+1 yılKuzenim 25 yaşında ve polis gerçekten böyle havalı falan kız arkadaşıyla ayrıldı kız onu çok sık boğaz edip kıskandığı için sonra başka bir kızla sevgili oldu ondan da ayrıldı falan çok çapkınlar çokkkk. Gözleri fıldır fıldır sürekli dışarıda. Tabi genelleme yapmayayım ama genelde böyleler.
117 Yorumla
Soran+1 yılYaaa aynen bencede öyleler o yüzden ben daha da aşık olmadan vazgeçeyimm 👀
- +1 yıl
Belki o sana aşık olduktan gözleri sadece sana bakacak neden biliyorsun. Eğer seninleyken başkasına bakarken görürsen tokadı bas ayrıl ama bir şans ver bence.
Soran+1 yılYaa biz tesadüfen denk geldik. Koruma polisi kendisi. bir anda kafamı döndüm sürekli beni takip ediyo arkamdan yürüyı yanıma geliyo falan. Ayakkabısını yere vuruyo dikkatimi çekmek için. Sonra ben asansöre binecekken bir anda yanıma geldi merhaba merhaba dedik. Ben başka bir şey diyemedim dondum kaldım.. İlk görüşte... 😐 sonra ben eve gidince 3 gün boyunca ismini aradım.. İmkansızken sosyal medyada bir bakanın korumasına ulaştım. Ordan da ona.. O bakanın korumasına bende onu beğendim ismimi ver eklesin falan dedi. Ben ekledim vs. Sonra sosyal medya da da merhaba merhaba dedik orda kaldı... Neden sence? 😔
- +1 yıl
Belki meşguldür. Benim kuzenimden çok yetkili birisinin yakın koruması. Ya da belki bir anda soğumuştur ya da buna benzer birşey. Erkekler böyle işte onlara güvenme. BÜTÜN ERKEKLER aynı hepsi aynı. Madem cevap vermeyecek neden sana yazıyor ve senin dikkatini çekmeye çalışıyor.
Soran+1 yılBen anlasam... Sence neden yaa off gerçekten kafayı yicem artık... 😐
- +1 yıl
Bence sen ona öyle ulaşmamalıydın. Sen ona nasıl ulaştıysan sosyal medya üzerinden seni merak etseydi o da sana ulaşabilirdi. Ya da özel hayatında bir yakınını kaybetmiştir veya işten falan kovulmuştur, depresyondadır. şu an da kafamda ki tilkilerin söyledikleri bunlar. Belki daha farklı birşey oldu ya da senden soğudu. Birsürü ihtimal var. Belki de başka bir kadına aşık oldu. Binlerce ihtimal var ama şuanda sadece bunları yazabiliyorum.
Soran+1 yılÖyle bulmuş olmam neden yanlış peki? Yanlış bulsaydı bende beğendim deyip ismini verie miydi ki? 😞
- +1 yıl
İlk tanıştığınızda senin dikkatini çekmek için birşeylerin yapmış sana ilgi duymuş. İlk adımı o atmalıydı bence. Daha farklı bir sebepten olabilir. İhtimaller değerinde şu an da aklıma gelenler bunlar.
Soran+1 yılAma beni bulması çok zordu ve bende çok etkilenince.. Buldum... 😐 of çok körütğm yaaa çok etkilendim çokkk
- +1 yıl
Seninde onu bulman çok zordu.
Soran+1 yılO zaman ben sileyiim mi sence sosyal medyadan 2 haftadır öyle kaldı olay... İstese grlirdi 😪
- +1 yıl
Sil bence de seni kolay lokma zannetmesin. Ben bir adım yapmasam da o yapar düşüncesiyle kendini yormuyor olabilir. Tanımadığın bir adamla daha fazla muhabbet kurma derim ben.
Soran+1 yılAllahım çok zor yaa.. Cidden ilk kez bu kadar etkilendim vee ne yapacağımı bilemiyorum.. Özğr diliyorum senden de.. Seni de uğraştırıyorum. Ama cidden çok kötüyüm ya... 😪
- +1 yıl
Benden özür dilemene gerek yok. Aksine fikirlerimi sorman ve benimle bu konuda birşeyler paylaşman beni çok mutlu etti. Unutma ne olursa olsun hiçbirşey senden daha değerli değil. Koyduğun emojilere bakılırsa biraz ağlamışım kalk banyoya git ve elini yüzünü yıka saçlarını yüzüne gelmeyecek bir şekilde bağla ve aynadan kendine bakıp şunları tekrar at"ben güçlüyüm ve hiçkimse beni yıkamaz bir adam için gözyaşlarımı akıtmama değmez kimse için ağlamama değmez ben güçlüyüm"de ve kadın olarak kendinin farkına var. Sanırım bu ilk aşkın gibi duruyor.
