2 senelik çalışanım ve 18 yaşında müdür yardımcısı oldum. 16 yaşından beri stajyer ve normal çalışan olarak devam etmiş olduğum işimde bugün terfi aldım. Patronum 1500 TL daha fazla alacağımı söyledi. Sizce Müdür yardımcılarının işleri zor mudur?

2 senelik çalışanım ve 18 yaşında müdür yardımcısı oldum. 16 yaşından beri stajyer ve normal çalışan olarak devam etmiş olduğum işimde bugün terfi aldım. Patronum 1500 TL daha fazla alacağımı söyledi. Sizce Müdür yardımcılarının işleri zor mudur?
Zordur ama tebrikler
Teşekkür ederim..
Teşekkürler, müdür yardımcılığı nasıl gidiyor ☺️
Tebrik ediyorum ❤️
Cevap
15Cevap
Tebrik ederim ve kolay gelsin. Kolay zor diyemem müdür’e bağlı bu olay
Teşekkür ederim..
Tebrik ederim 🤗 tabii ki biraz daha zor olabilir ama eminim ki halledersiniz
Çok fazla mesai yapıyorum ondan sanırım zorlu geçecek.
Tebrik ederim seni! Terfi almadan önce yaptığın işi artık yaptıracaksın. Halledeceğine inanmışlar ki vermişler sana kendine güven 😊
Çok mesaiye kaldım.. Hak ettiğimi düşünüyorum.
ben de müdür yardımcılığı yaptım zor sorumluluk almak
Sanırım.
18 yaşında millet lise yi bitiriyor. Sen nasıl müdür yardımcısı oluyorsun Ya atma
Tebrik ederim. sorumlulugu yerine getirebilecek kapasiten varki seni layık görmüşler çok sevindim 🧿
Tebrik ederim...
Sorumululuk artıyor biraz daha...
Tebrikler çok iyi bence
Teşekkür ederim.
Bütün sorumluluk sana kaldı yani her şeyi müdür sana yönlendirir asistan gibi bişey oldun
Müdürlükten daha zordur bütün işleri yaparlar neredeyse
Tebrikler Kanka
Teşekkür ederimmm
Rica ederimmm kutlayalim calsin sazlar 😀😀
Nasıl bir iş ki bu 18 yaşında müdür yardımcısı 😄
Bende merak ettim
Ben birazda kıskandım 😄 18 yaşında müdür yardımcısı olmak isterdim 😂
Yahu inan ma 18 yaşında lise yeni biter
Ama burası Türkiye
Müdüre biraz ilgi biraz özel hizmet.
Adam hemen indirir donu pardon yelkenleri
Nerenin müdürünün yardımcısısın
Demek ki performansını beğenmiş üslerin 😂
16 yaşında nasıl iş hayatina atıldın anlatır misin
Stajyer olarak başladım. Patronumda çalışma durumumu beğendi veteklifte bulundu bende kabul ettim. Normal çalışmaya başladım. Sonra hep mesailere kaldım. Fazla çalıştım. Şimdide MY teklifi etti bana.
Stajyer olarak nasıl basladin, meslek lisesi ile mi? Karışık görünüyor. Tam olarak nasıl bir kurumda çalışıyorsun ki? Benim bi arkadaism da 18 yaşında dershanede müdürlük yapıyor. İlginç gerçekten
Rusyadan beri aynı yerdeyim ben.
Kıskançlık..
anladım sizi siz gömmeye gelmişsiniz. Kendinize güveniniz olsaydı gizli yorum yapmazdınız. ;)
Hangi sektör ne işi
İllaki zor yanlar olur
Zor değil azcık ders saati var
tebrikler
İyi tebriks
evet çok zor
Zordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar