AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayatında anlamlı bir şeyler var mı veya bir şeyleri nasıl anlamlandırıyorsun
Hayatın ve sevdiklerimin anlamı bir anda gidiyordu intihar düşüncesi aşırı korkular titreme yorgunluk geliyordu
Hayır şu an yaşadıgım şeyden bahsediyorum. Hayatımda anlamlı gördüğüm hiç bir şey yok her şeyin mantıklı bi açıklamasını buldugum için belki de ama bu depresyon sayılmaz bence
Hayatını dışarda rahat bir şekilde her insan gibi geçiriyorsan depresyonda değilsin olsan evden çıkamaz iç sılıntılarıyla çıkmazda hisseder zorlanırdı her konuda
Yani dimi peki her şeyin anlamsız olmasına ne diyorsun
Peki herşeyin anlamsız olduğunu hissettiğin o an içinde ne yaşıyorsun bana onu tarif edermsn
Boş bomboş Hiç bir şey yok
Yeni birilerini tanı zorlama kendini hayatın akışına uyum sağlamaya çalış istemesen bile o an yapman gereken şeyi yap günlük plan oluştur mesela şu saatte iş şu saatte yemek vs ben alarm kuruyordum ailemi bile aramak için unutuyordum çünkü bak basit gibi geliyor ama işe yarayan şeyler bunlar inanmalısın yeni şeyler dene zamanla hayatın anlamı geri gelicek ve inan içine mutluluk gelicek o seni yine yoklicak ama sen devam ediceksin zamanla kayboluyor dene
Teşekkür ederim deneyecegim
Deneme yap ve bırakma inan geçecek elbet diceksin ama buna zaman vericeksin normal yaşantına dönmek istiyorsan biraz çileli olabilir zorlanacaksın her güzel şey emek ister zor olur senin hayatın kıymetli ya bırak kim ne yapıyorsa yapaın kendini iyi etmeye çalış özen göster kendine istemesen bile bu seni elinde olmadan iyi edecek sğrekli tekrarlı gün içinde bıkmadan yaptığın şeyler seni zamanla iyileştircek bak yine gelcek o durumu yine yaşıycaksın seni yoklamaya devam edicek hergün oluyorsa zamanla iki günde bir de sonra daha da seyrekleşip seni terkedicek sen güçlü olmaya bak kimsenin canını sıkmasına izin verme hareketli müzikler işlere yönel sonra iyşleşince efkarlı dinlersin yine o gidince artık ilacının ve çözümün kendinde olduğunu anlıcaksın ve o şey canını acıtmadan gelip gidicek senden inan buna
Nasıl atlattın bu dönemi🤔
Bu yazıyı az önce bir yere yazdım çözüm destek bulmak isteyen kardeşlerim okusunlar umarım yardımım dokunur "Ben ağır depresyon geçirdim ilk teşhisi bir bayan doktor anksiyete bozukluğu dedi kafasına göre ilaç yazıp gönderdi beni kullanmadım sonra başka bir doktora gittim panik atak+ağır depresyon dedi bana misol ve xanax yazdı kullanmaya başladım misol ilk hafta yan etkiler yaptı intihara meyilli hale geldim çok korktum evden çıkamıyor aileme beni kurtarın diye yalvarıyordum sonra başka doktora gittim bana paxera yazdı değiştirdi ilacımı okb teşhisi koydu paxeraya başladım bir ayda mahvetti beni iyice ataklar geldi kendimi kötü hissediyordum çaresizdim ölmek daha iyi gibi intihar düşüncesi geldi (Allah korusun) ve ben ya kendimi kurtaracağım ya da ilaçlara teslim olup hayatımı zindana çevireceğim dedim intihar etsem Allah katında affı yok sakın ha öyle şeyleri düşünmemek için meşguliyet bul saçma da olsa izzet güllü dinle ben dinledim çok etkisi var kafamda bitirip hayata adapte olmaya zorladım kendimi çok canım yanıyordu aklıma olmadık saçma şeyler geliyordu umutsuz karamsar kaygı sorunları yaşıyordum öyle zordu ki bir ayda kendimi dışarıya odaklamakla zorladım ataklarım hergün azalmaya başladı ilacı da kafama göre kestim 3 hafta kullanımdan sonra çok şükür bişey olmadı Allahım hepimizi korusun Rabbime şükürler olsun ki bitti gitti inşallah burdaki herkese şifa diliyorum kafanızda ve kendi elinizde bu hastalık değil çevreden insanlardan kaynaklanan bir duygudurumu çevrenizi değiştirin ailenizle olmaya çalışın acı verecek çok ama dışarıya hayata atmaya çalışın kendinizi kesinlikle geçiyor ve geçecek ilaçlara bırakmayın kendinizi bu durumu vesveseli acılı bi süreç geçirmiş bir insan olarak söylüyorum hayatınızı değiştirmek sizlerin elinde yorgun hissediyorsunuz çok uzun zaman gerektirecek gibi geliyor bu düşünceler ama inanırsanız atlatacak normal yaşantınıza geri dönecek bana da dua ediceksin unutma Rabbim şifa verdin duayı eksin etmeyin sakın
Resmen kobaya çevirmiş hepsi geçmiş olsun teşekkür ederim. Bendeki çok farklı bir depresyon sanırım. Olumlu olumsuz hiç bir şey düşünmüyorum. İntihar düşünmüyorum motive edecek bir şeylerde düşünmüyor yapmak istemiyorum. Olumlu veya olumsuz hiç bir girişimin yok, tükenmişlik sendromu yaşıyorum yemek yemek, tuvalete gitmek gibi şeyler bile eziyet gibi geliyor. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum gülmek istiyorum gülemiyorum, hep uyumak istiyorum.
