Arkadaşlar ben meslek lisesi son sınıfım ve hukuk okumak istiyorum sizce başarabilir miyim?
Cevabın nedir?
+1 yılbende meslek lisesiyim hukuk istiyorum okuldaki hocalar dahi yapamazsın diyor ama inanma bunlara bende yapcam sende yaparsın farkındamısın insanlar köyden dağın başından okuyup şehre okumaya geliyor onlarca insan var o şekilde millet yetimhanede o psikoloji ile doktor oluyor biz meslek diye olmaz yok öyle dünya bal gibide olur özel ders deshane gerek bile yok otur çalış internetten dinle ne zannediyosun her doktor avukat fen lisesimi ALLAH aşkına bu insanlar bizim gibi ne fark var burada imkansız şöyle böyle diyolar kendileri yapamıyınca öyle oluyo yapanlarda hepsimi en iyi lislerden mezun Anadolu lisesi fen lisesi hariç yapamaz millet dışardan okuyo ya bunlar sadece şevkini kırar iş sende biter onlar 3 saat çalışıyosa sen dört saat çalış
167 Yorumla
Soran+1 yılkaçıncı sınıfsın sen
- +1 yıl
11. sınıf ticaret mesleğim ve babamda imam hatip mezunu ama elektrik elektronik mühendisi babamın arkadaşı endüstri meslek mezunu tıp okuyor
Soran+1 yıloha tıp :D
- +1 yıl
aynen öyle bide endüstri meslek yani düşün ilk sene değil ikinci sene kazandı ama kazandı
Soran+1 yılvalla bravo :D
- +1 yıl
aynen bravo sende yaparsın hatta netten bak yazıyorda meslek lisesinden tıp kazanan var mı falan diye çıkıyor röportajı bile var yani imkansız değil boşa şunların çoğuna bakma yaparsın iste yeter ama bir yıl sosyal hayatın azalcak ders önde olcak
- +1 yıl
Bende meslek lisesi okuyorum bende hukuk istiyorum hocalarıma danıştığımda genelde çalışırsan yaparsın diyolar yapamazsın demiyolar bence herkes yapabilir düzenli çalıştığımız sürece herşeyi başarabiliriz buradakiler biraz abartmış yapamazsınıx diye bişey yok
+1 yılben bizzat hukuk okuyorum. Eskiden belkide şimdi soru tarzlarına baktığım da olacak gibi değil. Çünkü sizin sınavda asıl lazım olacak dersler yerine meslek dersleriniz daha ağırlıklı. Sınavda istenen şeyse o derse tamamen hakim olmak. İşin özü 2010 öncesi belki ama şimdi hayır diyorum. Yine azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz değilim tam umudunu kırmayalım.
10 Yorumla
bu şekil sorulara aldığın cevaplarla hiç bir şeyi başaramazsın. başarmak isteyen köstek olmak millet olarak kanımızda var bizim. hahaha nah kazanırsın demek bizim ruhumuza işlemiş. sen onlara aldırma. bu yüzden de böyle ortamlarda ciddi hedeflerini yazma. milyonlarca sperm arasından hepsini eleyip dünyaya gelebilen sendin. bunu başaracak güç sende var. ona odaklan. buradaki cevaplara değil.
81 Yorumla- 1 yıl
Gaza geldim
+1 yılBenim Kuzenim yani Abim benim gibi Ticaret Meslek Lisesi okumuştu şimdi Niğde Cumhuriyet Başsavcısı, Hakim olan Teyzem'in oğlu Abim de Benim okuduğum Ticaret Meslek Lisesi'nde okumuştu Meslek Lisesi'nden Hukuk Fakültesi'ne gidebilirsin yani
81 Yorumla
Soran+1 yılbravo kazanana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
14Cevap
Önünde kendinden başka ve kendinden daha büyük engel görebiliyor musun... Olamayacağın tek durum kendine olamayacağını söylediğin durumdur.
30 Yorumla
+1 yılKazanırsın ya
kendine güvenirsen yaparsın sana önerim çevrendikilerin kötü düşüncelerini yorumlarını dinlememek , dışarıda özel ders ya da derhaneye gitmek , teknoloji aletlerinden uzak durmak , kitap okumak ve 5-6 saat ders çalışmak olacak eminim ki başaracaksın ki şeyi dinleme kendine güven 😊😊😊11 Yorumla- +1 yıl
Sondaki cümle eminim ki başaracaksın çevrendekileri dinleme olacaktı
+1 yılben de meslek lisesindeyim psikoloji istiyorum son sınıfım. birbirimizi avutalım mı?
