Aşk İlişkileri Polis olanlarr gelir mi Polis erkekler neden çapkın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sürekli bakışları oynak, kız peşindeler mi? Güncellemeler+1 yıl Polisler genelde sıkıntılı kişiler nedenn Polis olanlarr gelir mi Polis erkekler neden çapkın? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ya kızlar Polisten pöh den jöh den askerden olmazzz hepsi çapkın çok fenalar ya 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 30 gibi gösteriyossun 19 muu hshshs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa senin pp bile yok sen ne anlatıyorsun mk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kudurmaaa güzelliğimi çekemedin mi aşkıııım Yorumla Soran +1 yıl saygısızsın aplaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 13 yaşında çoluk çocuk ile uğraşamam hadi ablacım ikile kreşinde oyun oyuna hadi hadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pp koymuyacak kadar özgüvensizsin asko tavsiye istemediğim insanların eleştirisini kabul etmiyorum hele ki sen özgüvensiz varoş tiplerle işim olmaz ikile Yorumla
ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Statüleri var, gelirleri iyi, üniforma giyiyolar neden çapkın olmasinlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl abartmaa Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ +1 yıl Asgari ücretli bir işçiyi mi tercih ederdin yoksa bir polisi mi Yorumla Soran +1 yıl İkisidr depil Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aksine polis asker eşleri çapkın diye düşünüyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Belki Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hayır sen kendini bi bk sandığın için işini yapan polisleri yav şak sanıyosun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynennn cını Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Çünkü tüm kızlar peslerinde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok bes Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Gelip seni alırlar merak etme sen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İstemem Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herkesi bir görme be hepimiz aynı değiliz. 0 68 Yorumla Soran +1 yıl çoğunuz öylee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değiliz Yorumla Soran +1 yıl tabi öyledir bilemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle bilemezsin tabii Yorumla Soran +1 yıl tabi kii bana öylesi denk geldi öyle duyuyorum hep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şans meselesi Yorumla Soran +1 yıl seni merak ettimm bi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Edersin de görmek istiyor musun Yorumla Soran +1 yıl isterim foto atmak istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de atarsan Yorumla Soran +1 yıl atsana foto Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel bi de Yorumla Soran +1 yıl sende öylesin bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış düşünce Yorumla Soran +1 yıl yorumdan bi kıza yürüyecek kadar da basitsin üstelik takip ettiğin bi kız var (kendini özel sanıyodur zavallı ) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana mı yürüdüm? Yorumla Soran +1 yıl cepte var bi kız yorumdan gizli gizli başkasına yazıyosun belli ne olduğun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alakasız düşüncedesin Yorumla Soran +1 yıl kıza yazık üzüldüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzülcek bişi yapmıyorum Yorumla Soran +1 yıl aynı anda bin tane kıza yazın devam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçmalama Yorumla Soran +1 yıl erkekler çok aynısınız Yorumla Soran +1 yıl Neden böylesiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu Yorumla Soran +1 yıl Soru sorduk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle derken Yorumla Soran +1 yıl rolcu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz mi Yorumla Soran +1 yıl Sizler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl siz çok düzgünsünüz Yorumla Soran +1 yıl Düzgünüzdür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olsan böyle mi olurdun Yorumla Soran +1 yıl Ne ollsam ne diyosn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl düzgüün Yorumla Soran +1 yıl Öyleyim sen kendşne bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben senden düzgünüm Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öyle kabullen Yorumla Soran +1 yıl anca çamur atın Yorumla Soran +1 yıl Sinirlendirmeyin beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sinirlen ne olucak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim kime çamur atmış belli bak yukarda Yorumla Soran +1 yıl Görüneni demişim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorum Yorumla Soran +1 yıl fikrim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boş fikir Yorumla Soran +1 yıl burdan bakınca görünen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin ki Yorumla Soran +1 yıl bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baktım gördüm gerek görmedim fazla da bakmaya ön yargı sonuç Yorumla Soran +1 yıl görünenler olduğu içinir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyledir öyledir ….. Yorumla Soran +1 yıl öyle yalanlayamadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her insan bir değil her kadın bir değil her meslektaşımda bir değil. Yorumla Soran +1 yıl evett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kabullenmen güzel Yorumla Soran +1 yıl haklıyımm yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkes haklı olduğu bişileri söyledi Yorumla Soran +1 yıl aynen aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle Yorumla Soran +1 yıl anladık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi güzel başarı Yorumla Soran +1 yıl senle uğraşamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet uğraşamazsın Yorumla Soran +1 yıl papağan gibi tekrarla Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Canınız neler istiyor hele 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yav gee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sg Yorumla Soran +1 yıl saygısız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok Yorumla
FingirdekMan Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bir polis bulup kapakat 😁 0 1 Yorumla Soran +1 yıl istemiyorum Yorumla
FЯEꙄH Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl buyrun benim o. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sorumun cevabı Yorumla FЯEꙄH +1 yıl kac tanesi ile oldn Yorumla Soran +1 yıl Saneene Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ya kızlar Polisten pöh den jöh den askerden olmazzz hepsi çapkın çok fenalar ya
30 gibi gösteriyossun 19 muu hshshs
Yaa senin pp bile yok sen ne anlatıyorsun mk
Kudurmaaa güzelliğimi çekemedin mi aşkıııım
saygısızsın aplaa
13 yaşında çoluk çocuk ile uğraşamam hadi ablacım ikile kreşinde oyun oyuna hadi hadi
pp koymuyacak kadar özgüvensizsin asko tavsiye istemediğim insanların eleştirisini kabul etmiyorum hele ki sen özgüvensiz varoş tiplerle işim olmaz ikile
Statüleri var, gelirleri iyi, üniforma giyiyolar neden çapkın olmasinlar
abartmaa
Asgari ücretli bir işçiyi mi tercih ederdin yoksa bir polisi mi
İkisidr depil
Aksine polis asker eşleri çapkın diye düşünüyorum
Belki
Hayır sen kendini bi bk sandığın için işini yapan polisleri yav şak sanıyosun
Aynennn cını
Çünkü tüm kızlar peslerinde
Yok bes
Gelip seni alırlar merak etme sen
İstemem
Herkesi bir görme be hepimiz aynı değiliz.
çoğunuz öylee
Değiliz
tabi öyledir bilemem
Öyle bilemezsin tabii
tabi kii bana öylesi denk geldi öyle duyuyorum hep
Şans meselesi
seni merak ettimm bi
Edersin de görmek istiyor musun
isterim foto atmak istersen
Sen de atarsan
atsana foto
Gel bi de
sende öylesin bence
Yanlış düşünce
yorumdan bi kıza yürüyecek kadar da basitsin üstelik takip ettiğin bi kız var (kendini özel sanıyodur zavallı )
Sana mı yürüdüm?
cepte var bi kız yorumdan gizli gizli başkasına yazıyosun belli ne olduğun
Alakasız düşüncedesin
kıza yazık üzüldüm
Üzülcek bişi yapmıyorum
aynı anda bin tane kıza yazın devam
Saçmalama
erkekler çok aynısınız
Neden böylesiniz
?
?
Ne oldu
Soru sorduk
Böyle derken
rolcu
Siz mi
Sizler
siz çok düzgünsünüz
Düzgünüzdür
olsan böyle mi olurdun
Ne ollsam ne diyosn
düzgüün
Öyleyim sen kendşne bak
ben senden düzgünüm
Olabilir
öyle kabullen
anca çamur atın
Sinirlendirmeyin beni
Sinirlen ne olucak
Kim kime çamur atmış belli bak yukarda
Görüneni demişim
Yorum
fikrim
Boş fikir
burdan bakınca görünen
Senin ki
bak
Baktım gördüm gerek görmedim fazla da bakmaya ön yargı sonuç
görünenler olduğu içinir
Öyledir öyledir …..
öyle yalanlayamadın
Her insan bir değil her kadın bir değil her meslektaşımda bir değil.
evett
Kabullenmen güzel
haklıyımm yani
Herkes haklı olduğu bişileri söyledi
aynen aynen
Öyle
anladık
İyi güzel başarı
senle uğraşamam
Evet uğraşamazsın
papağan gibi tekrarla
Canınız neler istiyor hele