Mezun olalı bir ay oldu, iş bulamadığım için ailemin yanına döneceğim. Beni de almıyorsa kimi alıyor bunlar?

Çalışmak istediğim sektör her şehirde yok. Geçen ay mezun oldum. Bir buçuk aydır iş aradım ama olmadı. Kiram sona eriyor, mecbur ailemin yanına geri döneceğim. Diplamalı işsizlere ben de katılmış oldum.

Ailem bana bakar orada sıkıntı yok ama işsiz olmak benim canımı sıkıyor. Akrabalar soracak neden işsiz olduğumu, neden kendi şehrimde işe girmediğimi (Bu arada hatırlatayım, bu şehirde mezun olduğum alan yani sektör yok) soracaklar.

Canım çok sıkkın. Okuldan derece ile mezun oldum, öğrenci iken üç staj yaptım, alanımda yarışmada dereceye girdim, portfolyom çok güzel ama şaka gibi iş bulamadım. Beni almıyorlarsa kimi alıyor bunlar?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kira kontratım bitmek üzere olduğu için acele ediyorum. Kira sözleşmem bittiğinde işe giremezsem mecbur ailemin yanına döneceğim.
Tekstil ve Moda Tasarımı okudum bu arada.
Kendi işimi yapmak istiyorum, okumak için değil hayalim olduğu için okudum
Güncellemeler
+1 yıl
Bir firma beni deneme amaçlı işe aldı. Pazartesi yani yarın işe başlıyorum. Memnun kalırlarsa kalıcı pozisyonum olacak.
Mezun olalı bir ay oldu, iş bulamadığım için ailemin yanına döneceğim. Beni de almıyorsa kimi alıyor bunlar?