AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
217Cevap
kakavanda ondan polis hanım erkekler güçlü bayanlarda çekınır kompleks e girer ben avukat sevgılım olsa bişey istemem ev araba da alırım :D ama kendım 2 yıllık elektrik teknıkerıyım çalısan kadınlar çalısan türkiye diyorum :D
Korkuyorlardır😆
Çok saçma bence polis bir eşim olsa iyi olurdu çok hoş bence kendi ayakları üstünde durabilen güçlü kadınlara hayranım🤩
Üniforma içindede ayrı bir seksi oluyorsunuz😎
Klasik ataerkil erkek işte güçlü kadından ürküyorlar köle arıyor onlar eş değil
Ben hayatıma girecek kadını mesleğine göre değil karakterine, kültürel ve mental uyuma göre değerlendiririm. Hiç öyle mesleğini söyledi diye geri vites yaptığım bir kadın olmadı
Bilmem ben polis kadinlara hayranım açıkçası çok güzel ve çok sexiler ama tanışmaya gelince bir tirsma oluyor tabi tanisamiyorsun taciz ettigimi sanarsa ya deyip
Benim karşıma çıkmadı ki sen gibi polis bir kadınla beraber olmaktan neden çekineyim olurum hatta çokta keyifli olur. Ayrıca üniformalı bir kadın bana her zaman daha çekici gelmiştir.
Ama tanışamıyorum keşke tanışsak 😅😇
Mesainiz en azı 12 saat
Üstünü söyleyemiyorum bile
Geceniz gündüzünuz belli değil
Sizinle birisi evlense ne ara vakit geçirecek
Ne ara gezicek ( bayram seyran tatilinizde yok)
Yaptığın meslek gereği daha Dominant daha Keskin çizgileri olan bir kadın itiyor olabilir tanıştığın kişileri. Büyük ihtimal kadın egemenliği altında bir ilişki yürütme fikri cazip gelmiyor olabilir.
(Bende polis olmak istiyorum. Bu sene üniden mezun olunca kpss den hemen sonra başvurup inş polis olacağım.) Senin o havan herkese yeter o uniforma herşeye bedel ❤️. Ve şunu ekliyim. ALLAH derki : sizi eşler halinde yarattık. Umarım doğru insana kavuşuruz 🙌🏻
sevgili olmak isteyenler ayrılınca sorun olur diye korkuyor muhtemelen evlilik dusunenlerde tahminimce gece görevi olur ewden aniden gider diye felan heralde
ama cewremdede polis kızlarla sevgili olan biri olmadıgı için bunu bende tam bilmiyorum aslında bende merak ettim
Ön yargı değilde evlilik hayatı ile alakalı olabilir.
İkşncisi de kullanmak amacıyla yaklaşmayı düşüneneler kimliğinden dolayı cesaret edemiyor olabilir
Ne varmış ki bende astsubayım ve hala bekarım be arayış ne de başka bir amaç burdada 6 yıldır görüş paylaşıyorum.
Burayı sormadım arkadasım zaten sakin
Görüşlere baktım ondan dedim
Tamamdır
Bende polisim
en iyisi kendi camiadan birini bulmak
Ha siville de olur devrelerim evli. hatta ben kaçırdım talibimi
çok da iyi anlayışlıydı istemedim başkası ile evlenmiş
kıscası seni istemeyeni sen isteme
Bencede tayin iş çıkınca felan beraber gidilebilir sivil birisi ile tayin de felan zor olur
@Karizma_14_ sivilse zaten çakılı kadro oluyorsun
Nasıl yani hiç değişmiyor mu
@Karizma_14_ yok
O iyiymişşş
Çatışmaya beraber gideceksek, eşimin polis ta da asker olması hiçte sorun değil...
Senın meslek ne ki
Kadrolu işsizim😊
Gönlünce olur inşallah 😊
Amin...
