Arkadaşlar bana bilgiyi veren kişi internette hijyen eğitim başvuru formunun çıktısını alman yeterli dedi. ama hangi ile bağlı alacağım ve yanlış mı doğru mu anladım onu da bilmiyorum. bilgisi olan varsa nasıl yapayım söyler misiniz?
Cevabın nedir?
A101 de bütün çalışan elemanlara ve diğer gıda işletmelerin de çalışanlar için hijyen belgesi istenmektedir artık.
hijyen belgesini özel yerler de veriyor ama dikkatli olmanda yarar var çünkü bazı belge veren yerler meb onaylı olmuyor.
bizden bu konuda yardım alabilirsin. profilimize göz atman yeterlidir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtmlerden yatırınca oluyodu galiba aldın mı sen şu an hijyen belgesini
01 Yorumla
halk eğitim e başvuru yapıcaksın sonra onlar seni derse çağırıcak 2-3 saat süren kıytırık ders sonrası bir sınıfta 20 kişi olucaksınız hoca dışarıda bekleyecek anladın sen onu :)
11 Yorumla- +1 yıl
Hijyen sertifikası kursuna başvurdum ama hangi alanda olacağını söylemedim benimki depo market sıkıntı cikarmi acaba.
A101 mağazasına gidip bir çalışana sor onlar vermiştir nasıl vermişler
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
hıjyen belgesi alman ıcın kurs var kurstan alıyosun sadece bı kursa basvuru yapıp onun belgesını ıstedıler heralde
11 Yorumla
+1 yılBen başvuru yapıyorum a101 e neden beni aramıyorlar
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 707 cevap paylaştı. halk eğitim merkezlerinden bir defaya mahsus alınan bir belge.
00 Yorumla
+1 yılHijyen sertifikası kursuna başvurdum ama hangi alanda olacağını söylemedim benimki depo market sıkıntı cikarmi acaba.
10 YorumlaBende işe başlayacam 101 de siz başladınız mı acaba evrakları yarın götürecem cevap verirseniz sevinirim
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı. Al gitsin, farketmez o kadar.
01 Yorumlaya kım bakıcak sanki sende varya :D
01 Yorumla
Soran+1 yılnası yani nasıl halledeceğim?
+1 yılHayırlı olsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > A101 de işe başlıyorum. evrak içinde hijyen belgesi istediler nasıl temin edeceğim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat