Kızlar Bir Adım Öne 2 yıllık okuyacağım diye küçümseniyorum, nasıl yükselir ve onları pişman ederim? (Sayfa 3) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor 2 yıllık okuyacağım diye küçümseniyorum, nasıl yükselir ve onları pişman ederim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bölüm ne 0 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. Umursama kimseyi 0 0 Yorumla
Juve2778 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ne okuyacan 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Adalet laborant ağız diş acil afet ormancilik güvenlik vs yazdim buarada ondan küçümsenmem sanirin Yorumla Soran +1 yıl Yanlış oldu ama bunlardan birini Yorumla Juve2778 +1 yıl Senin sayisal zekan yok mu Yorumla Soran +1 yıl Sozel daha çok Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla Juve2778 +1 yıl Neyi neden okuduugunun farkinda degilsin bile. bosuna masraf Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka saydıklarım zaten sozel agirlikli:D Yorumla
shakers38 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bölümün ne 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Adalet laborant ağız diş acil afet güvenlik vs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Tabi Tabi hemen
Bana da aynı boku diyorlar takma
Almanyadan biriyle evlen olay cok basit
Bölüm ne
derdin parayla olsa alırdım
nasıl pişman
Umursama kimseyi
başarılarınla
İşsiz kalarak dkandkskx
Dgs ile bölüm ne
Ne okuyacan
Adalet laborant ağız diş acil afet ormancilik güvenlik vs yazdim buarada ondan küçümsenmem sanirin
Yanlış oldu ama bunlardan birini
Senin sayisal zekan yok mu
Sozel daha çok
Neden ki
Neyi neden okuduugunun farkinda degilsin bile. bosuna masraf
Ne alaka saydıklarım zaten sozel agirlikli:D
bölümün ne
Adalet laborant ağız diş acil afet güvenlik vs
Dgs yaparsın
dgs yaparak
Sonra DGS yaparak
hadi ordan ederek