lisede kimya okuyanlar var mı seviyor musunuz bölümünüzü?ve kimya okuyan biri üniversitede hangi bölümleri okuyablir bilginiz var mı?
Cevabın nedir?
KİMYA BÖLÜMÜ OKUYORUM FAKAT ÖNERMİYORUM.!
GÜZEL BÖLÜM İYİ HOŞ FAKAT SAYISAL SAYILIYOR.
MESLEK LİSESİNE GİDERSEN KİMYA TEKNOLOJİSİ DİYE BÖLÜM VAR.
NEYSE KONUMA DÖNEYİM KİMYA OKUYORUM SAYILSAL SAYILIYORUZ AMA MATEMATİK GEOMETRİ FİZİK GİBİ DERSLERİM YOK FAKAT ÜNİVERSİTE SINAVIMDA BANA BUNLAR SORULUYOR ANLIYACAĞIN TAMAMEN SAÇMALIK MESLEK LİSESİ ÖNERMİYORUM EĞER BİRAZ KENDİNE GÜVENİYOSAN PUANINDA ANADOLU YETİYORSA ANADOLU YOKSA DÜZ LİSE GİT MESLEK LİSESİ 2 YILLIK ÜNİVERSİTEYE YOLLUYOR FAKAT 2 YILLIK ÜNİVERSİTE ARTIK LİSE MEZUNU GİBİ BİRŞEY OLDU EN AZINDAN DÜZ ya da ANADOLUDA BİLDİĞİN GÖRDÜĞÜN ŞEYLERİ AZ DAHA TEKRAR EDİP KAZANMA ŞANSINI YÜKSELTEBİLİRSİN.10 Yorumla
+1 yılLise 3 sınıftayım ve Kimya bölümüyüm Bildiğim kadarıyla lisele olarak sadece bizim okulda kimya bölümü var Türkiye'de başka yok diye biliyorum bölümümden de memnunum😊Samsun Atakum Meslek ve Teknik Anadolu lisesi araştırma bilirsin istersen bilgi almak istersem de instagram hesabımı verebilirim kafanda soru kalmasın 😇
11 Yorumla- +1 yıl
Yanlışın var canım bende kimya okuyorum İzmir fatih sultan mehemet çok programlı anadolu lisesinde
izmirdede 3 okulda kimya var.
+1 yılEvet ben okuyorum. Erkeğim sınıfta 5 erkek 19 kız var. Derslerimiz çok eğlenceli ve zevkli geçiyor. 10. sınıftayken sabun yapmıştık. Okuldan mezun olduğumda bizim okulumuz mezun olduğumuz bölümden bize iş imkanı sağlıyor. Anlaşmalı onlarca şirket var her bölüm için. Eğer ilgin var ise Kimya oku. Buraya sonradan gelen arkadaşlar için yazdım bu yazıyı. Yoksa 1 yıl geçmiş aradan sen kararını zaten vermişsindir.
21 Yorumla- +1 yıl
İzmir aliağadamısın söylediğin şeylerin aynısı bizim okuldada varda
labaratuar seçebiliyolar bi bunu biliyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
7Cevap
ablam okudu lisede ama üniverstede mühendisliği kazanablrsen güzel onun haricinde getirisi yok..ablam kazanamadı mühendisliği bölüm değiştrdi..sevmiyordu da zaten.sevip sevmemene bağlı:.)
12 Yorumla- +1 yıl
bende sevmiyorum o yüzden laboratuvar yada mühendislik okumam.başka bölüm seçicem
+1 yılKimya bölümü dediğin Fm yani fen-matematik halk arası sayısal bölüm mü? Onu bir araştır en çok meslekler fm de var zaten.Kimya mühendisliği mesela?
02 Yorumla- +1 yıl
evet aynen öle. fikir verdiğiniz teşekkürler
Lise kaçta bölüm seçiliyor artık? Yapabilirim dersen kimya öğretmeni olabilirsin sanırım..
05 Yorumla- +1 yıl
lise2 de bölüm seçiliyor
- +1 yıl
ben 18 yaşındayım kimya bölümünü seçtim lise 4 e geçtim üniversite tercihleri yapıcam hangi bölümleri seçebilirm die merak ettim
+1 yıliğrenç bir bölüm şuan lise sondayım ve bu kimya bölümünü okuyorum e zor tabi üni de teknisyen mühendis öğretmenlik gibi bölümleri seçebiliyosun
04 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum kötü bi bölüm
- +1 yıl
analitik iğrenç :D
- +1 yıl
aynen organik iyi de analitiği bende sevmiyorum
+1 yılLisede kimya bölümümü varmış ilk kez senden duydum o.O
33 Yorumla- +1 yıl
meslek lisesinde var
- +1 yıl
Garipmiş +5
- +1 yıl
Lise 3kimya bölümüyüm var yani 😂
katsayı adaletsizliği kalktığı için üniversitede her bölümde okuyabilirsin.
00 Yorumlaben kimya okudum çok zevkli bir bölümdü
petrokimya yada fermantasyon okuyabilirsin00 Yorumla
+1 yılbizim zamanımızda bu kadar spesifik bölümler yoktu,fen bilimleri okuduk biz babaa
07 Yorumla- +1 yıl
fizik,kimya ve biyoloji, fen bilimleri alanında derslerdi sadece,ayrı ayrı bölüm değillerdi. asıl sen sallama.
- +1 yıl
2002 mezunuyum arkadaşım,1999 da başladım liseye yani.
- +1 yıl
ben dümdüz bir lise okudum. kimya diye ayrı bi bölümümüz yoktu. fen bilimleri alanındaki bir dersti sadece. ay daral geldi yeminle.
Lise son sayısal öğrencisiyim. Evet kimyayı severim. Ablam da kimya mühendisi zaten :)
00 Yorumlasayısal demek istedin herhalde:D
01 Yorumla
1 yılKimya teknolojisiyle ayni bolum di mi bu
00 Yorumla
+1 yılVar ama Söylemem :D
04 Yorumla- +1 yıl
sölemezsen söleme :D
- +1 yıl
:D deli yaa
- +1 yıl
:D
- +1 yıl