AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
217Cevap
Demek ki aşağılık kompleksi olan erkeklere denk geliyorsun. Kendine güvenen bir erkek bir kadının savcı, polis gibi bir mesleğe sahip olmasından çekinmez. Türk erkekleri piremseslerle devam etsin boş ver. :D
Çünkü güçlü kadın istemiyorlar, Kendine güvenen erkek güçlü kadını çekip çevirebilir. Eğer gerçekten dikkat çeken biriysen seni tanımak isterim.
Ben birini sevsem mesleğini duyunca geri adım atmazdım yani zaten polislik, askerlik, doktorluk kaçılacak meslekler değil.
Olursa tartışırsanız kaba kuvvet uygulayamayacak ya sonuçta sen kendini korumayı biliyorsun senin elinde kalır diye korkmustur pe*vnkler
Polislik zor meslektir, sivil birisi kolay anlayamaz ve anlayışla yaklaşamaz
bugüne kadar kimlerle nasıl deneyimleriniz oldu bilmiyorum ama ben şahsen güzel bi polis hanımefendiyle tanışsam kaçmak yerine kendisine deli gibi koşarım. bence üniforma kadınlarda inanılmaz çekici duruyor
polisler sert olur duygusuz olur gbi bir algi olabilir. sevgi ilgi isteyen insan bulasmaz
Cunku erkek konuyu eninde sonunda cinsellige getircek ama polissin ya tirsiyorlar 😊
He yer biraz işte 😂
Yaniii o yuzden aslinda hayatina girenler ya cok cesur ya da senle o tarz sohbete girmicek kisiler bu senin icin daha iyi
bende mühendisim subaydım öncesinde sonra kendi mesleğime döndüm sen bana yaz konuşalım nedense tanımak istedim seni ben geri adım da atmam:)
Erilliği temsil ettiği için. yani baskın ve güç otorite isteyen bir iş olduğu için maskülen geliyor. dolayısıyla da erkeklerin hoşuna gitmiyor. bir de bu erkek maskülen ve dominant olmayı seven biriyse bunun da etkisi var böyle biri hiç istemez
Mesleğin zorluğundan olabilir. Bende bir polisle olmak istemem stresli bir iş sonuçta, paylaşamam o stresi
Kolay geysin abya 🥺
Çok tatlış 🤗
Bu benzeylik neyden diyoydum bendey 🥺
🤗🤗🤗
Merhaba bende öğretmenim. polisler genelde asabi veyahut şiddete meyilli oldukları için düşünmezdim. Ama siz nasıl birisiniz bilemiyorum
Bir de çalışma saatlerı problemli. Geceleri bir günde olsa eşimden ayrı kalmak istemem
Sinirli 😂
:) iş gereği olman olmaz gayet normal bende naif gayet sakin biriyim mesela 😀
Ben Karadenizlıyım valla genel olarak ayarlıyım. Sakinsen ne mutlu sana 😂
Karadeniz hangi il
Bunun tek sebebi vardır... Kadının beyanı esastır diyen yasalardır.
Her gün kadına şiddet iddialarıyla muhatap olabilecek hakim, savcı, avukat, polis gibi mesleklerde görev yapan bir kadınla ben niye durup dururken gelecek düşüneyim ki. Çünkü o mağdurlardan etkilenme ihtimalleri var ve yasalar erkekleri hiçbir şekilde korumuyor.
Kullan at olarak görüyorlar polis olunca tırsıyorlar
Erkekler 2 sebepten geri. Çelilir ya bu kız beni. Aşar ya da ben totişim güvenmiyorum yarın birgün aldatırsam eğer başıma geleceklerden korkuyorum vs vs
Ben geri adım atmam aradığım polis ya da subay zaten
Soruyu begendim
keşke manitam olsan ben nezarete duşsem sen kurtarsan hatta bazen ceza olsun diye bi gece yatırsan
Suça eğilimli olabildiğimi düşündüğüm için polis biriyle yakınlaşmak hoşuma gitmezdi.
