Kızlar Bir Adım Öne Mühendisim ama mühendislik yapmak istemiyorum. Ne yapabilirim? (Sayfa 2) FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 68 Yapay Zekaya Sor Mühendisim ama mühendislik yapmak istemiyorum. Ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karanlık işler yapabilirsin 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendi kesfettiklerini dene, keşfetmeye çık 1 0 Yorumla
normalbirisi1 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ressam ol teknik çizim falan yap 2 1 Yorumla FunnySunny +1 yıl Yeteneğim yok Yorumla
hudutaşçısı Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bunu sorarak ilk hatayı yapmış bulunuyorsun en iyisi birkaç yıl ailenin yanında yatış yap. 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl al işte aynı ben 1 3 Yorumla secretman077 +1 yıl senin hangi mühendislik Yorumla FunnySunny +1 yıl Çevre müh. Yorumla secretman077 +1 yıl kind of. hangi üniversite Yorumla
bengünaz16 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl Mühendislik 🤭🤭 1 1 Yorumla FunnySunny +1 yıl Eee? Yorumla
tlkkkg Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl bırak o bölümü ben okudum bismanım çook 1 1 Yorumla FunnySunny +1 yıl Mezun oldum bile Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Hangi bölüm 1 1 Yorumla FunnySunny +1 yıl Çevre müh. Yorumla
beratbeeyyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Ağla 1 5 Yorumla FunnySunny +1 yıl Ağladım zaten onu geç Yorumla beratbeeyyy +1 yıl Ozmn ne mühendisisin Yorumla FunnySunny +1 yıl Çevre Yorumla beratbeeyyy +1 yıl Memur ol Yorumla beratbeeyyy +1 yıl Sana bir şey sorcam şey misal calisiyon sanırım maaş olarak ne alıyorsun konu dışı ama Yorumla
körilinoodleee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Tekrardan sevdiğin, istediğin bölümü oku. 1 1 Yorumla FunnySunny +1 yıl Okul okuyacak be sabrım kaldı ne de enerjim zaten 6 senede bitti üniversite Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Polis ol 1 1 Yorumla FunnySunny +1 yıl Tam benlik Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 456 cevap paylaştı. A101 ? ve BİM? 1 1 Yorumla FunnySunny +1 yıl :// Yorumla
-kum- Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ne muhendisisiniz 1 1 Yorumla FunnySunny +1 yıl Çevre Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Kimya mı 1 1 Yorumla FunnySunny +1 yıl Çevre Yorumla
EtçilAmaEtYemeyen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bölüm ne tam 1 1 Yorumla FunnySunny +1 yıl Çevre müh. Yorumla
Onikincisayfam Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl İlgi alanların ne ki yanlış bölümü seçtin 1 2 Yorumla FunnySunny +1 yıl Yabancı dil beni sayısala yönlendiren hocaların kafasına s*çayım Yorumla Onikincisayfam +1 yıl kfjsldfkjsd güldürme rica ediyorum Yorumla
Decepticonn Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl alanın ne 1 3 Yorumla FunnySunny +1 yıl Çevre müh. Yorumla Decepticonn +1 yıl zaten çok ta bir iş alanın yokmuş. başka melseklere yönelmen daha mantıklı. Yorumla FunnySunny +1 yıl aynen öyle Yorumla
dagistan37 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Niye o kadın o kadar masraf ettin yazık değil mi 0 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Ne yapmak istiyosun 1 5 Yorumla FunnySunny +1 yıl Mühendislik dışında her şey Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl 101 kasiyer mantıkkı Yorumla FunnySunny +1 yıl O kadar da düşemem Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Şakaydı Dı ama düşmek pek iyi olmadı orada çalışanlar düşük insanlar mı sence Yorumla FunnySunny +1 yıl Hayır kafam çok dolu ya tartışamicam teşekkürler görüş için uzatmayalım Yorumla
Oksipital Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Bu ben yeniden oku 1 3 Yorumla FunnySunny +1 yıl Okumak istemiyorum artık çok yoruldum Yorumla Oksipital +1 yıl Daha neredee Yorumla FunnySunny +1 yıl What dedin gülüm? Yorumla
Ftyusuf Takip Et Yoda Yaş: 58 , eic 75% +1 yıl mühendislik yap. 0 2 Yorumla FunnySunny +1 yıl İstemiyorum yazdım 😃 Yorumla Ftyusuf +1 yıl farkındayım.. okuduğun dalda ilerle, koskoca müh. diploman var, kullan.. isg uzmanı ol, paraya para demezsin. sevmeyi dene.. bunları ciddi öneri olarak yazdım. Yorumla
Ellyone Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bölümünü sevmiyorsun ne diye okudun ya. 0 2 Yorumla FunnySunny +1 yıl O dönemde tercih etmek zorunda kaldım geçmiş geçmişte kaldı ben gelecek için tavsiye istiyorum. Yorumla Ellyone +1 yıl Haklısın geçmiş geçmişte kaldı hatanı umarım ders çıkarmışsındır. Başka bir bölüm okuyabilirsin istiyorsan eğer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
En azından çevreyi kirletmezsin
Karanlık işler yapabilirsin
Çiğköfte dükkanı açabilirsin :D
Kendi kesfettiklerini dene, keşfetmeye çık
Geçmiş olsun çıkış yolu zor
Ressam ol teknik çizim falan yap
Yeteneğim yok
Bunu sorarak ilk hatayı yapmış bulunuyorsun en iyisi birkaç yıl ailenin yanında yatış yap.
al işte aynı ben
senin hangi mühendislik
Çevre müh.
kind of. hangi üniversite
Mühendislik 🤭🤭
Eee?
bırak o bölümü ben okudum bismanım çook
Mezun oldum bile
Hangi bölüm
Çevre müh.
Ağla
Ağladım zaten onu geç
Ozmn ne mühendisisin
Çevre
Memur ol
Sana bir şey sorcam şey misal calisiyon sanırım maaş olarak ne alıyorsun konu dışı ama
akademide devam etmeni oneririm
Tekrardan sevdiğin, istediğin bölümü oku.
Okul okuyacak be sabrım kaldı ne de enerjim zaten 6 senede bitti üniversite
Polis ol
Tam benlik
A101 ? ve BİM?
://
Ne muhendisisiniz
Çevre
Kimya mı
Çevre
Bölüm ne tam
Çevre müh.
İlgi alanların ne ki yanlış bölümü seçtin
Yabancı dil beni sayısala yönlendiren hocaların kafasına s*çayım
kfjsldfkjsd güldürme rica ediyorum
alanın ne
Çevre müh.
zaten çok ta bir iş alanın yokmuş. başka melseklere yönelmen daha mantıklı.
aynen öyle
Vala asker ol polis ol ne diyim
Restaurant cafe işletmeciliği ama batabilirsin de
Bende sevmediğim işteyim ama buna mecburum
Neyi seviyorsan onu yap
Niye o kadın o kadar masraf ettin yazık değil mi
Ne yapmak istiyosun
Mühendislik dışında her şey
101 kasiyer mantıkkı
O kadar da düşemem
Şakaydı Dı ama düşmek pek iyi olmadı orada çalışanlar düşük insanlar mı sence
Hayır kafam çok dolu ya tartışamicam teşekkürler görüş için uzatmayalım
Müzisyen ol
emlakçılık
Limon sat...
valla ısletmecılık yap
Sevdiğini yap
okulu birak sanayiye git
Bu ben yeniden oku
Okumak istemiyorum artık çok yoruldum
Daha neredee
What dedin gülüm?
mühendislik yap.
İstemiyorum yazdım 😃
farkındayım.. okuduğun dalda ilerle, koskoca müh. diploman var, kullan.. isg uzmanı ol, paraya para demezsin. sevmeyi dene.. bunları ciddi öneri olarak yazdım.
Zengin koca bul
Satış sorumlusu ol
Bölümünü sevmiyorsun ne diye okudun ya.
O dönemde tercih etmek zorunda kaldım geçmiş geçmişte kaldı ben gelecek için tavsiye istiyorum.
Haklısın geçmiş geçmişte kaldı hatanı umarım ders çıkarmışsındır. Başka bir bölüm okuyabilirsin istiyorsan eğer
Yeni bir iş yap
Kafana göre takıl
rehber hocanla görüş
üniversiteye git
Başka bir meslek seç
Üzücü
yurt dışı na git
BİM Kasiyer
E ticaret yap
hiçbir şey
astronot ol