Gizli Üye(25-29)+1 yıl- Online teaching yapıyorum 3 hafta sonra sertifika alacağım.
- Daha önce sosyal yardım projesi olarak 25 saatliğine gönüllü ders verdim. Yakında sertifikayla belgelenmiş olacak
- Belediyenin gençlik eğitim merkezinde gönüllü ders veriyorum
- Okuduğum okulun staj saati sadece bir dönemde bile YÖK'ün belirlediğinden 10 kat fazla.
- Boğaziçi'nin de düzenlemiş olduğu Eğitimde Gelecek Konferansına katıldım (Sertifikalı)
- Okuduğum okulun düzenlemiş olduğu daha 1. sınıfta ders verme (sadece Türkiye'de bizim okulda var) şansına sahip oldum.
- Bunun dışında 9 haftalık Diyalektik Davranış Terapisi beceri grubu eğitimine katılma sertifikası
- Marmara işitme engelliler derneğinin düzenlediği işaret dili ile tanışma workshopuna katılma sertifikası
Şu an 1. sınıfta olduğum için henüz bunları gerçekleştirebildim. Umarım daha çok kendimi geliştirebilirim :)16 Yorumla- +1 yıl
Bence harikasınız devam edin keşke herkes sizin gibi düşünüp bunları gerçekleştirebilse.
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim. Kendimi meslek dışında diğer alanlarda da geliştirmeye çalışıyorum. Bence herkes böyle yapmalı. Her alanda bir şeyler bilmek deneyimlemek güzel bir başlangıç. Buradaki insanlara belki örnek olabilirim diye bunları yazdım. Sorunuz ksdeki en mantıklı ve düşünülmesi gereken sorulardan.
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim katkı sağladığınız için. Genelde özellikle bu tarz sorular sormaya çalışıyorum. Bana göre bütün insanların yetenekleri doğrultusunda sertifikalandırılması düşüncesindeyim siz buna en güzel örnek olmuşsunuz.
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkürler. Sizi takip ediyim de düzgün sorularla karşılaşıyim şu sitede
- +1 yıl
Çok memnun olurum, tekrar teşekkür ederim. :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yıl
😊 Çok sinir olduğum bir soru olmakla beraber, "tercih ettiğiniz çalışanlarınızdan bir eksiğim olmadığını düşünüyorum ve bana kalırsa
yasal olarak iki aylık deneme süresini değerlendirmenizi öneririm" derim.. 🤷♀️13 Yorumla- +1 yıl
Wow çok iddialı bir cevap olmuş bu :)
- +1 yıl
Sence olumlu mu olur olumsuz mu 🤔
- +1 yıl
Yarı yarıya diyorum bu soruna :)
+1 yılBeni ise almanız için hiç bir sebeb yok. Ama çok minnoşum görüyorsunuz dimi derdim. Çok konuşkan ve sevimliyim ağzım iyi laf yapar. Bence bunu bir değerlendirin 😂
112 Yorumla- +1 yıl
Bence kadınlar erkeklerden çok daha şanslı mülakatlarda :)
- +1 yıl
Şanslı olduğumuz konular tabisi var🐥
Yalniz bir kıskanç herif eksi atmış 😂 - +1 yıl
Takılma bize de sürekli yapıyorlar bunu, eksileme başına 1 TL alıyorlar sanırım :p
- +1 yıl
İnşallah çocuğun olmaz eksileyen adam bu şu an niye bukadar dokundu anlamadım 😅
- +1 yıl
Acaba adam kılığında kadın olabilir mi? :p
- +1 yıl
Aa bak mantıklı @OzgurGüneş ama kadınlarla sıkıntım yokki benim sitede. Normalde kadın kadını çekemez burda erkekler uğraşıyor benle anlamadım ki😅
- +1 yıl
Yapma ya ciddi misin niye ki? :)
- +1 yıl
Ay çok üzüldüm bak beni almicaklar şimdi 😂yoksa sen mi eksiledin fesat şey beddua ettim bak @Deathhhhh
- +1 yıl
Sebebini hala anlayamadım araştırmada yım 🧐
- +1 yıl
Sende dede gibisin. Hayat zaten çekilmiyor bide senin gibi dedeler le amcalar la uğraşamam dedecik
Bu işi benden daha iyi yapabilecek tek kişi Mary Leakey o da artık yaşamıyor demiştim. Fazla iddialı ama olumlu sonuç almıştım :) bazen risk almak gerek.
21 Yorumla- +1 yıl
Valla o zaman harikasın diyebilirim cidden büyük risk almışsın :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılÇünki bu işi benden daha iyi yapacak biri yok..
Ve ya
Başka şansın yok. Çıkışta seni bekliyor olucam. Beni işe almazsan burdakı son günün... Gibi bir tehtit iyi olurdu 😁13 Yorumla- +1 yıl
İş o noktaya gelirdi diyorsun yani :p
- +1 yıl
10088 takipçi 😨
- +1 yıl
:p
- Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılEn son is gorusmesinde zorlu musterilerle basa cikma konusunda deneyimli oldugumu soyledim ve bir ornek anlattim. Ikna edici oldugumu soyledim..
16 Yorumla- +1 yıl
Sonuç ne oldu peki? :)
- +1 yıl
Alindim 😊
- +1 yıl
Hadi ya vay be şanslıymışsın :)
- +1 yıl
Sence verdigim cevap o kadar kotu mu? 😂
- +1 yıl
Yani bana göre inandırıcı değil işe almak için :)
- +1 yıl
ama sonuc olarak ikna ettim 😂 sen olsan ne anlatirdin?
Çünkü işyerinin sahibi benim. Yerinden olmak istemiyorsundur sanırım derim:):):) İyi ki kendi işim var:):):)
16 Yorumla- +1 yıl
Bu devirde en güzel iş kendi işin, tabi onu yönetmekte ticari zeka istiyor herkesin harcı değil birde sermaye meselesi. :)
- +1 yıl
Tabii ki. Şaka bir yana ama başarılı isen herşey mümkün. 20 yıl önce stajyer olarak olarak başladığım sektörde önce işçi sonra mühendis sonra şef sonra üretim müdürü sonra işletme sonra genel müdür ve en sonunda da kendi işimi kurma şansına sahip oldum. Şu an işin sahibi olmama rağmen hala fiilen işletme müdürlüğü yapıyorum. Patronculuk oynamaya gerek yok. Müşterilerin çoğu benim işin sahibi olduğumu bile bilmez. Hatta bazen takdir bile ediyorlar patronun ne şanslı adam, senin gibi bir müdürü var diye:):):)
- +1 yıl
Çok iyiymiş ya ama biliyor musunuz önemli olanda bu zaten böyle bir çalışma azmi ve sizin pozisyonunuz cidden her türlü övgüye değer, Allah bozmasın :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Hiçbir zaman para için çalışmadım. Başarı için çalıştım. Bu paraya bu iş demedim. Çünkü başarı zaten bir gün maddiyat getiriyor, sadece biraz sabırlı olmak lazım. 2 yıl mühendis olmama rağmen asgari ücretle işçi gibi çalıştım. İşin mutfağını öğrendim tam anlamıyla. Şimdi gençler direk maaş soruyor. Yok öyle tecrübe olmadan direk diplomaya maaş dünyada. Özel sektörde diplomayı tecrübe ile yoğurabilirsen değerlidir. Sadece diploma sadece 657'ye tabiysen değerli olabilir. Teşekkür ederim. Darısı başınıza.
- +1 yıl
Evet bu devirde herkes diplomasına güveniyor ama özel sektörde maalesef işler öyle değil 2 üniversite bitiren işsizler var ülkemizde. Çoğu kişi maaşı az bulup kabul etmiyor ama mantiken ilk girişlerde zaten maaşlar dolgun olmaz ne kadar iyi bir kariyer yaparsan pozisyonların ona göre değişir, maaşında ona göre artar. Kimse ilk girişte dolgun bir maaş beklemesin, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. :)
- +1 yıl
Bu konu saatlerce tartışabilecek bir konu. Teorik bilgi pratikte yeterli değildir. Özel sektörde işler teorik bilgilerle yürütülemez. Bir örnekle anlatayım. Kursa gidip tır ehliyeti almış bir kişiyi tır ehliyeti var diye Yurtdışına yalnız gönderemezsiniz. Kursta sadece tır kullanmasını öğrenmiştir. Gümrükten nasıl geçilir, nerede dinlenilir, nerede yol yapılır, nerde radar, nerde kontrol vardır bilemez. Bunları anca tecrübeli tır şoförü bilir. Tır ehliyeti olmayan zaten o pozisyona başvuramaz. Ehliyet o pozisyonun sadece ön koşuludur. Diploma da böyledir. O pozisyonun ön koşuludur. Benim 20-25 kişi çalışan bir işletmem var. Ama bizim sektörde 300-400 kişilik çok büyük işletmeler de var. 14 yıldır hem yönetici hem de iş sahibi olarak bu işi yapmama rağmen o 300-400 kişi çalışan işletmeleri yönetecek tecrübeye sahip olduğumu düşünmüyorum. Tır ehliyetini alan yurtdışına ben giderim diyor ama o iş öyle değil tabii.