Kıyafet çok yakışıyor size ben olsam asla geri adım atmam ama artık geçti 😜
Rica ederim güzel polis
Başım bağlı olmasa seni ben bulurdum
Mutluluklar dilerim 🤗
Teşekkür ediyorum
Sanmıyorum ya ben de doktorum çok beğenirim polis kızları. Direk hoşlanırdım tanışsam, gayet güzel bir meslek ve çok karizmatik olur bence polis hanımlar
yaa yicem senii ne güzel işte boş ver korkak insanlanlar kendini belli ediyor sevse zaten önemsemez
Gel kız bende istihbarat personeliyim tanışalım nerde yaşıyorsun
bir kaç bilgi sızdırsana bizeee😂😂
Hangi konuda bilgi istiyorsan özelden yazcam buraya yazılmaz ayrıca prensiplere aykırı
ne biçim personelsin sen özelden yazarsam bilgi sızdıracakmış, yürü git ya 😂
Sen inanma
Mevzu o değil ciddi dusunmedikleri için yani evlilik dusunmedikleri için polisten kacar erkek 😉
Eğer en çok buradaki erkekler yapıyorsa normaldir çünkü burada normal insan yok..
Sana karşı yanlış bir hareketleri olduğu zaman ceza almaktan korkuyor olabilirler. 😂
evde kelepçe takıp adamı joplayacaksin sonuçta ondan dolayı 🤭🤭
Bilmiyorum, polis üniformalı kadınlar bence seksi oluyorlar.
Sürekli görevde olup evini aksatacağın düşüncesi.
Doğru🤷🏻♀️
Bence bir polis ile arkadaşlık veya evlilik niye olmasın ki. Size gelenler ön yargılı olabilir.. Bu işleri takmayan biri karşınıza çıkar inşallah..
Demek ki sakladıkları gizledikleri bi şeyler var özel hayatlarında. İnsan polisten neden rahatsız olur ki aklıma başka bişey gelmiyor
Kelepçe olayı yüzünden hep 🤨
Abla baskın karakterlisindir o yüzden korkuyorlardır polis olmayan baskın karakterli kadından bile çekiniyorlar halbuki içimiz kedi gibi
yok be arkadaşım polislik mesleğini yapan kadınlar aslında gördüğü gibi sert değil merhametli insanlar bakma bir kaç sert mizaçlı çıkıyor oda elin parmağını geçmez
@benbircezveyim abi bende biliyorum çok tanıdığım var zaten ailedede olunca polis. Melek gibiler ama aslan görünümlü olamk zorundalar
mecburlar meslekleri gereği
🙄 şahsen polis olmak istiyorum be ona hazırlanıyorum polis bir kızla konuşmak şahsen benim için onur verici olurdu
Subay niye istemiyorsun
Son sevgilim Subaydı ki istemiyorum demedim
Bence daha uyumlu olur
Daha minnoş biri istiyorum stres seviyesi az olan 😊😊
Diş hekimi?
Nefes alsın yeter diyormuşum😂
Diş hekimi kötü mü o kadar
Neden geri adim atiyorlar ki?
Mardin
Anlaşıldı :) halbuki çok da sempatik geliyorlar bana.
İktisatçı mısın 😂
Ekonometristim :))
😊😊😊 İktisat mezunuyum da bende keynesyen görünce gözümde canlandı koskoca mazi,
Sorma zatenn hayatimizi yaktilar kurtulamiyoruz 😅😅 Doktorantım şu an.
Allah kolaylık versin 🤷🏻♀️
Vermiyor ne yazik ki :))
O kadar zor geçti ki üniversite zamanlarım çok sıkıcıydı ekonometri de aldım aman Allahım son sınıfta vermiştim zoraki 😂 nasıl okudun
Seviyorum sayısalı ve karmaşık işlemleri :) doktorada daha ağır ilerledi tabi.
Evet istatistikten de kalmıştım sanırım o yüzden olmadı benim 😂 yaparsın sen
boş ver su anda kullanmiyosun zaten geçmiş bitmis :)) mecbur yapmak zorundayim ben.