Uyuyorum dışarı çıkınca eve dönmek, eve dönünce dışarı çıkmak istemiyorum.
Sanırım çevreden kaynaklı galiba evet ihtiyacım var ama bu şartlarda pek mümkün görünmüyor😔
Bunu kendini bişeylere vererek hareket etmeye başlayarak atabilirsin üzerinden bak unutma geçmeyecek gibi geliyor sana öyle hşssettiriyor ama geçicek inanmalısın ve uzun süre aynı pozitif şeyleri yapmaya istemsizce alışıp normal hayatına döneceksin bana inan bak çıkacaksın ben çok zor günler aylar yaşadım aileme beni bağlayın diyordum bundan daha acısı var mı ya ben kendimi atıcam diye yalvaryalar ağladığım zamanlardı Allah kimseye vermesin bu acıyı çeken ve Allah bilir yaşamayan bilmez
Amin inşallah
Ne önerirsin dine mi yöneliyim
Dua et Allaha sığınırım de sabret kendini dışarıya hayata adapte etmeye çalış zor ve çok acılı olcak ama sabrediceksin hayatını geri alman gerek kendini bırakırsan hayatın boyunca böylr gider youtube video çekeceğim link bıraktığımda aç izle ben konuşacağım faydam olucak izle
MaşaAllâh çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun nasıl atlattin
Var ben uzun süredir
Ne hissediyorsun nasıl yaşıyorsun
Yaşamıyorum. Sadece nefes alıp veriyom
Bu yazıyı az önce bir yere yazdım çözüm destek bulmak isteyen kardeşlerim okusunlar umarım yardımım dokunur "Ben ağır depresyon geçirdim ilk teşhisi bir bayan doktor anksiyete bozukluğu dedi kafasına göre ilaç yazıp gönderdi beni kullanmadım sonra başka bir doktora gittim panik atak+ağır depresyon dedi bana misol ve xanax yazdı kullanmaya başladım misol ilk hafta yan etkiler yaptı intihara meyilli hale geldim çok korktum evden çıkamıyor aileme beni kurtarın diye yalvarıyordum sonra başka doktora gittim bana paxera yazdı değiştirdi ilacımı okb teşhisi koydu paxeraya başladım bir ayda mahvetti beni iyice ataklar geldi kendimi kötü hissediyordum çaresizdim ölmek daha iyi gibi intihar düşüncesi geldi (Allah korusun) ve ben ya kendimi kurtaracağım ya da ilaçlara teslim olup hayatımı zindana çevireceğim dedim intihar etsem Allah katında affı yok sakın ha öyle şeyleri düşünmemek için meşguliyet bul saçma da olsa izzet güllü dinle ben dinledim çok etkisi var kafamda bitirip hayata adapte olmaya zorladım kendimi çok canım yanıyordu aklıma olmadık saçma şeyler geliyordu umutsuz karamsar kaygı sorunları yaşıyordum öyle zordu ki bir ayda kendimi dışarıya odaklamakla zorladım ataklarım hergün azalmaya başladı ilacı da kafama göre kestim 3 hafta kullanımdan sonra çok şükür bişey olmadı Allahım hepimizi korusun Rabbime şükürler olsun ki bitti gitti inşallah burdaki herkese şifa diliyorum kafanızda ve kendi elinizde bu hastalık değil çevreden insanlardan kaynaklanan bir duygudurumu çevrenizi değiştirin ailenizle olmaya çalışın acı verecek çok ama dışarıya hayata atmaya çalışın kendinizi kesinlikle geçiyor ve geçecek ilaçlara bırakmayın kendinizi bu durumu vesveseli acılı bi süreç geçirmiş bir insan olarak söylüyorum hayatınızı değiştirmek sizlerin elinde yorgun hissediyorsunuz çok uzun zaman gerektirecek gibi geliyor bu düşünceler ama inanırsanız atlatacak normal yaşantınıza geri dönecek bana da dua ediceksin unutma Rabbim şifa versin duayı eksin etme sakın
Dua etsem bile faydası olmaz bu süreçte dinden çıktım ben. Kalp çarpıntım var
Bu vesveseyi şeytan veriyor sana bende geçmeyecek sandım hatta kafamda ömür boyu nasıl böyle yaşıyacağım diyordum düşünmemeye çalıştıkça kötü oluyordum ama rahatlama egzersizleri yaptım izzet güllü dinle youtube dan lütfen ve gayrat et sabrediceksin senin olan hayatını geri kazan yeni insanlar tanımaya çalış yıkılma pes etme kendini bırakırsan daha çok üzerine gelir ilaç kullanıyormusun
