Bir sürü devamsızlığım var, en az 40 önceki hafta gitmedim hiç dün gittim sonra tam okul kapısındayken geri döndüm okul sürekli arıyor hasta diyip diyip bahane kalmadı inanmıyorlar bama ailem desen kızmaktan çok üzülüyor haklı olarak onlarda üzülüyorum ama gidemiyorum okula 1.30saat uzaklıkta, derslerim berbat, hocalar sevmiyor okuldan atılmaktan çok korkuyorum ortada kalacam işsiz parasız ne yapıcam ben uyuyamıyorum stresten 😭
Güncellemeler
+1 yıl
Açık öğretim yok bu arada yurt dışında yaşıyorum maalesef
valla butungun geziyor yatiyor keyfine bakiyorsun :)) sonrada stresden uyuyamiyorum :) bayiliyorum boyle insanlara :) hayir kendi bahanelerinede insnmissin ohhh mis :))) hayat sana guzel
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yatıp gezdiğimi kim söyledi? Bi doğru düzgün okusana
sen okula gidiceksin okula yatmayacaksin bir bucuk degil 5 saat yol olsa gidicek dersine girecek okulu bitireceksin sana bana ona bisey sormaya gerek yok hala kendini kandiriyorsun
Burdada kolay almıyorlar eğer okumadıysan özellikle tecrüben yoksa zaten az kazanırsın işte kazandığım para yetmiyor işte ilerde aile evinden gitmem gerektiğinde nasıl ev, araba alacam?
Atılınca işte eğitim hayatım bitmiş oluyor diyebiliriz okullarda zaten şu an hiç yer yok olsada zaten atılmış öğrenciyi pek almazlar burada sağolasınlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
valla butungun geziyor yatiyor keyfine bakiyorsun :)) sonrada stresden uyuyamiyorum :)
bayiliyorum boyle insanlara :)
hayir kendi bahanelerinede insnmissin ohhh mis :))) hayat sana guzel
Yatıp gezdiğimi kim söyledi? Bi doğru düzgün okusana
ben soyluyorum ne yapiyorsun :)))) okula gitmeyip calisiyormusun :)))
Sor bana işe alınıyor muyum?
sen okula gidiceksin okula yatmayacaksin bir bucuk degil 5 saat yol olsa gidicek dersine girecek okulu bitireceksin sana bana ona bisey sormaya gerek yok hala kendini kandiriyorsun
Açık öğretime yazıl boşuna gitme okula çok kolay bitirirsin çıkmış sorulara çalışırsan
Öyle bi şansım olsa hemen geçerdim ama yurt dışında yaşıyorum burada açık öğretim yok..
Hıı desene baştan
🙁🙁
Hangi ülkede yaşıyorsun
Belçika
Ne güzel. İşe girip çalışsan okumaya gerek kalmaz orası rahat
Burdada kolay almıyorlar eğer okumadıysan özellikle tecrüben yoksa zaten az kazanırsın işte kazandığım para yetmiyor işte ilerde aile evinden gitmem gerektiğinde nasıl ev, araba alacam?
Yurt dışında yaşayan akrabalarım var. Temizlik işinde çalışan tanıdığım var sende öyle bir yere girebilirsin parası iyi
Ayn temizlik felan varda dediğim gibi ev gibi büyük şeyler için temizlikte 10 yıl felan çalışmam gerek galiba
Kaçıncı sınıfsın sen
12
Son sene değil mi
Türkiyede son oluyor burada daha fazla okuman lazım 2 yılım var daha bu yılımı yeniden yapıyorum bide
Alternatif yok mu okuldan atılınca ne oluyor
Atılınca işte eğitim hayatım bitmiş oluyor diyebiliriz okullarda zaten şu an hiç yer yok olsada zaten atılmış öğrenciyi pek almazlar burada sağolasınlar
Özel okul falan yok mu? Ailenin durumu nasıl
Özel okullar çok pahalı durumumuz normal, onlara daha fazla yük olamam onlarda haklılar çocuğum her gün okula gitmese, dinlemese çok çok haklılar😞
Tek çaren evlenmek o zaman 🤷♀️
Ne evlenmesi ya 18 yaşındayım onu geçtim kimseye muhtaç olmak istemiyorum kendi ayaklarımın üzerinde duramadığım sürece olmaz
Oranın şartları öyle ama burada olsan açıktan bitirirsin
Of bilmiyorum ne yapıcağımı öyle yaşayıp gidiyoruz işte bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun
Keyfini çıkar
Nasıl çıkarayım atılacam diyorum okulsuz kalacam işsiz parasız sürenecem işte
Bazı şeyler çaba ister bu sende hiç yok o yüzden amacına ulaştın keyfini çıkar
Sağol motivasyon için.
Motive etme çabasında değilim gerçeklerle yüzleşmeni istedim yüzleş ki hatalarının farkına var bir daha yapma
açıköğretime geç liseysen
Yurt dışında yaşıyorum burada yok maalesef
git oku o zaman başka şansın yok ayrıca birileriyle anlaşmak zorunda degilsin dersi dinle boş zamanlarda da uyu
Şu an istemediğim bir bölümdeyim çok zor hiç bişey anlamıyorum uyusam uyutmuyorlar zaten
başka bölüme geçme şansn yok mu
Her okulu aradım istediğim bölümde hiç bir okulda yer yok zaten eskiden o bölümdeydim mal gibi bunu yaparım diyip zora geçtim
mecbur gidecen artık zorla kendini ama anlamıyorsan gitmenin pek bi anlamı yok
Onu diyorum işte boşa gidiyorum yakında atarlar zaten ortada kalacam öyle
atarlarsa eğitim alamaz msn artk
Hayır hiç bi okulda yer yok onu geçtim atılan çocukları hangi okul ne yapsın alma imkanları çok aşırı düşük
kötümüş ya zaten yurt dışındasn gir bir işe çalış kariyer yap
Şimdi çalıştım diyelim peki ilerde ne yapıcam okumadan çalıştışında az kazanıyorsun ben aile evimden gidince nasıl ev alacam araba alacam off
yurt dışında bi kaç ay çalışınca araba alınıyor çalış birikim yap ve yüksel gerekirse kendi işini kurarsn ve çalışmış olduğun mevkini yükseltirler
İş kurmak felan hep risk çok kazanlarda okumuş insanlar ben değilim maalesef..
Okuma sende her şey okul degil
Kolay mı öyle diyince okumazsam yollarda sürünecem bende biliyorum yoksa bırakmasını
Nemalaka bende ilk okul mezunuyum ama asciyim aylık 6 bin kazaniyom
Kocaya gel alam seni 😍🤣
boş ver atıl
Atılırsam okulsuz kalacam hiç kimse beni almaz