Soran+1 yılO kadar iyisin ki ne diyim.. Kaç saattir bana cevap vermeye çalışıyorsun... Lütfen isteği kabul et, ve özelden yaz... 🙏
- +1 yıl
Benim görüşümü en iyi görüş seversen Xper puanım 2 oluyor. O zaman sana mesaj atabilirim. Ya da benim instangramdan sahte bir hesabım var istersen Oraya da mesaj atabilirsin. Laylaylomlul44 hesabımın adı.
Soran+1 yılLaylaylomlul44 yok öyle bir hesap 😔
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürk polisinin ülkede onca dert varken kadin kiz pesinde dolasacagini düsünmüyorum
021 Yorumla
Soran+1 yılBizde o anlamda söylemedik heralde. Ki onlarda insan, gayet normal şey birini sevmeleri ya da başka herhangi neyse.. İstediğiniz yerlerden yorumlamayın prim kasmayın allah aşkına...
Cevap sahibi+1 yılbu ne vahset bu ne celal kizim soru sordun cvp verdik halla halla
Soran+1 yılDoğru düzgün cevap ver o zaman arkadaşım 😂 biz sanki adamlar vatan millet aşkını bıraktı kadın kız peşinde koşuyor diyoruz.
Soran+1 yıl"Halla halla" diyen birine neyin cevabını veriyorsam zaten.. 😂 haklısın kardeş en birinci sensin en duyarlı 😂
Cevap sahibi+1 yılof vallah siz türk kizlarinin tribi de hic cekilmiyor he canim he tamam hadi iyi aksamlar sana
Soran+1 yılTürk kızları derken? Hayırdır? 😂 tam bir primci 😂
Cevap sahibi+1 yılyes Türkiye'deki Türk kizlari.. egodan öleceksiniz :D prim ne demek ya habire ayni seyi tekrarliyorsun bozulmus plak gibi o ne
Soran+1 yılÜlke dışına çıkan da kendini bir şey sanıyor... Allahım 😂
Soran+1 yılSeni var eden şey o.. Ayakta tutan. Klasik duyar kasan, çoğunluk ne diyorsa onları bilmeden savunan zavallılık hali. Senin hallerin, yaa çok uzakta arama 😎
Cevap sahibi+1 yılcok konusma cano agzin yorulmasin öpüldün mucuk <3
Soran+1 yılAhahah 😂 çal keko çal 😹
Cevap sahibi+1 yılkiz beni en iyi görüs secmeyi unutma ha
Soran+1 yılNe alaka ya?
Cevap sahibi+1 yılsevdin beni biliyorum
Soran+1 yılAhahah manyak 😂 ben genelde beni üzecek 25 30 yaşlarında ha bir de özellikle seçiyo gibi sarışın mavi gözlü erkekleri seviyorum ve sonuç ortada... Ha bir de polis pardon... 😹
Cevap sahibi+1 yıloha senin aradigin erkek türkiye'de yokki :D
Soran+1 yılVar ve ben gittim ilk görüşte tutuldum. Adamda beğendiğini söyledi falan sonra msjlaşma falan sonraso yok.. Niye çünkü senin benim gibi saf kızlar bunları havalandırıyoruz böyle değer verip.. Süründüren kız olunca değerleniliyor.. Zor kadın taktiği yanii
Soran+1 yılVe hiç imkansız bir yerde görevi başındayken ve korula polisiyken fır fır peşimde döndü konuşmaya çalıştı falan. Ama yüzü verince olmadı tabi. Süründürsek iyi olurduk. 😂
Cevap sahibi+1 yılsorma zaten ne oluyorsa bizim gibi mallara oluyor ben de salakligimdan cok cektim de akillanamadim bir türlü saf olan kizlardan bir halt olmuyormus onu anladim
Soran+1 yılBiraz zor kadını oynasak olur süründürmek gerekiyo değerli olmak için
Cevap sahibi+1 yılhe tamam deneriz
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılevet öyleler. öyle olmalarının nedeni onlar degil kadınların aç gibi ayy polis diye kucaklarına atlamaları. biraz parası olan erkegi gören türk kızları zaten atlıyorlar üstlerine.