+1 yılİyi bir forvetim takımınızı bir üstü lige cikartabilirim.
21 Yorumla- +1 yıl
Buda iddialı olmuş hani. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bu soruya çok enteresan bir cevap almıştım bir keresinde 😄😄 valla artık ben iş aramayı bıraktım siz alacaksanız alın işte demişti😄 nasıl bıktıysa artık iş aramaktan 🤭
13 Yorumla- +1 yıl
Ama çok zor bir durum ya yani birde onun yaşadığı psikolojiyi düşünsenize. :)
Cevap sahibi+1 yılŞu an o arkadaşla çalışıyoruz:) o cevabı onu işe aldırmıştı yani :) ve evet çok zor.. keşke herkese iş imkanı tanıyabilsek ama çok çok zor iş aramak hiçbir gencin onu yaşamasını istemem 😔
- +1 yıl
Yani tabi sizde IK olarak kimbilir nelerle karşılaşıyorsunuzdur sizin işinizde zor hani :)
Firmanız benim için bir üst lig. Bende bu ligde var olabileceğime inanıyorum. Demiştim ve beni SABANCI ya almışlardı :))
11 Yorumla- +1 yıl
Süper olmuş :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk mülakatımı hatırladım şu an 🙈 özel bir anaokuluna başvuruda bulunmuş ve mülakat için çağırılmıştım. Çok heyecanlıydım. Çok sempatik olduğumu söylemeleri o andaki bütün heyecanımı almıştı 🌸
12 Yorumla- +1 yıl
İlk mülakatlar her zaman zordur, ama bana göre kadınlar daha şanslı mülakatlarda. :)
Çünkü bana ve iletişimde olacağım müşterilerinize ihtiyacınız var derim
11 Yorumla- +1 yıl
İddialı :)
Çünkü bir M... Ö... R kolay yetişmiyor. Bunu bir düşünün beyler akslf
11 Yorumla- +1 yıl
Vay be iddialı isimler. :)
+1 yılişe almazsanız pişman olursunuz..
çünkü sizinle anlaşamazsam rakibiniz firmayla görüşeceğim..11 Yorumla- +1 yıl
İyi taktikmiş :)
+1 yılBenim gibisini birdaha nerden bulcaksınız " derim o laf yeter onlara 😅
15 Yorumla- +1 yıl
Çok iddialı bu ama :p
- +1 yıl
Bu eksiciler senide beni de takip ediyorlar anında basıyorlar :p
- +1 yıl
İddia değil gerçek olan bu 😜
- +1 yıl
Kıskançlar ya resmen görüş atmamı bekliyolar dört gözle 😄
- +1 yıl
Hayır yani 7/24 burdalar demek ki yapıyorlar :p
Gizli Üye(30-35)+1 yılCalismak istedigim icin yan gelip yatmadigim
Icin bazi kisiler gibi derdim13 Yorumla- +1 yıl
İşe yarar mı peki?
Cevap sahibi+1 yılYani icimden öyle gecirirdim ama öyle söyleme sen
- +1 yıl
Zaten mantıklı gelmedi söylemem ben öyle :p
Benden iyisini bulamazsınız ben kusursuzum derdim👌
12 Yorumla- +1 yıl
İşe yarar mı sence? :)
Bir sene sonra daha guzel bir arabaya bindiririm seni.
10 Yorumla
+1 yılNeden almayasınız?😂😂benim gibi çalışkan ve zeki bir insanı başkalarına mı bırakıcaksınız😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapıştır tokatı öyle diyene sonrakilere diyemesin.. kısmette varsa böyle adam ya da kadın yapıştırın :d
10 Yorumla
+1 yılNeden alamayasın ki cevabını verirdim ya da hayırdır bilader derdim herhalde 😁😁
11 Yorumla- +1 yıl
:) :)
+1 yılBöyle bir soruya bile maruz kalmam 😂
216 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle düşünüyorsun ki? :)
- +1 yıl
Çünkü başarılıyım onlar kabul etmem için ikna ederler 😂😂
- +1 yıl
Bugün özgüven tavan😂
- +1 yıl
Yapma ya :)
- +1 yıl
Şaka bir yana çok mülata girdim öyle bu işin hazırlığı olmuyor kıyafet saygı tane tane konuşmak önemli rahat olursan rahat geçer
- +1 yıl
Kesinlikle birde ilk mülakat dehşet gelir insana, insanlar pek önemsemiyor ilk zamanlar ama onun bile belli başlı prosedürleri var ve çok iyi bir hazırlık gerektiriyor. :)
- +1 yıl
Ayrıntısı çok evet ses tonu mimikler daha neler neler 😂
- +1 yıl
Baya deneyimliyiz hani :)
- +1 yıl
Alla alla mülakata girdiğinde sana ne sordular bakim😂
- +1 yıl
4 kere meb mülkatı😂 @OzgurGüneş @Kominikeyşın eğitim dağlar denize paralel
- +1 yıl
Akdeniz ve Karadenizde 😛
- +1 yıl
@Kominikeyşın bu yaşta bu zeka 🙄😂
- +1 yıl
Zeka değil bilgi cicim😂
- +1 yıl
@Kominikeyşın bilgiyi dahili uzun süreli belleğe taşımak için zeka gerekiyor bil istedim
- +1 yıl
O kadar da uzun boylu sayılmaz bence
- +1 yıl
@Kominikeyşın dimi herkes hadiini bilmeli😂
+1 yılBenden iyisi Şam'da kayısı
13 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya :)
- +1 yıl
Öyle tabi ksjs
- +1 yıl
+1 yılAl beni ve gör derim 🤪
11 Yorumla- +1 yıl
Valla kadınlar çok iddialı :)
+1 yılrahatsiz edecek kadar dürüst ve iyi niyetliyim..