Keşke benim sevgilim olsa polis olsa polislik kolay meslek değil aslıbda polislere destek çikmak lazım ki suç oranı düşmüş olur
İmrendim mesleğin çok güzel umarım sevdiğin bir insanla karşılaşırsın zaten seni seven kişi mesleğinle ilgilenmez.
Ben geri adım atmam. Kadına yakışan bir meslek güvenlik, polis, komutanlık. Kadınlar da erkeklerin yapabildiği birçok işi yapabilirler.
Tayin durumlarından dolayı olabilir tayin, Doğu görevi vs. hazımsızları salla kendi ayakları üstünde duran kadın kadar sevdiğim bir şey yok
Bilmem kanka belki kendileri illegal işlere bulaşan tiplerdir diycem. Öğretmenlerde hep istiyor ki karımda öğretmen olsun ! Öyle bi tuhaflık var
Kendine guveni olmayan ya da ciddi iliski iistemeyenlerin niyetini ogreniyorsun mesleğini söylediğinde
Rahat olamıyorlar demek senle buna yamuk yapılmaz diyodurlar o yüzden polisler ya öğretmenlerle ya da meslektaşlarıyla evleniyor
O gerilme insanlarda oluyor.
Sanki totomuzda 40 kg kokain gizliyormuşuz da siz ortaya çıkaracakmışsınız gibi geliyor millete :D
Kanka garip bir durum. Geçmişi pis olanlar cekinir erisebilirligin yuksek olduğu için. Yoksa cekinmek çok saçma.
Atama durumundan olabilir ya da işin çalışma şeklinden, erkeklerle çok iç içe olunmasından vs vs hepsi etkili oluyordur
burada bir arkadasla. sohbet ettik kadin polis. bi sikinti olmadi ama genel bi korku algisi olabilir :)
Genelde karşına eğlenmek veya zaman harcamak için erkekler çıkmıştır sonra polis bu kız hayatımızı karartır diye hiç bulaşmayı tercih etmemişlerdir
İnsanlar birbirine kolay kötülük yapıyor ve polisle konuşmanın bir psikolojik baskısı var suçluluk hissiyatı sanırım ondan olabilir bundan çekinmeyen biri de olacaktır
Benim için sorun olmadı hiçbir zaman ben onu işi için sevmem ki
o kişiler galiba mesleğinden ötürü çekiniyor olabilirler
Senden gerçekten hoşlanan biri bence mesleğine takılmaz, o karşına çıkan kişilerde menfaatçi tipler olabilir
İnsanlar değisik varlıklar bence bunu takma o kadar polissen gidip memur veya bi fabrikada amir şef vs gibilerle birlikte olmalısın diger turlu erkekler senle rahat etmeyebilir imaj meselesi.
Meslek takıntım yok ki evlensem çocuklarına bakabılsın yeter
İnsanlar sana boyle bakmayaa devam edebilir toplumun yapisi bu He sorarsan Ben oyle biri değilim ama cevremdekilerin hepsi senin dedigin gibi
Yani aksine gurur duyulacak meslek ayrıca her kadının hemen hemen tercih edebileceği meslek ulaşmak isterseniz ulaşabilirsiniz
Bana yazar mısınız acaba? Lütfen çok istiyorum bunu önemli sorularım var
Buradan sor
Gizli olursa sevinirim buradan istemiyorum, lütfen gelir misin?
Dominant bir karaktere mi sahipsiniz acaba?
Devletin polisine tutup evde niye yemek yok diyemeyiz o yuzden 😅😅
Allah iyi etsin senı kahkaha attım😂😂
Napalim. yalanmi dusunsene savci kocan oldunu 😅😅
Sert kadın imajından muhtemelen. Herkesin kafasında bir ön yargı var mutlaka
Bencede sert ve soğuk duran kadınlara yaklaşmaya çekiniyorlar ama kadıncağız ne yapsın mizacı öyle ama genelde saf kalpli ve temiz çıkarlar dışı aslan gibi içi kedi gibi fjfjd
@Gluglu7567 genelede öyledir hshaha
Niyetçiler mesleği öğrenince kaçışıyorlar. Buna yanlış yaparsak bizi bulur diyedir 😁
Ben iyi kazanan biriyim ama kizlar cok paraya bakmıyor ya da tipim cok kotu haha
Buna bir yanlış yaparsam feleğim şaşar diyorlardır.. Ondan bence.. 🤣🤣
Korkuyordur
Mesela ben p*rno yıldızı olsam yani meslek olarak tam meslek demeyelim de sence polisle evlenebilir miydim
Bak bizdeki bazı kızlar, erkekler
Sırf mesleği bu diye evlenmez ya da ayrılır
Ben mühendis, sen hemşire gibi
O erkekler senden korkuyormus keske ciksaydin karsima olmuyor iste :)
Arkandan bir haltlar çeviremeyeceği için korkuyordur bence :D
Ben de anlamış değilim. Şahsen ben geri adım atmam hem beni korur 😂
Çalışma saatleri yüzünden. Ciddi düşünmüyorlar ilerde çoluk çocuk olursa sıkıntı olur diye
Korkuyorlar demek ki senden 😂😂
Şaka bir yana çok güzel polisler var yani manken gibi
Geri adım atıyrorsa merkeze al belki bir suç işlemiştir
Yoksa polis kadın iyidir severim 😉👍
bunun onunla ilgili çok yok diyemem aslında var ama bu kadar üzülme bence nasip işi bu
Polislerin ortamı kötü olduğu için kimse oradan sevgili ve eş istemez gibi
İnsanlari anlamak gercekten zor
Meslegine gore insanlari yargilamak zaten tamamen aptallik.
Arayıpta bulamadığım aşkım sen olabilirsin belki de
Kelepçeleme fantezin olur diye geri adım atmışlardır. Şaka şaka; bilmiyorum kardeşim.
soh et senle guzel olur ya neyse ama i. kan yok iste
Bence meslekle alakası yoktur diye düşünüyorum ama korkuyor olabilirler bilemiyorum
Ulkemiz insani cahil ve kompleksli baska neden olacak sonucda poliste insan bunu anliyamiyorlar
Bak ben senden kaçmiyorum
İşte geldim sen nerdesin 😏
Önyargı değil aslında her tanıştığının kanunsuz bir işi varmış demekki
G.. ot kotrkusu var onlarda ben severim isterim de karşıma çıkmıyor ki bir türlü
cok guzelll neden geri atimm atilssinn guzelsen mesleginde var daha ne 😂
Nedenini bilmem. Korktukları bir şey var demekki. Nede olsa kimse benim gibi korkusuz değil ki
Korkuyorlardır. Saçma bişey bence polis olunca ne olcak sanki
Ben kızım ve büyüyünce pölis olucam ama arkadaşım kızlar polis olamaz diyor yanlış
Olursun niye olamayacakmışsın hiç takma onları
Bir askeri personel olarak ben de bu konudan muzdaribim. Ben asker eş istemiyorum ama diğer meslek grupları da beni istemiyor.😒
Neden istemiyorsunuz?
@gunduzgece1 ilgimi çekmiyor
Erkeklerin tek düşündüğü hemşire ve öğretmen eş herhalde.
Sen hangi meslek guruplarını istiyorsun?
@yorguncocuk79 öğretmen olsun mesela
🤔 sizin de hep gözünüz yükseklerde. Biriniz de demiyorsunuz ki;"beni sevsin, sadık olsun, iyi bir aile babası olsun, beyefendi olsun, sakin uslu beni üzmeyecek değerimi bilen saygılı bir adam olsun, isterse işsiz olsun" diyemiyirsunuz...
düşünsene evleniyorsun seninle tartışmada evin ortasında ters kelepçe yapıyorsun :D çapkınlık yapaccak olsam her türlü yakalarsın :D
Evlenmeyeceğimize göre 🤷🏻♀️