Harbiden bende okuyodumda 3 gün once yi gordum sasirdim bi an eskilere gelen bi tek ben degilmisim. hep eskileri okurken bakiyorum 2,3 yil gecmis acaba ne oldu diye baya bi merak ediyorum ama hicbi zmn ogrenemiyom
okursun bir şekilde bitiyo okul ne olcak 4 sende bitmez 66 senede biter 2 seneni etkiler ama mesliegim 25 seneni etkiliyo :)) mesleke seçimi çok öenmli... ögretmenlik çok rahat bir meslek sakın kıymetini bil derim... özel sektörde iib fakültesi berbat durumda... ama dersane ögretmeni bile olsan rahat edersin...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Kafana gore takil :) hayat senin
dinlen öyle kararver tercihi sen yapmadınmı
bitir sonrra yine özgür yaşarsın
Okulunu bitir pişmanlık yaşamak istemiyorsan.
Napcan okumayip onu soyle ona gore yorum yapiyim
1 yıl olmuş sonuç ne oldu?
Harbiden bende okuyodumda 3 gün once yi gordum sasirdim bi an eskilere gelen bi tek ben degilmisim. hep eskileri okurken bakiyorum 2,3 yil gecmis acaba ne oldu diye baya bi merak ediyorum ama hicbi zmn ogrenemiyom
neden bırakmak istiyotsun
Açıktan devam et
Açıktan öğretmenlik okunur mu ki?
Yok sanırım ama İktisat vs Sağlık İşletmeleri Yöneticiliği var bunlar iyidir tavsiye ederim
bölümün ne ki...
Türkçe öğretmenliği
bence bırakma ögretmenlik çok güzel bir meslek... ben iktisat mezunuyum bankacıyım agzıma sıcılıyo :((
Evet öğretmenlik iyi hele bir bayan için baya iyi. İktisat okumakda zormuş. Ne diyeyim kolay gelsin:) seviyorsan zaten bir şekilde katlanırsın..
okursun bir şekilde bitiyo okul ne olcak 4 sende bitmez 66 senede biter 2 seneni etkiler ama mesliegim 25 seneni etkiliyo :)) mesleke seçimi çok öenmli... ögretmenlik çok rahat bir meslek sakın kıymetini bil derim... özel sektörde iib fakültesi berbat durumda... ama dersane ögretmeni bile olsan rahat edersin...
Ne okuyorsun?
Delımısın
sağol:)