Kalp çarpıntısı oldum. Taşikardiyim. Psikoloğa hiç gitmedim ama kalp doktoruna bir şey dememiş olmama rağmen kalbindeki sorun psikolojik psikologa gitmen lazım dedi
Yok geçmiyor ben de
Böyle hiç geçmeyecek gibi kalbinde yer edinmiş iç sıkıntısı ve şiddetli çarpıntı nabZın yüksek atıyor korkuyorsun dimi
Önceden çok korkuyordum. Her yere koşarak giderek ben halı saha oynayan ben hiç kalp sıkıntısı yaşamazdım. Kalbimde büyük sorun olduğunu, belki de son yıllarımı yaşadığımı düşünüyordum çünkü felaket atıyordu. Güm güm seni duyuyorum. En son cesaretimi toplayıp gittim. Doktor taşikardi dedi. Kalbinde hiçbir sorun yok. Psikoloğa gitmen lazım deyince şok oldum. Çünkü kalbim bitmiş gibiydi acil ameliyata alırlar diye düşünüyordum hatta
Panik atak demedi mi
sadece kalp doktoruna gittim ben. Ekg çekti kalbimi inceledi. Taşikardi yüksek kalp ritimi gibi sorunlar çıktı. Ama kalbimde sorun olmadığını, bunun psikolojik olduğunu, dert ettiğin şeyler var psikoloğa gitmen gerekiyor dedi. Hem kalp doktoru nasıl panik atak teşhisi koysun ki
O anda kendine şunu telkin etmen gerek sık sık ne olacaksa olur olsun da ölürsem öleyim şurda de rahatla onu kabul et kaçma başka şeyler düşünmeye çalışma daha sık ve daha şiddetti geliyor bende yaşadım aniden çarpıntım oluyordu ölecekmişim hissiyle işimi gücümü bırakıp hastaneye gittiğimde psikolojik dediler her defasında sakinleştirici yedim geldim ama sinir stres hayatın monoton olmasının çok büyük etsini ve rolü var bu psikolojik durumlarda
Ben de artık devamlı var. Kalp ritimim fena bozuk ve hızlı. Sol tarafıma yatamıyorum şu an. Sola yatınca acayip hızlanıyor sesini duyuyorum. Aslında ben sorunlarımı biliyorum ama çözemiyorum maalesef. Bu sorunlar olmuştuktan sonra psikolojik ve kalp rahatsızlıkları oldu
Sen kendin yapıyorsun şimdi nerde olursa olsun soluna yattığında kalbin öyle atacak çünkü buna inanıyorsun ve hep de öyle oluyor olacak da sen bunu aşmaya çalışmadıkça mesela bilerek yap soluna yat yine atacak yükselecek kalbim de ama ölmicem sonuçta diye kendine telkin ver nefesini hızlandırma sakin kalmak zorundasın tek çıkışın bu aşılmayacak bişey değil bundan kaçma kendine şunu hep o anda söyle ölmicem nasılsa ataın dursun de ve bu zaman içinde değişecek psikolojine beynine verdiğin telkinlerle istemesen bile değişecek psikoloğa git aynısı söyliyeceğinden eminim yaşadım çok şey ve kendi başıma baş etmeye çalıştım çok zorlandım bıkmadım kendimden ve kendimi bırakmadım dik durmaya çalıştım almaya çalıştım ve en ağır şeyleri aştım çok şükür yaparsın emin ol aslında basit ama biz zorlaştırıyoruz 🫶🏻
İlginç. Nasıl yani sola yatınca hızlanmasının fiziksel bir açıklaması yok mu?
mesaj atabilirsiniz bana
Sorunun neydi
Kimse bilmiyor ki 3 doktıra gittim hepsi kafasına göre farklı teşhis koyup yanlış ilaçlar verdiler doktorun biri anksiyete boUkluğu dedi 2. Gittiğim panik atak+ağır depresyon dedi 3. Okb bozukluğu dedi ilaçlar yan etki yaptı bir ay kullanımdan sonra kendim bırakıp hayata adapte olmaya çalıştım kafada her şey ilaçlara bırakmamalı insan kendini çok zor bir süreç aşırı zor korkulu vesveseli iç sıkıntısı ve kötü düşüncelerle iyi şeylerin imkansız olması düşüncesi karamsarlıktan çıkılması gerekiyor sadece hayata adapte olmaya çalışmak ile mümkün ben başardım herkes başarabilir inandığım tek şey bu çok şükür
Zor hakiketen
Suna inanırım inanırsan yaparsin
Kesinlikle inanırsan yaparsın ama aile desteği çevre çok önemli yanlız kalınmaması bırakılmaması gerekiyor kişinin Rabbim herkese şifa versin çok zor bi süreç ve geçici olduğunu bilin
Haklisin
İyi ne mutlu sana
Nasıl atlatcaz acaba
Geçmiş olsun
Nasıl atlattın
Yardımcı ol
Nasıl atlatılıyor