Kızlar Bir Adım Öne Hangi mesleği seçmeliyim iyi maaşlı? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangi mesleği seçmeliyim iyi maaşlı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kız için hemşire daha iyi 0 3 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Kuvuklugumden igne hastasiyim ama macerada yasamak guzel olurdu off kararsizim Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Lan macera sever biri isen polis ol 😂 polislil olaylar tam bana göre 😂 aslında okuduğum yeri okumuyor olsaydım polis olmayı isterdim baya 😂 ama Şu an için de yine o daldayim sayılır Yorumla Gizli Soran +1 yıl Bilmiyorum hangisi daha kolay sonra pişman olmak istemiyorum Yorumla
KraLL_28 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl hemşirelere hastayım 😂 1 9 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Hasta olma sana bakmam 😂😂 Yorumla KraLL_28 +1 yıl hasta ayrımı yok hastanede 😂😂😂 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Gizli Soran +1 yıl Nerde oldugumu bilmiyorsun iyikide 😂😂 Yorumla KraLL_28 +1 yıl o zmn bana bakacaksın 😂 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Bakmıyorum alla alla zorlami 😂😂 Yorumla KraLL_28 +1 yıl zorla bakacaksın seni ssk ya şikayet ederim 😂😂😂 Yorumla Gizli Soran +1 yıl tamam ins zamani gelince bakariz Yorumla KraLL_28 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
SiyahlaBeyaz1903 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Kesinlikle sağlık. Kızlara da yakışıyor zaten. 0 0 Yorumla
deligitarist Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl eczacılık seç 2 sene sonra denize karşı ev alırsın 0 0 Yorumla
_Samantha_ Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Tıp kazanabilcen mi Evetse onu 0 1 Yorumla anonik +1 yıl İnşallah Yorumla
entelektüelpalyaco Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl ne olursan ol olduğun şeyin en iyisi ol.. 0 0 Yorumla
Sıpaydırmen6 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl oryantel değilde oryantal olabilirsin aslkdjaslşd 0 0 Yorumla
subay3452 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl ben cok menmunum vatan aski bir baska 0 4 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Hangisi? Yorumla subay3452 +1 yıl asker subay Yorumla Gizli Soran +1 yıl Ben olamam sartlar uygun degil😂😂 Yorumla subay3452 +1 yıl uzuldum Yorumla
Pmbprlt Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl İkisinide seçme zor 0 2 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Ikisi arasinda kaldim onlara yetenegim var Yorumla Pmbprlt +1 yıl Hemşire ol o zaman Yorumla
fckedmyway Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl hukuk. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl hukuk istemıyorum ya Yorumla fckedmyway +1 yıl psikoloji o zaman kanka Yorumla Soran +1 yıl aynen psikolog falan olcen oturduğun yerden parayı indircen cebe :D Yorumla fckedmyway +1 yıl ben de öyle düşünüyorum meslek açısından. Yorumla Soran +1 yıl :asfsdf Yorumla
franboazınçekirdeği Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl Çeko 0 14 Yorumla Soran +1 yıl çeko ne la Yorumla franboazınçekirdeği +1 yıl Çalışma ekonmsi :) Buyuk paralar dönüo bir arastr derim bn Yorumla Soran +1 yıl tamam :D Yorumla Soran +1 yıl arastırdım biraz da maaşlarla ilgili bişey bulamadım ya Yorumla franboazınçekirdeği +1 yıl İyice bak sen vrdr :D Yorumla Soran +1 yıl 8 10 bin civarı felansa ve iş imkanı coksa bu bölümü okurum ben :D Yorumla franboazınçekirdeği +1 yıl :D sen uzaya cık uzay müh. Oku Yorumla Soran +1 yıl sayısal olsak müh. okurduk brom :D bu çeko kafama yattı yanlız ha :D Yorumla franboazınçekirdeği +1 yıl Yatar tabeee aklın yolu bir :D hem iktisat hem işletme hem ekonomi :) Yorumla Soran +1 yıl aynen 3 ü bir arada :D zor bölümmü peki Yorumla franboazınçekirdeği +1 yıl Değil ama yabancı dil şart Yorumla Soran +1 yıl 4 sene üniye gitcez öğreniriz ya :D Yorumla franboazınçekirdeği +1 yıl :D tmmdr o zmn kolay glsn hyrli olsn sna kardeş çok zngn olunca htrlrsn Yorumla Soran +1 yıl :D bakcez brom Yorumla
golgesiz01 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl :D :D neyse 0 3 Yorumla Soran +1 yıl küfür mü etcen lo Yorumla golgesiz01 +1 yıl kıbrısa gıt poker oyna :D Yorumla Soran +1 yıl :asfsddsfg Yorumla
epinefrin_male Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl yazılım 1 3 Yorumla Berfe34 +1 yıl Güzel bir meslek bir bilgin var mı peki Yorumla epinefrin_male +1 yıl kesinlikle geleceği çok parlak arkadaşım yazılım mühendisi kesinlikle onu yaz Yorumla Berfe34 +1 yıl Mesaj atarmısınız? Yorumla
ali_1993 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl sayısalcı mısın? 0 3 Yorumla anonik +1 yıl Evet Yorumla ali_1993 +1 yıl tıp oku pdr'yi eşit ağırlıkcılara bırakın Yorumla anonik +1 yıl Ahhahaahah tamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saglıkcı ol 0 3 Yorumla Soran +1 yıl hiç sevmem öyle sağlık işlerini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ilerde mezun oldugunda nerde calısırım atanır mıyım dıye dertlenınce seversın Yorumla Soran +1 yıl uluslar arsı ticaet falan istiyorum ben Yorumla
Adonislililili Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl A... 0 5 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Neden peki poliste guzel bence ama hemsirelik kucuklugumden var igneyle. cok oynuyormusum damar yolu acmayi biliyorum Şu an bencede hemsirelik Yorumla Adonislililili +1 yıl Aynen ole a Yorumla Gizli Soran +1 yıl Az igne batmadı zamaninda ama kendi kendime ogrendim diyebilirim 😂😂 Yorumla Adonislililili +1 yıl 😄😄😄 Yorumla Adonislililili +1 yıl Sevdigin meslegi yap aferin Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,7b cevap paylaştı. Doktor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Kız için hemşire daha iyi
Kuvuklugumden igne hastasiyim ama macerada yasamak guzel olurdu off kararsizim
Lan macera sever biri isen polis ol 😂 polislil olaylar tam bana göre 😂 aslında okuduğum yeri okumuyor olsaydım polis olmayı isterdim baya 😂 ama Şu an için de yine o daldayim sayılır
Bilmiyorum hangisi daha kolay sonra pişman olmak istemiyorum
hemşirelere hastayım 😂
Hasta olma sana bakmam 😂😂
hasta ayrımı yok hastanede 😂😂😂
Olabilir
Nerde oldugumu bilmiyorsun iyikide 😂😂
o zmn bana bakacaksın 😂
Bakmıyorum alla alla zorlami 😂😂
zorla bakacaksın seni ssk ya şikayet ederim 😂😂😂
tamam ins zamani gelince bakariz
😂😂😂
Hangi bolum tm sozel sayisal?
Kesinlikle sağlık. Kızlara da yakışıyor zaten.
eczacılık seç 2 sene sonra denize karşı ev alırsın
Tıp kazanabilcen mi
Evetse onu
İnşallah
ne olursan ol olduğun şeyin en iyisi ol..
Paraya bakma , sevecegin mesleği sec
mühendislik oku bence.orda kızlara ihtiyaç var
endüstri :))
sevdiğin meslek ancak en güzel bence hemşirelik
hemşire hem de çok ihtiyaç var
Hangisine kapasiten yetecek?
muhendizlik ve teknoloji
oryantel değilde oryantal olabilirsin aslkdjaslşd
ziraat mühendisliği 100 000 tl garantili
Bilgisayar
ben cok menmunum vatan aski bir baska
Hangisi?
asker subay
Ben olamam sartlar uygun degil😂😂
uzuldum
İkisinide seçme zor
Ikisi arasinda kaldim onlara yetenegim var
Hemşire ol o zaman
pdr oku kafan rahat olsun
Doktor
hukuk.
hukuk istemıyorum ya
psikoloji o zaman kanka
aynen psikolog falan olcen oturduğun yerden parayı indircen cebe :D
ben de öyle düşünüyorum meslek açısından.
:asfsdf
Paramedik
Çeko
çeko ne la
Çalışma ekonmsi :)
Buyuk paralar dönüo bir arastr derim bn
tamam :D
arastırdım biraz da maaşlarla ilgili bişey bulamadım ya
İyice bak sen vrdr :D
8 10 bin civarı felansa ve iş imkanı coksa bu bölümü okurum ben :D
:D sen uzaya cık uzay müh. Oku
sayısal olsak müh. okurduk brom :D bu çeko kafama yattı yanlız ha :D
Yatar tabeee aklın yolu bir :D hem iktisat hem işletme hem ekonomi :)
aynen 3 ü bir arada :D zor bölümmü peki
Değil ama yabancı dil şart
4 sene üniye gitcez öğreniriz ya :D
:D tmmdr o zmn kolay glsn hyrli olsn sna kardeş çok zngn olunca htrlrsn
:D bakcez brom
ben tıpçıyım doktor olma
Ogretmenlik parasida iyi cok asiri istemezsen
Doktorluk
:D :D neyse
küfür mü etcen lo
kıbrısa gıt poker oyna :D
:asfsddsfg
Hemşire
polis
tıpp
Hemşire
bence pdr
yazılım
Güzel bir meslek bir bilgin var mı peki
kesinlikle geleceği çok parlak arkadaşım yazılım mühendisi kesinlikle onu yaz
Mesaj atarmısınız?
sayısalcı mısın?
Evet
tıp oku pdr'yi eşit ağırlıkcılara bırakın
Ahhahaahah tamam
Saglıkcı ol
hiç sevmem öyle sağlık işlerini
Ilerde mezun oldugunda nerde calısırım atanır mıyım dıye dertlenınce seversın
uluslar arsı ticaet falan istiyorum ben
hemsire
A...
Neden peki poliste guzel bence ama hemsirelik kucuklugumden var igneyle. cok oynuyormusum damar yolu acmayi biliyorum Şu an bencede hemsirelik
Aynen ole a
Az igne batmadı zamaninda ama kendi kendime ogrendim diyebilirim 😂😂
😄😄😄
Sevdigin meslegi yap aferin
Doktor
uzay mühendisliği
Hemşirelik
Hiç sevmem
hemşirelik?
polisss
hemşire