Kızlar Bir Adım Öne Üniversite okumadım ama 3 dil biliyorum. Bir yere başvuru yapsam kabul edilir miyim? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 58 Yapay Zekaya Sor Üniversite okumadım ama 3 dil biliyorum. Bir yere başvuru yapsam kabul edilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
guerbetci Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Ihracat yapan şirketlerin hepsinde iş bulabilirsin 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ederler 2 0 Yorumla
AkgunGokalp_ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sadece dille olmaz üniversite seviyeni belirliyor 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 426 cevap paylaştı. Evet edilirsin 0 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 416 cevap paylaştı. Çok rahat ederler. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ederler 0 0 Yorumla
LanBirDahaÜyeOlursam Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl c1 seviyesinde mi? 0 1 Yorumla LanBirDahaÜyeOlursam +1 yıl pardon detayı şimdi okudum git kendine ingilizce ve rusça kursu aç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Ihracat yapan şirketlerin hepsinde iş bulabilirsin
Ruslar gibiysen olabilir tabi 😊
en kotu maaşın 9 bin TL felan
Uluslararası eskort ol
O ne be
Kanka sen gibisine turizmde ihtiyaç var 😃
Hangi diller biliyorsun?
Rusça bulgarca ve anadilimiz degilmi bu diller?
Ederler
Bilmem
3 dil biliyorsan direkt hostes ol
Açıktan isletme ya da dış ticaret oku
Sadece dille olmaz üniversite seviyeni belirliyor
Denemekten Zarar gelmez
Evet edilirsin
Otellerde çok rahaht iş bulursun
Çok rahat ederler.
Torpilin yoksa herkesle aynı sansa sahıpsın
Sekreterlik falan olabilir
Edilirsin tabi