Diğer arkadaşları tanımadığımdan bu sorunuza cevap vermem doğru olmayacaktır, ancak benim hakkımda bir şeyler öğrenmek istiyorsanız size çalışkan, disiplinli ve hak yemekten korkan biri olduğumu söyleyebilirim. Buraya gelmedeki amacım becerilerimi kullanarak bir şeyler başarabilmek, yeteneklerim körelmeden onları en faydalı şekilde insanlara hizmet etmek için kullanabilmektir. Bu alanda gerekli yeterlilik, beceri ve zekaya sahibim. İşimi düzgünce yapabileceğime inanıyorum. Beni seçtiğinizde pişman olmayacağınızdan emin olup olmamanız umrumda değil ama benim için uygun bir yönetici olursanız sizin için elimden geleni ardıma koymayacağımdan emin olabilirsiniz. Nitekim çalıştığım ve ekmek yediğim yeri evim gibi görüyor ve yerim gibi sahipleniyorum. Gibi şeyler söylenebilir
Başarılarınıza baktim baya emek vermişsiniz şirketinizde, bu emeğe bir katkıda ben sunmalıyım diye düşünüyorum, size saygı duyuyorum ve işe girip destek olmak, gerçekten emeğe saygı olacaktır...
Anlamıyorum zaten bu gereksiz soruları insan para kazanmak İçin çalışmak ister yok neden biz neden bizi tercih ettin neden seni işe alalım neden şöyle neden böyle keyfim öyle istedi anasını satim bıktık ya 20 dk görüş olumlu gibi konuşsunlar sonra giderler en açık saçık yırtık olan birini alırlar bunlar hep bahane kardeşim ya güzel olcan ya da fiziğin veya inanılmaz yetlerde yıllarca çalışma hayatın olmakta alcaklar ebesinin nalı altı üstü asgari ücret vercen atomu parçalardan bana dünyanın lafını dayadım geliyo bu tiplere sorsan kendileri ilkokul mezunu babadan kalma zenginler senin ne bilgin var sanki geçen işe girdim güya müdür bana işi öğretecek ben yanlışını bulup söylüyordum sen burada bunca yıl tipinle kalmışsın o saman sahtekar…
17 senedir teknikerim Yurt dışında 4 firma ile bağlantım var Ofis degıl sahada çalışırım İçime sinmeyen işi teslim etmem Malzeme / yedek parça tedarik edebileceğim bir çok firma var