13 Yorumla- +1 yıl
Peki bu işe yaradı mı? :)
- +1 yıl
hic böyle bir soruya maruz kalmadım 😊o yüzden yaramadı
- +1 yıl
:p :p
+1 yılÇünkü ben sizi seçtim size de kabul etmek düşüyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı iyiymiş :)
- +1 yıl
Tabiki 👌
- +1 yıl
+1 yılÇünkü bna ihtiyacınız var aradığınız kişi benim 😀
14 Yorumla- +1 yıl
Emin misin? :p
- +1 yıl
Fazlasıyla 😏
- +1 yıl
Çok iddialısın :)
- +1 yıl
Yoksa kaybederim. 🤷♀️
+1 yılHmm... Çünkü ben doğru bir tercihim 🤔
12 Yorumla- +1 yıl
Özgüven süper :)
- +1 yıl
Biraz 😂
+1 yılÇünkü öğretmeyi seviyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Bu kadarcık mı diyeceksin yani? :)
- +1 yıl
O kadar çok dedim ki ama nafile
- +1 yıl
Bende artık susucam
- +1 yıl
:p :p
+1 yılÇünkü çok çabuk öğrenirim 😃
12 Yorumla- +1 yıl
Bu güzelmiş işte :)
- +1 yıl
🙂🙂
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"Çünkü hastalar bir tek benim dilimden anlar. "
12 Yorumla- +1 yıl
Vayy iddialıyız :)
Cevap sahibi+1 yılÇok fazla olmasa da.. 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübeli olduğum için derdim :)
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNot: Şu an maaşsız çalışıyorum ticaretteyim :D
- +1 yıl
İyice açmanı isteyecekler ama mülakat ya :)
Cevap sahibi+1 yılAynen
+1 yılBu iş için en iyisi benim
20 Yorumla
+1 yılDaha iyisini bulursanız onu alın derim
13 Yorumla- +1 yıl
İddialıyız bakıyorum :)
- +1 yıl
Yok daha iyisini bulmuşlarsa onu alsınlar cidden.
Ne uğraştırıyorlar.
Fazla fazla rakibe giderim🙂 - +1 yıl
İyiymiş :)
Çalışkanım çünkü becerikliyim.
10 YorumlaAdaylar arasında en iyisiyim bence derdim
10 Yorumla
+1 yılİsmimi söylemem kafi olur
11 Yorumla- +1 yıl
Neden isminiz mi çok çekici? :)
+1 yılBen neden sizinle çalışayım ki başka iş mi yok
16 Yorumla- +1 yıl
Sorudaki karikatür gibi anlattın ya :)
- +1 yıl
Kendimi ikna etmekle uğraşamam kendileri kaybeder 😃
- +1 yıl
Valla insan kaynakları istifa eder senin yüzünden :p
- +1 yıl
İstifa etmeyen ik nin m... k😃
- +1 yıl
Alemsin ya :p :p
- +1 yıl
Sen de anam
Aç mı gezeyim
11 Yorumla- +1 yıl
Onu kabul etmiyorlar ama :)
+1 yılÇünkü 657
24 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ne anladın🤔
- +1 yıl
Devlet memurusunuz sanırım.
- +1 yıl
Once upon a time...
Kendime guveniyorum
10 YorumlaÇünkü lütfen derim
01 Yorumla- +1 yıl
Keşke mülakatta lütfen geçerli bir kelime olsaydı :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar