Neden polisim deyince erkekler geri adım atıyor ki?

Merhaba polisim ben bu mesleğe girmeden önce hayatıma daha kolay birini alabiliyordum gerek meslek olarak gerekse karşıma çıkıyordu. Artık hayatıma giren erkekler ya özel harekatçı ya subay ya uzman oluyor. Biri ile tanışıyorum mesleğimi söyleyince geri adım atıyor. Mesela özel işi olan biriyle konusunca muhabbet kesildi🤭 aynı şey bir öğretmen ile de oldu. Çirkin bir bayan değilim dikkat çekerim genelde ama böyle ön yargı neden oluyor yapıyor erkekler ki evde koca parası beklesem daha mı ıyı ya da düz memur mu olmak lazım mutlu olmak için anlamadım ki
Güncellemeler
+1 yıl
Genelde bayanlar erkeklerin mesleklerine önem verdikleri için bu konu benim kafamı kurcaladı açıkçası biraz. Teşekkür ediyorum yorumlarınız için 🤗
Güncellemeler
+1 yıl
Yalnız bu soru ile şunu fark ettim gerçekten bizim bazı Türk kadınları çok hazımsız ve kıskanç evde baba parası yiyip yan gel Osmanlar burada klavye başında sallıyorsunuz. Onların yorumlarını siliyorum okuyup gülüyorum kızmıyorum yani merak etmeyin boşa yazmayın ben görüp silene kadar siz rezil oluyorsunuz zaten😂
Neden polisim deyince erkekler geri adım atıyor ki?