Kızlar Bir Adım Öne Arkadaşlar düz liseden tıp kazanılır mı sizce? (Sayfa 2) MELESA Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar düz liseden tıp kazanılır mı sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
pummpkinnpie Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Olur tabi bizm bir arkadas vardi kazandi 0 3 Yorumla MELESA +1 yıl Son sene mi calismaya baslamisti Yorumla pummpkinnpie +1 yıl Lise boyunca calisti baya inek bir tipti ama kazandi sanrm bir sene fazla hazrlandi Yorumla MELESA +1 yıl Hım anladim... Yorumla
Lordas Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl yeter ki içinde olsun herşeyi başarabilirsin 0 1 Yorumla MELESA +1 yıl İnşaallah Yorumla
Hummels Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Çalışan adam heryerde okur düz felan farketmez. 0 1 Yorumla MELESA +1 yıl :))) Yorumla
nisamm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Tabikide evettt 0 3 Yorumla MELESA +1 yıl İnşallah ya Yorumla nisamm +1 yıl Bak nisanlim düz lise hic gitmedi bile okula muhndsligi kazandi sayisal yaparak :) calis yani olur allahin izniyle Yorumla MELESA +1 yıl :)) Yorumla
SairinSenfonisi Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Hayır. Boş umutlar 0 2 Yorumla MELESA +1 yıl Ölebilirim şu an Yorumla SairinSenfonisi +1 yıl Gerçekler acıdır. Yorumla
Pardoncnm Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl evet olabilir 0 1 Yorumla MELESA +1 yıl Olur inşallah.. Yorumla
Aşktesadüflerisever Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl neden kazanmıyasın? 0 8 Yorumla MELESA +1 yıl Bilemiyorumm Yorumla Aşktesadüflerisever +1 yıl niye sen salakmısın Yorumla MELESA +1 yıl Hayır tabiki ama insanin aklina olumsuz seyler elbet takiliyor Yorumla Aşktesadüflerisever +1 yıl dershaneye gidersen yardım alırsan kazanırsın kacıncı sınıfsın Yorumla MELESA +1 yıl Doruk dershanesi ne gidiyorum.. 12 Yorumla Aşktesadüflerisever +1 yıl iyide bu soruyu sorman saçma o zaman hadi liseye yeni geçiyor olsan anlarımda sen lise sonsun kaç puan alabilcegini bilebilcek bir kızsın. iyi kötü denemede yapmıssındır. Yorumla MELESA +1 yıl Son sene psikolojisi berbat inan Yorumla Aşktesadüflerisever +1 yıl bilemicem. bana asık bı kız var türkiyede derece yapcakmıs ygs lysde hadi bakalım. Yorumla
dirtymind Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl bizim sınıf dolu :) 0 3 Yorumla MELESA +1 yıl Derken Yorumla dirtymind +1 yıl benim birçok arkadaşım düz liseden geldi. Yorumla MELESA +1 yıl Hımmmm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl meslekten hukuk? 0 3 Yorumla MELESA +1 yıl Helal derim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl de o zaman :) Yorumla MELESA +1 yıl HELAL Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 817 cevap paylaştı. Var akrabam kazandı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Olur tabi bizm bir arkadas vardi kazandi
Son sene mi calismaya baslamisti
Lise boyunca calisti baya inek bir tipti ama kazandi sanrm bir sene fazla hazrlandi
Hım anladim...
Tabiki neden olmasin.
yeter ki içinde olsun herşeyi başarabilirsin
İnşaallah
azimle sıcan kayayı delermiş neden olmasın
Çalışırsan neden olmasın
çalışıp azmedersen tabiki mümkün :)
kazananlar var kazanılır
Çalışırsan başaramayacağın şey yok
Çalışan adam heryerde okur düz felan farketmez.
:)))
kazanilir neden olmasin
Tabikide evettt
İnşallah ya
Bak nisanlim düz lise hic gitmedi bile okula muhndsligi kazandi sayisal yaparak :) calis yani olur allahin izniyle
:))
Azimle ş*can duvarı delermis
arkadaşım var düz lise tp
Bizim fakultede çok vardı
Hayır. Boş umutlar
Ölebilirim şu an
Gerçekler acıdır.
Kazanilir bence
evet olabilir
Olur inşallah..
neden kazanmıyasın?
Bilemiyorumm
niye sen salakmısın
Hayır tabiki ama insanin aklina olumsuz seyler elbet takiliyor
dershaneye gidersen yardım alırsan kazanırsın kacıncı sınıfsın
Doruk dershanesi ne gidiyorum.. 12
iyide bu soruyu sorman saçma o zaman hadi liseye yeni geçiyor olsan anlarımda sen lise sonsun kaç puan alabilcegini bilebilcek bir kızsın. iyi kötü denemede yapmıssındır.
Son sene psikolojisi berbat inan
bilemicem. bana asık bı kız var türkiyede derece yapcakmıs ygs lysde hadi bakalım.
örnekleri çok..
Çalışan kazanır.
bizim sınıf dolu :)
Derken
benim birçok arkadaşım düz liseden geldi.
Hımmmm
meslekten hukuk?
Helal derim
de o zaman :)
HELAL
Var akrabam kazandı.
zor ama olası