Korkutmuşsundur, adamları
Yo ne alaka
E niye kaçıyorlar senden
E bende onu sordum zaten 😂
Resim mi gönderdin adamlara
Çirkin bir bayan değilim ki şubede baya dikkat çekiyorum
Çoğu kadın kendini güzel zanneder, ana gerçekler, acı olabilir
Ben çoğu kadından değilim 😉
Başladık arızaya😆
Hepimizin açıkları var 😁polis sevgili iyi değil
Niye be
Şaka yaa 😁 yani bilmiyorum ünüformalı sevgili seksi olabilir aslında, insan kendini güvende hisseder dimi
Çekiniyorlar
Hangi sehirdesin
şu an Mardin
Tüh burada olsa mutlaka yazardım sana
Ah bir benim karşıma cikmiyo üniformalı kadinlar ya unifirma cekiciligi diye bişey var
Nerede gorev yapiyosun
Mardin
Güzel yer ama uzakmis
Tabi yine de tanismak isterim istersen
İlginçmiş :) ben de öğretmenim
Çalışma koşullarından dolayı dıye düşünmeye başladım valla
Onla alakalı olacağını pek sanmam
Muhabbet etmek isterdim
Yoo ben öğretmenim bak nasıl konuşuyorum senle:D
Ama geri adım atıyor 2 erkekle konuştum çalışma koşullarından dolayı dıye düşünüyorum ama
doğru polislerin zor oluyor saatleri uyuşmuyor
aynı şey hemşirelerde de geçerli
nöbet falan zor
çünkü senin dominant erkeksi sert olduğunu düşünüyorlar ve bu cinsel olarak onları tahrik etmiyor
Sırf kadın polislerde yoktur bence bu. Erkek arkadaşımda polis ve çok zor gerçekten çalışma saatleri hafta sonu izin olmaması.
Bir yanlış yaparsa ekip otosuna binmekten korkuyodur 🤣🤣🤣
Korktukları içindir :) neden karşılaşmadık sizinle hiç hanımefendi 😂
Uniformadan dolayi sert ve dominant geliyor olabilirsin turk erkekleri de pek dominant kadon sevmez
Nerde görev yapıyorsun. Valla bir polis olarak eşimin polis olsun istemezdim. Zaten izinler sıkıntı iş temposu yoğun çekilecek gibi değil gezsen gezemiyon izinler sıkıntı
Harbiden garip ben polisleri çok severim huzur veriyorlar insana.
Ciddi bir meslektesin ve ciddi olmayan insanlar genelde uzak duruyordur.
yo oda memurluk sonucta yani neden geri duruyorlar acaba
Erkekler maaşı olan kadın tercih ediyor aslında ama polisin çocuk bakması zor olur diye öğretmen istiyorlar
Ne diyim kiz 😂hayırlı olsun iyi para alıyorlar maaşları da iyi niye evkenmiyirlar
Seninle konuşabilir miyiz peki🙄 polis ve asker kadınlar aksine benim çok ilgimi çekiyor ☺️
Valla şimdi bende geri adım attım bazen Instagram da bakıyorum bayanların profillerine polis olduğunu anlayınca mecburen geri vitese geçiş yapıyorum 😁🤣
Isin ilginc yanı biz doktorlar da uniformali kadinlara ilgi duyariz:)
Benim eski esim de polisti ben mühendisim sinirlilik ve baskın karakterlik yüzünden bu şekilde yaklasiliyo olabilir.
boş ver devrem sen en iyisine layıksın :D
😂🤗
Senden geri çekilenle olmaz zaten
Çokta tın 😂
heh ya işte bu :D
Polisin askerin yüzü soğuktur itici gelir
Ben güleç biriyim valla
Meslek olarak öyledir sorun seninle ilgili değildir ama sadece bu dan dolayida bı kadından kaçılmaz tuhaf dogrusu
Güçlü kadın istemez çoğu erkek :))