212 Yorumla
Soran+1 yılAllahım 🙏 o kadar haklısın ki! Peki doğru düzgün olan ne yapsın ya.. O kızlar yüzünden bizi görmeyin körsünüz kör! 👀
- +1 yıl
yapcak birşey yok kızlar kendi kuyusunu kendi kazıyor dfgdf
Soran+1 yılAhahah ama bazıları da yani cidden... Adamın takip ettiği bir kaç kızı gördüm sokakta görsen yüzüne bakmazsın ama kız başka başka yerleri çekmiş... Ee tabi adamda kendince haklı.. Ne diyim 😂
- +1 yıl
demekki onunda gözü dışarda.. takip etmicek öyle kızları.
Soran+1 yılAynen yaaa ben yol yakınken hatta yola bile giremeden çıkayım.. Benlik değil bu işler onu net anladım..
- +1 yıl
mantıklı düşün yarın öbürgün çolugun cocugun olcak sen evde cocugunla uğraşirken o başka kadınların koynunda olcak. gelecegi iyi düşünmek iiy eş seçmek lazım
Soran+1 yılAynen öyle 21 yaşında gayet eli yüzü düzgün yolu açık bir kızken bile her şeyi göze alıp daha ortada fol yokken yumurta yokken ben bir kere gördüğüm biri için fazla ciddi fazla doğru düzgün düşünmüşüm.. Ama bunu kaldıracak biri değilmiş demekki.. Erkenden görmek iyi oldu.. 🙏
- +1 yıl
aynen öyle :)
Soran+1 yılTeşekkürler, dikkate alıp yorum yaptığın için 🙏😊
- +1 yıl
Rica ederim. Kadınların cocuguyla ilgilenirken erkegin başka kadınlarla ilgilenmesi hep igrenç gelmiştir bana o yüzden olabildigince yardımcı olmaya çaliştim
Soran+1 yılAma işte cidden doğru düzgün, bir kişiye bağlı kalıp gerçekten sevecek kadınlar hep o duruma düşenler... Ya da iyi niyetli adamlar hep böyle geride kalanlar... Allah iyi insanların karşısına iyi insanlar çıkarsın.. Ve demekki bazı şeyler olmadıysa hayatımda ya da hayatında ya da herhangi birinin hayatında demekki gerçekten olmaması gerekiyormuş.. Demekki ders çıkarmamız gerekiyormuş.. 🙏
- +1 yıl
haklısın :)
+1 yılKpss'de 3 doğru yapanı polisliğe atıyorlar. Çapkınlık bu kadar kolay olamaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa ahahah 😂 ben anlasam bii 👀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılBiz askerlerde dağ dağ gezelim 🤣 şaka bir yana onlarda meslek taşımız ama gerckten öyle havalısı var yani
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa valla... Bu arada allah yardımcınız olsun kardeşim.. 🙏
- +1 yıl
Saol bacım
+1 yılNe alakası var bikere o kişinin kendisiyle alakalı bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisiyle alakalı o ayrı, biz meslekte etkili mi diyoruz? 👀
Soran+1 yılHehe allah aşkına ya.. Biz ne diyoruz sen diyorsun kardeş?
Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. Yani kadınların ilgisini öekiyor üniforma falan. Ama kişilik meselesidir.
03 Yorumla
Soran+1 yılYaa doğru düzgün insanları elinin tersiyle iteni var ya ben anlayamadım ne istiyor bu maviş gözlü polis? 😐 hayır o da beğendi beni güya falan yok yani
Soran+1 yılKendisi koruma polisi, bir yerde görevi başındayken hiç doğru ortam yokken peşimde dolaştı saatlerce ben hiç oralı olmadım, konuşmaya çalıştı konuştu vs.. Sonra ben onu sosyal medyadan hiç imkansızken ismini cismini bilmiyorken bir aracı sayesinde buldum kaç gün sonra. O aracı kişiye bende onu beğenmiştim falan deyip ismini verdi. Ekledim. bir kaç mesaj konuştuk sonra kalfu öyle. Anlamadım yani ne istiyor...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim yeni polis oldu soruyu görünce moralim düştü ya 😟😓😢
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa bu aslında kişilikle alakalı. asla moralini bozma, sevmeye devam et çok sev! O da seviyor sakın korkma.. Sadece sevgin kör etmesin seni tamam mı? 🙏
Cevap sahibi+1 yılTamam teşekkürler moral için
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kizlardaki polis sevdasi olduktan sonra onlardaki bu hava , çapkinlik bitmez
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki! Gerçekten ve bu yüzden doğru düzgün olanları göremeyip eğlence peşinde gidiyorlar çoğu... Kızlar sebep oluyo ama doğru yanii
Cevap sahibi+1 yılSiz onlari umursamazsaniz bak nasil normale dönüyorlar
Yüz vermeyin biraz
Soran+1 yılAynen öyle, 2 haftayı geçti.. Bende bugün kendisini umursamamaya karar verdim. Zaten gelmek isteyen adam gelirdi çoktan.
Cevap sahibi+1 yılAynen , yuz verme seni çantada keklik sanmasin gerekirse yollarini ayir
Soran+1 yılAynen öyle yapıcam teşekkürler 🙏
Cevap sahibi+1 yılRica ederim , kendinizi ezdirmeyim
+1 yılCapkinligim meslekle alaksi yok tiplede alaksi yok uzun ya da kisa boylada alakasi yo k
05 Yorumla
Soran+1 yılAma biraz karşı tarafın şımartmasıyla oluyor bence. Mesela ülkefeki kadınların yüzde 90 ı üniforma aşkıyla dolu. Ee adamlarda haklı olarak ego kasıyo 👀
- +1 yıl
Alakasi yok iste kadinlarin salakligi birazda
Soran+1 yılAynen öylee adamlara yiycek gibi bakıyorlar arada biz kaynıyoruz 👀
- +1 yıl
Turkckizlari zaten ezik ya beynini bile kullanmiyosunuz
Soran+1 yılDerken?
Doğru değildir bence kız ayool
11 Yorumla
SoranAhahah 😂 olmasınlar bence de 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef biraz öyle bu asker polis alayi ayni
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff offff 😐
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. He çok çapkın olurlar. Bu yüzdende eşleri tarafından aldatılan erkeklerin yüzde doksanı polistir😉
03 Yorumla
Soran+1 yılBelki de eğlence için buldukları kadınlardan doğru düzgün olanları görmeyip o eğlenceliklerle evlendikleri için aldatılmışlardır... 😎
Soran+1 yılÖyle çünkü eğlenmek için buldukları kadınlar uğruna asıl kadınları bitiriyorlar..
+1 yılSanmıyorum bayan polisler olabilir
110 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya bayanlar da mı öyle? 😔 heralde bizim insanımızın arma üniforma aşkından oluyo bu iş
- +1 yıl
Bu arada bayan değil kadın. Kimlikte cinsiyet bölümünde bayan yazmaz KADIN yazar. 😒
Soran+1 yıl@Çileklikelebekk ay allahım 18 yaşında liseli birinin duyarı yine.. Ss alıp orda burda paylaşıp ben duyar kastım demek için girdiğin işler çok başarılı haklısın devam.
- +1 yıl
😊😊😊😊😊😊😊
- +1 yıl
Benim ekran görüntüsü alacağım ne malum. Bu 'bayan değil kadın' konusu çok ayrı bir mevzu ve ben bu konuda insanlarımızın duyarlı olmasını bekliyorum. Bu arada 18 yaşında liseli bir ergen değilim 26 yaşındayım. Sadece yaşımı bilerek yanlış girdim.
Soran+1 yıl@Çileklikelebekk özür diliyorum sinirliyim size patladım.. Haklısınız.. Aslında aynı şeyi düşünüyorum ama yeri zamanı yanlış oldu.. 🙏 özür diliyorum
- +1 yıl
@Çileklikelebekk 😊😊😊😊😊
- +1 yıl
Bana bir begeni yok mu
- +1 yıl
Neden beğeni istiyorsun? 😀😀
- +1 yıl
@Çileklikelebekk şurda bir yorum yaptım ikiniz ne güzel muhabbet yaptınız bu sebeb le de begeni yi hak etmedimmi😊😊😊😊
+1 yılBilmiyom ilgilenmiyom
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa ama öyleler de sende ben daha çok sinirleneyimm valla gaza gelmek için geldim buraya ahah 😂😂
+1 yılEvet öyle olurlar mış
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle 👀
Hayır ilgisi yok bence
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ilgisi yok? İlk kez böyle bir yorum gördüm bu konu hakkında.. 👀
Soran+1 yılHmm 👀
+1 yılyok ben fotoluya dedim seni görmüyorum sonuçta
06 Yorumla
Soran+1 yılAy aynen 🙈😂 dedim ne alaka 😂😂
- +1 yıl
sıkıntı yok ama sende güzelsindir
Soran+1 yıl33 yaşında bir polis misiniz acaba? 😂
- +1 yıl
yok değilim
Soran+1 yılAhahah 🙈😎
- +1 yıl
neden güldünüz acaba
+1 yılne alaka
03 Yorumla
Soran+1 yılbir polis var da kardeş naptığını anlayamıyorum o yüzden 🙏😂
- +1 yıl
Dostum elbette mesleğini gösterip saçma salak hareketler yapanlar var ama genellikle biz işimize bakıyoruz
Soran+1 yılValla helal olsun ne diyim! O kadar yamyam gibi saldıran kızın arasında böyle kaldıysan.. 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet oyleler
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa 🙏
+1 yılYani cogunlugu öyle
04 Yorumla- +1 yıl
sana yürümeleri normal
Soran+1 yıl@furuko_2010 ahahhaha 🙈😂 hah işte biri dahaa ahahah
- +1 yıl
alakası yok benle ama senin bu haline yurunur
Soran+1 yıl@furuko_2010 bana mı? Soruyu soranım ben 😂 Fotoğrafı olan değilim 😂😂😂 karıştırdın
Kişiye göre değişir
01 Yorumla
Soran+1 yılGeneli öyle ama galiba, kızlar çok üstlerine düştükleri için 👀
Evet çok çapkınım
06 Yorumla
SoranYa niye öyle oluyorsunuz acaba? Kızlar çok üstünüze düşüp pohpohladıkları için mi? 👀😂
polis misin?
