mühendisliği hak deyip yapabileceğin bir iş değildir , tıpta öyle
Bilgisayar mühendisi ayrı bi dünyada yaşar , doktorsa bir süre sonra kendi benliğini sorgulamaya başlar , o kadar hastayla uğraşmak güçlü bir irade ister.
Sırf para için bilgisayar mühendisi olamazsın ( parça ve elektronik mühendisliği harici)
En çok para kazanan meslek yazılım mimarıdır oda en yüksek rütbedir yıllık 250k-300k$ kazanabilir ama işini sevmen gerek.
Teşekkür ederim 🙏🏻
Yazılım seçeceğim sanırım çok zengin olmak istiyorum çünkü
Delirirsin , sevmiyorsan yapma.
Yaparım seviyorum tabii basit düzeyde gördüm ama
Ucunda para olması yeter benim için hayallerim ve hedeflerim büyük
Aylık şuanki kurda max 30k alırsın
Sen olsan ne seçerdin
Ben yazilimciyim , seviyorum bu işi.
Aaa Yazılım mühendisi misiniz
Eğitim aşamasındayım , mezuniyetime tahmini 6 ay var
Başarılar diliyorum size. Şu anlık tıpa karar verdim sanırım en uygunu o
Sanada
Universite de etkili
Tıp diş için pek değil ama mühendislikte batı ☺️
Batı derken sadece İstanbul olmalı :D Tıp artık bu ülkede yapılmaz mühendislik daha sağlıklı olur senin için
Teşekkürler. Yazılım daha iyi olduğu söyleniyor bilgisayardan
Yazılım genelde vakıf ünilerinde ağırlıklı, okurum diyorsan o da iyidir
Kocaelini düşünmüştüm. Hiç olmazsa Fırat üniversitesi
Ama sen batı dedin doğuya gittin ablacım sdads
Hahahahhahahaha sesli güldüö
Yazılım yeni trend diye herkesin dilinde ama mühendislikte; üniversite ve kendini geliştirme çok önemlidir. Yoksa internet cafede çalışıp format atarsın fırat üniversitesinde okursan sadasd
Tıp ve diş daha garantilidir ama darp riskleri olabilir tabi ülkemizde..
Hahahahha format atmiyim
Aslında bana parası iyi olan gerek. Tıpın parası iyi mi millet 15 bin alıyor diyor
Özel hastanelerde ücret çok daha farklı oluyor. Ama tıp para için yapılmaz gerçekten insanlara yardım etmeyi seviyor musun
Valla ben her şeyi para için yaparım 😂 severim insanlara yardım etmeyi niye sevmiyeyim ☺️
Sizde ki bu hırs beni korkuttu şu an sdasds
Hshahskakalaka devir bu
Zekiyim birde kullanayım bunu 😂
Ne kadar da özgüvenli birisi sdas kaç net yapıyorsunuz
Aslan burcuyum biraz özgüvenliyim hsshajalşsö
dün 72 net yaptım 🥶🥶
Benim yükselenim aslan, sen mesaj atsana ya netine hayran kaldım 72 nedir sdasd
Hshajakakals çok beklersiniz
Daha yazdayız sen sınava kadar gör 😂
Ne varsa bu gizli userlerde var dhshs.
Zeki olduğunuz kadar küstahsiniz da dhsjsjs
Estağfirullah ne küstahlığı 😂
Teşekkür ederim bu arada 🌸
Rica ederim , sadece sapyoseksüellik yüzünden zeki insan görünce tanışmak istediğim için dedim. Ülke de baya bir düşük olunca seviye, insan şaşırıyor djsjs
Ders çalışmam gerek kimseyle tanışamam hahahaha
Teşekkür ederim ☺️☘️
"Sıla doktor olmak istiyor" hesabi gibi azimlisiniz tebrik ederim fhsns
Sjsjjsksls öyle İnstagram hesabı açayım
Tabi profilede bizim okulun resmini koy djddn kırmızı şablon icine ' h ' harfi fjdn
Oooo hacettepeli misin jsksla
Tabi memleketimizden başka yerde universite okumayi gururumuza yediremedik dhdjsn
Bilgisayar hocam
Tamam hocam
😄😄😄 cok sade şey yapmışız ama sizin yasayiz tarzınız nasıl bilgisayar için uygun mudur sizce
Bilmiyorum ki bana para olsun yeter 😂
Öyle olmuyor işte günde 18 saat masada oturabilir misin
İngilizce Fransızca Arapça öğrenebilir misin
İsini hayatından üste tutabilir misin
Sayiyim mi daha
İngilizce biliyorum zaten
Ötekinide öğrenirim
Yok işim hayatımdan üstün olmamalı para yemem gerek
Yersin ama genelde çalışırsın hatta yerken bile çalışman gerekecek yazilimda
Doktor oluyorum ben 😂
Doktorlukta daha sıkıntı dayak. yeme durumun var en iyisi diş hekimi
Dayak yemem ben. Diş pis ya 😂🫣
En iyisi diş ve parasını çok sağlam yersin ayrıca doktorluk gibi değil nöbeti ıviri zıvırı yok ayrıca doktorlar az kazanıyor ki
Bak doğru o.
Sağ olasın dişçi olayım 😂
2 dk içinde 3 kez kararın değişti seneye gireceksin demi sınava
Hahahahahahha daha çok değişir
Evet seneye
Başarılıyım kendime yazık etmek istemiyorum ve zengin olmak istiyorum bu yüzden kafam sürekli karışıyor
Hocam seneye kadar 82737266480302847 kez değişir eminim
Bende eminim hocam
Burcun ney aslen nerelisin
bilgisayar müh
Teşekkürler
Yazılım oku
Hangi üniversitede
Bilgisayar mühendisliği
Neden sizce ☺️☺️
Bence daha avantajlı çalışma şartlari bakımından. Bir de daha geniş bir alan☘️
Teşekkür ederim 🙏🏻 bilgisayardansa yazılım seç diyorlar
Olabilir tabii o da güzel
Rica ederim 🌼
Tıp oku.
Neden sizce ☺️ çok az kazanıyorlar diyorlar
şu an için garanti bir meslek. Sen okuyana kadar da böyle devam eder büyük ihtimalle. Ama diş hekimliği okursan ya da bilgisayar okursan tip okuduğun kadar zorlanmazsın. Geçme notu 60 ve çalışman gerek 60 yapmak biraz zor. Kalın kalın kitaplar. Ama diğer bölümleri okursan işsizlik ihtimali var yine de sen bilirsin.
Teşekkür ederim