21 Yorumla
Soran+1 yılavutalım
güneşin batıdan doğmasını istiyosun bebeğim :) en az iki sene tekrar full verim çalış ben öyle yaptım şu an İzmir dokuz eylül elektrik elektronik müh. :) başarabilirsin ama zamanla
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl çalıştın sen
- +1 yıl
bak buna insanlar inanmayabilir ben sana anlatayım kimsenin geleceğiyle oynamam Allah korkusu var bizdede şimdi ben liseden sonra iki kez hazırlandım ilkinde iç anadoludaki üniversiteler geldi baktım yapıyorum bir daha dedim ve bu sene yerleştim şimd nasıl çalışırsın anlatayım
1-Uykudan durmadan taviz vericen ben her sabah saat 4de uyanırdım dershanem saat 8 buçuktaydı 7ye kadar soru çözerdim
2-dershaneye gitmicem deme çalışmak istersen dershane seni disipline sokar
3-sevgili ayağından uzak dur bitersin öyle bir sürü arkadaşım hakettiğinden aşağısını kazandı
4- bol soru çözmek önemli tabi ama her kaynaktan çöz aynı soruların tekrarını çözmek sana bişey kazandırmaz ama en çok körfez yayınlarını çöz bazen soruları hatalı çıkıyor ama mükemmel soruları var
meslek lisesi çıkışlı olduğun için bu sene hazırlık düşünme eksik tamamlama olaak düşün ve ygs kas durmadan seneyede lys hallet sonra sen üniversiteni seç yapılamıcak bişey değil sadece taviz çalışma sabır lazım
Soran+1 yılteşekkürler :)
+1 yılZor ama imkansız degil gercekten hayalinse yaparsın. Atom fiziği degil ya parcalıyasın :) katsayı engeli de kalktı sanırım
11 Yorumla
Soran+1 yılevet kalktı
Özel ders veya dershane yardımıyla neden olmasın tabi ki kazanabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim ablam öğretmenken hukuk kazandı azmin sınırı yok şimdi hâkim olarak çalışıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılne güzel
Hben berbat bir düz liseden muhendis oldum cok calsman lazim
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl çalışmak mesela
cok cok calısman lazım zor. duz lısede bıle ılk yılda kazanan az. ve sen mesleksın cok eksıgın var
00 YorumlaKendine inanırsan güvenirsen başarırsın kardeşim niye başaramayasın?
10 Yorumla
+1 yılpuanların yaklaşıyorsa neden olmasın?
bende teknik lise mezunuyum odtü kazanan arkadaşım var ama tabi kendi bölümüne gitti.00 Yorumla
+1 yılÇok şey istiyorsun. Çölde kar yağmasını istemek gibi bişey...
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Bir okulun isminde MESLEK geçiyorsa işin çk zor. Ama ben yaparım diyorsan işte meydan...
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılKendine inan... çok soru çöz ve çözemediklerini hocalarına arkadaşlarına sor istersen olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl% 1 ihtimalle
Ama o dilimde olabilirsin
Neden olması.02 Yorumla
Soran+1 yılniye yüzdelik dilimi öyle
Cevap sahibi+1 yılHer sene 100 kisiden 1 i ya kazanir ya kazanamaz
Mesela gecen sene sizin okulddan kazanan en fazla 2 kisidir ya da yoktur.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılSoru başlığını okuyup başladım gülmeye :D
15 Yorumla
Soran+1 yılniye :d
- +1 yıl
gülünmiycek gibi değilki :D sen kediden aslanlık bekliyorsun :D
- +1 yıl
Meslek bilişim mezunuyum
Soran+1 yılşimdi internet cafemi açtın :D
- +1 yıl
yok ya geçen sene mezun oldum mühendislik olmadı oturdum bu sene çalışıyorum ama bilgisayar değil sağlığa yöneldim :D
+1 yılçok zor.
16 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
bölüm dışı çünkü. çok çalışman lazım.
- +1 yıl
niye eksiliyosunki :) hayret bişey yaa :D
Soran+1 yılben eksilemedim :D
Soran+1 yılbak + sana
- +1 yıl
artı eksi önemli değilde sadece sana yardımcı olmaya çalıştım doğruyu söyledim onu bil bende meslek lisesinde okudum :) o eksileyen menopoza girmiş ablamızada saygılarımı sunuyorum kıskanç :D
azimle herşey yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılMatematik yoksa kazanamazsın
12 Yorumla
Soran+1 yılmatematik var anlarım
- +1 yıl
O zaman hiç vakit kaybetmeden çalışmaya başla, düzenli ve programlı çalışırsan kazanma şansın var
+1 yılbaşarırsan tarihe geçersin
00 YorumlaNiye kazanamayasın
11 Yorumla
Soran+1 yılçok istiyorum ama kazanamazsın meslek liseli nasıl hukuk kazanırki diyorlar hep
imkansız
00 Yorumlagüzel hikaye
02 Yorumla
Soran+1 yılhikaye derken
AB ye girmekle ayni
01 Yorumla
Soran+1 yılneden ::::(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi