Tarafsız biri olman gerekiyor adil, doğru, analiz etmen güclü olmalı, hükuki kanunları iyi bilmelisin. Duyğulara asla kapılmamalısın En önemliside Adil olman gerek
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ohoooo sen bu kafaylami adalet dagitcaksin. Komiksin.
Hukuk okuyarak ilerleyebilirsin bu yolda lakin bu sektör de biraz amcalar ve dayılar rol oynuyor emin ol ki bir yere girersin ama yine de bunlar da bir etken sen elinden geleni yap ve yolunda ilerle başarılar.
Öncelikle Siyasal Fakültesi ni kazanman orada 4 yıl Avukat olmak için okuman gerekiyor. Avukat olduktan sonra Savcı hâkim olmak için sınavlar açılıyor Sınava girip kazanman gerekiyor. 1-2-3 derece akrabalar da atlı sicil kaydı olmaması gerekiyor.
eline iki tane tencere alıp sokakta tencereleri elinde birbirine vurarak. hebele hübele hüp hüp ayini yapıcaksın sonra savcılık için belediye binasının önünde eğeğeğeğeğeğğüğüğe diye kendi etrafında 18 defa spin at. tebrikler savcı oldunuz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Daha savcı nasıl olunuyor bunu bilmiyorsun ve sorduğun soruya bak. Bu kafayla bence sen git A101 de kasiyer eğitimlerine katıl
Ciddi ciddi hukuk yazanlar olmuş 😅 sağlık oku sen tusun ordan sağ yap az ileride bin sayfalık kitaplar okuyan görme yitilerini yüzde 85 kaybetmiş arkadaşlar göreceksin onların arasına katıl 😂😂
Bunlar sadece uygulayıcı, adalet istiyorsan kanun koyucu olmalısın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bir meslek grubuna adaleti getirmek icin katilirsin. Sonra bir bakmissin o meslek grubu senin icindeki tum adaleti yok etmis. Ava giderken avlanirsin soylim. Burasi turkiye😄😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
hukuk bitirmelisin ve hakimlik savcılık sınavlarına girmelisin.
Böyle bir durum hiç aklıma gelmedi ama ilk avukatından geciliyo diye biliyorum yanilmiyosam
Kısaca, Önce avukatlığı okuyorsun sonra savcılık sınavlarına giriyorsun
Çok mantıklı bir düşünce seni tebrik ediyorum. Hakkında hayırlısı olsun 👍
Cumhurbaşkanına itaat edersen olursan Başbakan da yapabilir seni djdj
Hukuk bölümü ve idari bilimlerden mezun olan gerekiyor
Çünkü ortak dersler var en önemlisi huhuk fakuldesi
Niyeyse bir tek bizim sorular böyle ödül dağıtımıyor
Bunlar üye falan değil KS nin oyunları onu biliyoruz bi de bildirim atıyor görüş yaz diye şaka gibi :)
türkiyede adil savcı olamazsın ancak emirle iş yaparsın
Maalesef daha adil bir Türkiye için sistemin değişmesi lazım. Hakim savcıya bir sey yaptırmıyorlar…
Tarafsız biri olman gerekiyor adil, doğru, analiz etmen güclü olmalı, hükuki kanunları iyi bilmelisin. Duyğulara asla kapılmamalısın En önemliside Adil olman gerek
Ohoooo sen bu kafaylami adalet dagitcaksin.
Komiksin.
Hukuk okuyarak ilerleyebilirsin bu yolda lakin bu sektör de biraz amcalar ve dayılar rol oynuyor emin ol ki bir yere girersin ama yine de bunlar da bir etken sen elinden geleni yap ve yolunda ilerle başarılar.
Öncelikle Siyasal Fakültesi ni kazanman orada 4 yıl Avukat olmak için okuman gerekiyor. Avukat olduktan sonra Savcı hâkim olmak için sınavlar açılıyor Sınava girip kazanman gerekiyor. 1-2-3 derece akrabalar da atlı sicil kaydı olmaması gerekiyor.
eline iki tane tencere alıp sokakta tencereleri elinde birbirine vurarak. hebele hübele hüp hüp ayini yapıcaksın sonra savcılık için belediye binasının önünde eğeğeğeğeğeğğüğüğe diye kendi etrafında 18 defa spin at. tebrikler savcı oldunuz.
Daha savcı nasıl olunuyor bunu bilmiyorsun ve sorduğun soruya bak. Bu kafayla bence sen git A101 de kasiyer eğitimlerine katıl
Ağır ezmissin
saçmalamışsın. İnsan bilmediği bir şeyden ötürü hayıflanlanmamalı !
@Grininelli1tonu 25 yaşına kadar savcının hangi bölümden çıktığını bilmiyorsa... İlkokul 1 den başlaması lazım
Emin ol şu an ki yaşina ragmen bilmedigin cok sey vardir. Bilmemezligi yadirgama bu dogru degil
@Grininelli1tonu Tabi ki bilmediğim milyonlarca konu var. ama en azında savcının nasıl olunduğunu biliyorum :))
İyi bakalim dediginiz gibi olsun
Malum partiye kayıt ol. Çalışmalarına katıl, hakim bile olursun. 👏
Hukuk Fakültesi'nden mezun olup savcılık sınavlarına girmen gerekiyor diye biliyorum. Başarılar :)
hukuk okumalısın daha sonra hakimlik savcılık sınavını kazanmalısın
Veterinerlik okuycaksın sonra dus sınavına giriceksin.
Ciddi ciddi hukuk yazanlar olmuş 😅 sağlık oku sen tusun ordan sağ yap az ileride bin sayfalık kitaplar okuyan görme yitilerini yüzde 85 kaybetmiş arkadaşlar göreceksin onların arasına katıl 😂😂
Bu devirde rüşvet ile herkes herseyi olduğu için önce bir banka bulup istedikleri tutarı kredi cekmelisin sonrası olur gider 🤦🏻♀️
Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma.
At besiciğili bölünü okuyup sonrasında bir kaç sınava girmen lazım.
Bi tane konustugum cocuk vardi sonra ben ona bi yanlis yaptim ve o su anda savci. Ne zaman aklima gelse icim yanar hahahah
Yorumlarınıza baktım da gerkeli kadar gereksiz yorumlar da var bilgiler var zaten ama istersen yapamayacağın hiç bir şey yok sakın unutma...
Hukuk fakültesini bitirmen gerekli. Ardından savcılık sınavlarına girmen lazım. Başarılı olursan bu kadar basit. Hukuk zaten sözel bir bölüm
Amacın sadece meslek olarak icra etmekse 5 yıllık üniversite,
Yok vicdanen bu iş yapmak istiyorsan hayat okulu şart.
Mezun olduktan sonra kpss ve mülakata girmen gerekiyor diye biliyorum
Daha adil olursan herzaman daha iy bir savcı olursun
Hukuk fakültesi bitirmeli ve sonrasında hakimlik ve savcılık sınavına girmelisin.
Bunlar sadece uygulayıcı, adalet istiyorsan kanun koyucu olmalısın.
Bir meslek grubuna adaleti getirmek icin katilirsin. Sonra bir bakmissin o meslek grubu senin icindeki tum adaleti yok etmis. Ava giderken avlanirsin soylim. Burasi turkiye😄😄
Savcin olcam demekle olmaz cok zor olmak 100 kisiden sadece 3 veya 4 kisi olur
Savcı olmak için düşmanının çok olmasını göze almalısın
Savcı olmak değil mesele adaletli adil olmak mesele
Savci olmak bisey değil yaptığın işin hakkını vermek lazım biz neler gördük
Türkiye'de savcı da olunmaz bence ülke Adaletten kaçıyo sana zorluk olur diye diyorum
Sınavlara düzenli hazırlan, bol bol deneme çöz ve denemede ki ekliklerinden ilerle
Hukuk okursun çalışırsan eğer sonra sınavları var onlara girersin gerisi de şansına kalmış
Türkiye'ye emek harcayarak hata yapmayın
2 yıllık adalet ve hukuk oku yeter
Bu soruyu soruyorsan sen olamazsın
Öncelikle hukuk fakültesini bitirmenin gerekiyor.
böyle dizilerden özenip olmak istiyorsan hiç olma derim
Ilgaz savcıya soralım ya da Pars savcıya😂😂
İzliyomusun yargıyı hala devam ediyomu
Üçüncü bölümden sonra bıraktım valla
Devam ediyomu dizi baktınmı
Ediyo sanırsam
Önce bir hukuk kazanda gerisini sonra düşünürsün
Türkiye ye rehin olursun
ilk kendine güven gerekir bence.
KS bildirim gönderme yeter alooo
Hayallerimiz bir inşallah savcı olacaz
Hukukmu okuyorsun
Okul öncesi öğretmenliği okuyorum ama hukuk hayalim Bir gün savcı olacam
Vay arkadaş
Peki sen
bir şey düşünmüyorum
Ama hayalin savcı olmak, sınava mı hazırlanıyorsun
Savcı olma gibi hayalim yok herkes savcı olmak isteyince sıradanlaşıyor
Sen hukuğu bi kazanda gerisi hallolur
Hayırlı olsun kardeşim.
Hukuk okuduktan sonra sınavlara giriyorlar sanırım
Türkiye'de adalet sadece sarayların ismidir...
Önce hukuk kazanmalısin
Sınavları var ve epey de zor
Yargi ve mahkum dizisini izlemeden olabilirsin
Ya iste yeterki başaramayacagın şey yok
Hukuk şart okumalısınız