Meslek sadece bayan ya da erkek mesleği değil ki erkek ve kadın doktor varsa ya da oluyorsa hemşirelikte de kadın ya da erkek olunabilir normal bir şey bence
Bence hemşirelik süper bir meslek erkek hemşirelik ilk basta biraz toplum içinde sakıncalı gelsede bence cazip bir meslek sonuçta işinizi güzel yaparsaniz erkek hemşire olsa daha iyi olur diyen hastalariniz olur cazip bir soru sormussunuz
Avrupada erkek hemşireler kadın hemşirelerden daha çoktur sen işini iyi yaptıktan sonra kadın olmuşsun erkek olmuşsun ne önemi var burada ki asıl nokta senin ne istediğin bırak milletin bakış açısını
Neden olmasın? Sonuçta sen işini yapıyorsun hatta erkeklerin rahat ve özgüveni yüksek olduğunu düşünürsek bayanlardan daha iyi yapıyorlar ve servise daha çok hakim oluyorlar doktorlarla kanka gibiler.
Sahadayim derken stajla filan ama bayagi calistim. yogunluga gelince servisten servise degisir ama kesinlikle yorucu varis diye fitik diye hastaliklar var bilir misin sor bakalim neden hemsirelerde bu kadar cok. Hele ki acil ya da yogun bakimda calisirsan uuu
Rahat rahat gecindirir esim sozlesmeli universite hastanesinde en az 2500 aliyor bazen performans aliyor doner sermaye folan aliyor istiyorsan cok iyi bir meslek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
SAYGI duyduğum meslek ama vahim durumlarıda var https://hizliresim.com/MlVq9M
Meslek sadece bayan ya da erkek mesleği değil ki erkek ve kadın doktor varsa ya da oluyorsa hemşirelikte de kadın ya da erkek olunabilir normal bir şey bence
bize ne götler geliyo seninkinemi kaldık :D demesi lazım
Askerde çok iş görüyor. Hemen revire alıyorlar ve yatış başlıyor.
Gerçekten direk revire mi veriyorlar?
Bence hemşirelik süper bir meslek erkek hemşirelik ilk basta biraz toplum içinde sakıncalı gelsede bence cazip bir meslek sonuçta işinizi güzel yaparsaniz erkek hemşire olsa daha iyi olur diyen hastalariniz olur cazip bir soru sormussunuz
Mk o kadar uzun yazmış ki okumadan eic seçmişsindir :D
ol kardeş ol kadın mesleği dedik olmadık ben pişmanım şahsen ne alakası var piyasada yığınla erkek hemşir var ;)
Hayır hemşir denir ve olmaları iyi olur bayanın yapacağı iş var yapamayacağı is vat :) başarılar
teşekkürler aynen öyle düşündüm yapamadığı işler için falan :)
Sahiden cok ihtiyaç olur kliniklerde :)
atamasıda fazla :p
Tabii devlette olursan cok da rahatsin :)
4-5 sene sonrada o kadar atama olur mu orası meçhul :)
Olur olur hasta hic bir zaman bitmez unutma :)
eyyy erkekten hemşiremi olur ya :) çok geri kafalıyımdırr :)
erkeklere hemşir denir diye bılıyorum. bence guzel meslek
Bugün hastanede gördüm iki üç tane, biraz ilginc geldi ama kötü algilanacak bir sey degil severek yapabilecegin bir meslek ise yolun açık olsun
teşekkürler :)
Şimdi tuhaf karşılanıyor olabilir ama ilerde normal gelecek insanlara, istiyorsan bunları düşünmeden yaz :)
Hemşire olman için kestirmen lazım kanka :):) hemşir senin dediğin
haha :D hemşir dedim zatne ^^
:):) kanka sağlam para var bide kpss de kazanması kolay mış banada dedilerde ben inatçıyım illa muhasebeci olucam kazanana kadar sınava giricem
bende muhasebe okuyorum lise 4 :D ama muhasebeci olunmaz ya.
Afagha aynen lise son kanka ya ben sevdim mesleği parasına aşığım :):) meslekte sıkıntı yokta sadece sınav işi zor
Yaptığın işin bayanı erkeği olmaz sonuçta insanların sağlığıyla ilgileniyorsunuz AYRICA BAYAN MÜDÜRE OLUYORDA ERKEK HEMŞİR NİYE OLMASIN
Avrupada erkek hemşireler kadın hemşirelerden daha çoktur sen işini iyi yaptıktan sonra kadın olmuşsun erkek olmuşsun ne önemi var burada ki asıl nokta senin ne istediğin bırak milletin bakış açısını
Sabir gerektiren güzel bir meslek
Neden olmasın? Sonuçta sen işini yapıyorsun hatta erkeklerin rahat ve özgüveni yüksek olduğunu düşünürsek bayanlardan daha iyi yapıyorlar ve servise daha çok hakim oluyorlar doktorlarla kanka gibiler.
İsmin acayip komik olan meslek grubu HEMŞİR :D
ama erkek hostes daha komiktir HOST :D
hemşir halk arasında uydurulan bir kelime sen mezun olunca unvanın hemşire olacak
Bence erkek hemşire de olmalı ve gerekli diye düşünüyorum. erkelere Hemşir denmiyor mu bu arada?
bro iğne vurcakken kıçı çok sıyırma senden kralı olmaz
Erkek bayan doğum uzmanı oluyorsa o da gayet normaldir.
Avrupada her hastanede var. Demekki ihtiyaç. Kim ne derse desin. Gelecekte çok rağbet görecek.
Bugün hastanede gördüm iki üç tane, biraz ilginc geldi ama kötü algilanacak bir sey degil severek yapabilecegin bir meslek ise yolun açık olsun
hımm teşekkürler
hemşir deniyor die biliyorum ama... çok çekici bence
Stajyer olanlar özellikle esmer ise çok ilgi çekici oluyorlar :)
onu bunu bilmem ama çok çekici oluyorlar :D beyaz önlük falan
Aynı hemşireler gibi ;)
Ah ahh hep erkek hemşir olmak istemisimdir çok iyiler abi :))
bence normal aslında bence kız meslek lisesnde erkek olması da saçma ama tüm kzlar az erkek olunca onlarn peşinde
erkek hemşireye hemşir denir bu bir hiç bişi olmaz gayet iyi olur. hemşire fantezilerine birde hemşir fantezisi eklenir.
hastanenin mokunu çıkarma erkek hemşire ne kahvemi orası
Guleryuzlu ve sevecense bayanlardan daha sempatik oluyorlar ;)
bayanların eli hafif bayların eli ağır. İğne vurulan bilir.:)))
Koskoca bir hastanede tek erkek hemşire sen olabilirsin. Estetik olarak pek güzel durmuyor
olabilir neden olmasın nasıl kadın lar kadın doktor ıstıyorsa erkeklerde erkek hemsire ister
Sıkma takma git bir spr saloluna body yap dibi düşer çogunun
Bazıları var ki boş zamanlarımda hasta olasım geliyor :D
Kardeşim olacak hemşir deniyor, insanların bakış açısı bu kadar önemli mi :)
Yani ama olmak istedikten sonra insanların dediği önemli değil :) sadece ne düşünürler diye merak ettim :P
Hemsireyim sahayi gorusumun 6. yili ve bu isi erkekler kizlardan daha iyi yapiyor😊
peki yorucu mu? kötü yanları neler
Sahadayim derken stajla filan ama bayagi calistim.
yogunluga gelince servisten servise degisir ama kesinlikle yorucu varis diye fitik diye hastaliklar var bilir misin sor bakalim neden hemsirelerde bu kadar cok. Hele ki acil ya da yogun bakimda calisirsan uuu
Eger hemşire olmak istiyorsan koc hemşireligi kazanmalisinn
valla dostum bende erkek hemşireyim hemşir artık neyse gayet iyi bir meslek yani
bazı mesleklerin kızlara yakışmadığı gibi hemşirelik de erkeklere yakışmıyor.
işini bazı kadın hemşirelerden bile daha iyi yapan sağlık çalışanları
Bence gayet seksi gozukuyolar ve parasida gayet iyi
hastanedeyken benimle hemşir ilgilenmişti güzel bence
kmim nederse desin sen kendin düşündüklerini yap
yeni hemşire mezunu olarak tavsiye ediyorum
şu an atamaları fazla kamu kurumlarında ama 4-5 sene sonra olabilir mi onu düşünüyorum ben :/
olur tabi ki ayrıca bir çokta özel hastane açılıyor. ihtiyaç var.
Bayanlardan daha nazikler.
yorum yapmak düşmez )
Bence kutsal bir meslek erkeği kadını yok bu işin
sağlıkla uğraşmak zordur yapabilirsen ne güzel
hemşir olmak ta güzel meslek
ben bayanım abi ya bana göre değil :)
Hemşir deniyo size bende hemşireyim
Kocam hemsire bence gayet guzel :)
heh buldum kaçırmam :D ortalam 2,5 falan alıyorlar değil mi birde hiç maddi yönden sıkıntınız oluyor mu ev geçindirebilir mi sence bu meslekle
Rahat rahat gecindirir esim sozlesmeli universite hastanesinde en az 2500 aliyor bazen performans aliyor doner sermaye folan aliyor istiyorsan cok iyi bir meslek
hımm anladım yani rahat geçinir :) teşekkür ederim
Cok rahat hem de
Yavaş yavaş yaygınlaşıyor
hemşir olur diye düsünüyrum
hemşire degil o hemşir gayet guzel meslek dvm:)
Mesleğin cinsiyeti olmaz...
meslek güzelde garip yaw..
geçen gün erkek hemşire istemeye geldi.. ne diyeceğimi şaşırdım ya:)
evet diyeydin :D hem hasta olursun falan hemen yanında olur
çok garip geldi yakıştıramadım çocuğa önce şaka sandım ama değilmiş... baktım kaldım olee hiçi bişey diyemedim:)
tam böyle yakışıklı kaslı ise oo daha iyisi yoktur :D
öyle gibi duruyodu:)
ama önemlisi karakter ya insanın içi iyi olsun derler ya
öyle tabi konuşması iyidi ama işte ole hemende olmuyo.
doğru tanımadan bilemezsin ama evlendikten sonrada değişen var zor bir durum
öyle. ymiş:)