Soran+1 yılAhahah yaa 🙈 ama olunca tabi üniformanıza ekstra ilgi gösteren kızlar yüzünden iyice artıyor galiba 😂
Soran+1 yılAhahah 😂
+1 yılÇaplındırlar
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden sizce?
+1 yılinş canım ya
06 Yorumla
SoranÇok çapkınsınız demi? 👀😂
- +1 yıl
olabilirde olmayabilirde:)
Soran+1 yılÖylesiniz öyle devam edin aferin 😂 doğru düzgün insanları kaçırın körsünüz kör! 😂
Soran+1 yılBiraz burdan size kızayımda sakinleşeyim bari 😂😂
- +1 yıl
kızan kızlar çok tatlı olur. kız canım serbest. dS:ds
Soran+1 yılAhahah kesin polis bu 😂😂😂
+1 yılDogrudur
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılArtis oluyorlar
15 Yorumla
Soran+1 yılAy aynen yaa hep biz kızlar yapıyoruz ama onları böyle... 👀
- +1 yıl
Çok polis arkadaşım, abim var. Hepsi de böyle değil tabi. Yaptıkları mesleğe saygım sonsuz ama bazılarında bir tavırlar bir kaprisler falan. Erkek halimle itici buluyorum. Sizi bilmem
Soran+1 yılKesinlikle öyle ben daha da bağlanmadan vazgeçmek için sordum soruyı çok iyi oldu ya! 21 yaşındayım cidden eli yüzü düzgün biriyim. Ki çevremdeli herkes bu adamda ne buldun diyor. Adam aptal aptal insanları falan takip ediyo instada falan. Ki beni beğendiğini vs söyledi.. Ama öyle kaldı konuşma. 👀 anlamadım yani derdi ne? Hemen atlasam değerli olcaktım heralde
- +1 yıl
Öylesinden hayır gelmez olmadığı iyi olmuş
Soran+1 yılKesinlikle öyle... Yol yakınken dönmek en güzeli olacak galiba.. 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evet
012 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya? Valla merak ediyorum 👀
Soran+1 yılİşte o çok talepler yüzünden gerçekten doğru insanları göremiyorsunuz... Ya da doğru düzgün insanlar işinize gelmiyo galiba 😐
Soran+1 yılÇok net anladım.. Teşekkür ederim. Ben yol yakınken hatta yola girmeden döneyim... 🙏😐
Soran+1 yılÖyle galiba ya, çünkü beğendiğini vs söyleyip 2 3 msjdan sonrası yok.. bir bakıyorum takip ettiği fotoğraflarını beğendiği kızlar falan garip garip kızlar. Yani illa öyle olmak lazım heralde cidden bazı erkekleri anlamak zor... 21 yaşındayım ve saçma bir şekilde her şeyi göze aldım.. Ama bilmiyorum işte galiba öyle olmak lazım o zaman yaranılıyo bazılarına...
Soran+1 yılTakılmak istesem gayette iyi takılırdım onla da işte diyorum ya öyleleri iyi oluyo galiba 😐 çünkü koruma polisiyken ve görevinin başındayken peşimde pır döndü saatlerce konuşmak için fırsat yarattı defalarca.. Ama demekki neymiş adam gibi gitmemek lazım böylelerine
Soran+1 yılGüvensiz ya ben emin oldum artık, çünkü bir erkek isteseydi çoktan gelirdi ki daha neyin adımını atayım... Demekki her önüne gelene böyle yapıyo hangisi işine gelirse.. Ama bana göre değil bu işler.. O yüzden ben daha başlamadan bitireyim.. 🙏 yorum içinn teşeklürler... 😊
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar