eşit ağırlıkta derece yapmak istiyorum günde kaç saat çalışmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTatlım mezun musun? Son sınıf öğrencisi misin? Hep söylediğim şey verimli ve yeterli çalışmak çok önemli bir plan program dahilinde çalışmak seni hem motive eder hem de sana bir düzen sağlar. Kendine uygun planlamayı yaptıktan ve buna istikrarla uyduktan sonra derece kaçınılmaz. Bir dershaneye veya kuruma gidiyor musun? Ders çalışma saatini günlük 9-10 saatin altına düşürme. Öğrencilerime başarı için söylediğim iki kural günlük planlamalarınıza rutin bir şekilde 20 paragraf ve 20 problem çözmeyi eklemeleri. 😉
02 Yorumla- +1 yıl
11. sınıfım, dershaneye gitmeyi düşünmüyorum 12. sınıfta giderim muhtemelen. her gün paragraf çözmeye özen gösteriyorum. tyt eksikliklerim var onu kapatmak için uğraşıyorum
- +1 yıl
Canım 11. Sınıftan mezun olana kadar rutin bir şekilde her gün belli miktarlarda paragraf ve problem çözmeyi ihmal etme. 😉 tyt eksiklerini 12 ye geçmeden kapatırsan güzel bir avantaj elde edersin. Her hangi bir konuda aklında soru işareti olursa özelden de iletişime geçebilirsin tatlım. 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılDerece yapacaksan her saat çalışacaksın.
7-8 saat uyursun, yemek tuvalet süresini çıktığında her 1 saat çalışmaya da 10 dk ara koyarsın.
Sonra yatana kadar kaç saat olduğuna bakmaksızın çalışırsın.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılDerece yapmak için dişini tırnağına takmam lazım.
Kaç saat çalışmalıyım değil de "nasıl daha verimli çalışırım" bunu planlanmalısın.
11. Sınıfa geçmişsin okuduğum kadarıyla peki yaşın kaç?
11 Yorumla- +1 yıl
18 yaşındayım
Gizli Üye(18-24)+1 yılSayısal alandan çalış zaten yaparsın ea derecesi
013 Yorumla- +1 yıl
sayısal istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılMat ağırlıklı ve tyt çalış yeter
- +1 yıl
fikrin için teşekkür ederim, tyt çalışıyorum ayt sos da çalışacağım
Cevap sahibi+1 yılGerek yok bak bu sene sınava girdim sayısalım ve eşit ağılıktan sadece mat ve tarihve coğrafya ile 19k yaptım
- +1 yıl
ben ilk 200 istiyorum
Cevap sahibi+1 yılOzaman çalış 10 11 saat
- +1 yıl
matematikten kaç net yaptın? matematiğe nasıl çalışmam gerekli? yardımcı olabilir misin
Cevap sahibi+1 yılTyt 34 ayt 39
- +1 yıl
nasıl bu kadar iyi yaptın? temelini nasıl geliştirdin? açıklayabilir misin
Cevap sahibi+1 yılİlk olarak konuları bitirip 1 kolay 1 orta kaynaktan çöz
Cevap sahibi+1 yılSonrası branş deneme kim ne derse desin inanma benim dönem başı netkerim 20 idi kaç deneme çözdüm ben bilmiyorum sonradan böyle oldu
- +1 yıl
görüş sahibi sana soru sorabilirmiyim?
Cevap sahibi+1 yıl@brendonreiz tabi sor
Gizli Üye(30-35)+1 yılderece yapsan ne olacak boş işsiz kalacan
08 Yorumla- +1 yıl
bu sorumun cevabı değil
Cevap sahibi+1 yılben avukatım işsiz boşum şu an senin dediğin gibi sıralamam iyiydi her yer hukuk fakültesi bana düşen ekmek yok bu sorunun en iyi cevabı diğer bölümler daha boş zaten
- +1 yıl
hangi fakülteden mezunsunız
Cevap sahibi+1 yılgazi üni hukuk fakültesi
- +1 yıl
kaç yılında mezun oldunuz
Cevap sahibi+1 yıl19
- +1 yıl
2019dan beri işsiz kalmak bana biraz garip geldi. avukat olmak için biraz daha girişimci olmak gerekir
Cevap sahibi+1 yıl19 dan beri işsizim demedim zaten şu an işsizim dedim ayrıca o kadar tanınmış ünlü bir avukat değilsen emeğinin karşılığını alamıyorsun heryerde var hukuk bürosu
Gizli Üye(36-45)+1 yılgünde 8 saat ama 10 ar dakika aralıklı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Eşit ağırlıkta derece yapmak istiyorum, kaç saat çalışmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat