Polislik istiyorım işallah ama kilom var nasıl vercem 6 aydaa 10 kg fazla heralde koşu halletim parkur kursunada gitcem zıplama sorun ama bakalım. Önü açıkmı polislik 500 kadın arasındaan acaba ben seçilirmiyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla en büyük hayalim polis olmaktı
Ama hayallerimin hepsi yiklildi bazen dışarıda polisleri görüyorum hayalim aklıma geliyor içimden canım gidiyor. İçimde ukte kaldı. Hayallerim yiklildi o günden sonra yaşayan bir ölü gibi hayattan bı amaç vutmeyerek yaşıyorum. İnsanların hayallerini başka birilerinin yasmasi ve senin izlemek çok acı bir şey.124 Yorumla- +1 yıl
Neden olmadıkii seninki
Cevap sahibi+1 yılPolisligi para için değilde gerçekten içinden geliyosa yap bence. Çünkü o kadar çok olmam isteyip olamayanlar bu işi düşük maaşa bile yapmak isteyenler var
Mesela ben parasız bile yapabilirim ama hayallerim yikildi
Cevap sahibi+1 yılGözümun birinde tembellik çıktı. Ve bu hastalığın ülkede hiçbir şekilde tedavisi yok. Ne ameliyatı var ne ilacı. O nedenle giremiyorum ve bu engelim her meslekte bana bir engel çıkarıyor. Her yerde önüme 3nvel olarak çıkıyor.
Cevap sahibi+1 yılKeşke tedavisi olsa 100 milyar bile gözümü kırpmadan verirdim
Cevap sahibi+1 yılSırf polis olabilmek icin
Cevap sahibi+1 yılTrafik polisi bile olsa yine yapardım gir yapardim
- +1 yıl
İnanki bende para vermeseler bile olmak istiyorum polislik hayalim resmen. Keşke sende olabillseydin ama nasip değilmiş 😔
Cevap sahibi+1 yılOlması işte hep bunun uzuntusuyle yaşıyorum. Muhtelen olirkendr bu acıyla öleceğim. İnşallah onur eunyada Allah beni polis yapar. O hevesimi tatdtirir bana insalalh
Cevap sahibi+1 yılKaç defa kendime telkin ettim bu cümleyi ama kalbime geciremiyorum. Ne zaman polis görsem içim gidiyor isyan ederim geliyor
Cevap sahibi+1 yıl7 yaşından beri tek hayalimdi
Cevap sahibi+1 yılBen şu an polistim o 3ng3lim olmqsaysi
- +1 yıl
Neden bukadar polis olmak istiyonki
Cevap sahibi+1 yılYüzde yüz polistim kimse tutamazdi beni
- +1 yıl
Üüzme kendini
Cevap sahibi+1 yılYa bilmiyorum içimde hep polis olma hayali vardı ben bu hayalle büyüdüm. İnsanlara yardım etmek onları kurtarmak gibi bı karwkteriist özelliğinden belki ama gerçekten çok isiyordum. Keske olsaydım sınırda acrinde bile görev yapardım özel harekat olmak istiyordum hep bunu istiyordum bu kadar çok istememin nedenini inan bilmiyorim ama i inden bi his sanki ben. Bu meslek için yaratılmış im gibi geliyor.
- +1 yıl
Şimdi ne mesleksin
Cevap sahibi+1 yılTek bildiğim ölene kadar bu ukteyle yasaayacagim. Bu engelimi öğrendiğim günden beri ne eski neşem var ne eski tadım var her şey çok değişti tek amacım buydu ya tek. Polisleri görünce hep gözüm dolar ama yediremiyorum işte şimdi ise hedefim bile yok ne yapicam bilmiyorum. Tedavisini arastiridk belki vardır diye ama yok yok. Bir sürü doktora göründüm. Hiçbiri tedavisi var demedi yok
- +1 yıl
😌😌😌
Cevap sahibi+1 yılMesleğim yok ogrenciydim okulu bıraktım edebiyat kazanmıştım. Ama hedefim olan mesl3k bu devilsi yapamadım yarıda biraktim
Cevap sahibi+1 yılTek istediğim şey polis olmaktı başka bir şey umrumda değildi
- +1 yıl
allah yardımcın olsun
Cevap sahibi+1 yılBaşka meslek sevmek istedim olmadı sevemedim bu yüzden hayatta hep badarisizim çünkü hiçbir alani kendime uygun görmedim. Kasiyerlik yaptım para biriktirdim belkki ileride tedavisi çıkar olurum diye
Cevap sahibi+1 yılİçini yakan en kötü şey de ne biliyo musun? Bu hastalık 8 yaşına kadar tedavi edilebiliyormus. Ben 6 7 yaşındayken doktora gitmiştim gözüm için ve doktor bana bu jastaligimi söylemedi aileme söylemedi. Ayrı olarak okulda da göz muayenesi olmuştuk orada doktorlar gözümle ilgili bir şeyler olduğunu fark etmiş gibiydiler snaki bır kağıda yazmislardi sonra sonuçlar sınıf öğretmenlerine gidiyor. Sınıf öğretmenim biz fakiriz diye beni sevmezdi. İlgilenmedi. Ve gözümdeki bu rahatsızlığı aileme bildirmeniz.
Cevap sahibi+1 yılBildirmemis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
+1 yılOnu bilmem de, meslek hayatı sana uygun mu ona bak derim. Bırakmak istersen para ödemek zorundasın çünkü.
09 Yorumla- +1 yıl
Mesela polis olsam sonra dgs sınavına girip başka meslek olurmuyjmum
- +1 yıl
Google'a bak bilmiyorum. Sanırım mevcut. Okulu bitirdikten sonra mesleği belirli bir süre bırakamıyorsun sanırım. Bıraksan da para ödemen gerekiyor galiba, ona dikkat et.
- +1 yıl
Ben bi kazanim kazanırmıyıö acana
- +1 yıl
Kazanırmıyım acaba
- +1 yıl
Sana bağlı. Daha vakit var epeyce sanırım, otur çalış, pes etme. Spor yap bol bol, kondisyonun olsun düzenli. Üniversite sınavına girip ham puanı tutturup tercih yaptıysan gerisi kolay.
- +1 yıl
Parkur falan geçemezsem alırlarmı
- +1 yıl
Mülakat detaylarına bak, eleyebilirler.
- +1 yıl
Teşşekürler
- +1 yıl
Rica ederim, iyi akşamlar.
6 ayda 10 kg verirsin ama en önemlisi tyt den yüksek puan almak.
14 Yorumla- +1 yıl
Alırsam oolurmu kesin girermiyim pmyoyaa parkur falan yapamazsam
- +1 yıl
İşallaj
Jandarmayı tercih ederim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri