Öncelikle merhaba aranızda yeniyim ben liseye gidiyorum okuduğum okul kötü bir meslek lisesiydi ortamı serseri doluydu ve bende sonunda dayanamadım psikolojim bozuldu ve okulu bıraktım 2 ay önce eğer okulu bırakmasaydım bugün kanser olacaktım sıkıntıdan okuldan çok çektim şimdi benim okuldaki sınıftaki arkadaşlarım sürekli beni başkalarına karşı kışkırtıyorlardı mesela bana bir kağıt verip buraya küfür yaz diyorlardı bende olmaz yazmam diyorduk ama zorla illaki yazacaksın lan deyip üzerime yürüyorlardı ve zorla yazdırıyorlardı sonrada bu bana yazdırdıkları küfürleri götürüp hemen arkamdan gözümün önünde kağıdı sinıf öğretmenime ve müdür yardımcısına veriyorlardı ve müdür yardımcısı ve sınıf öğretmenim de gelip bana kızıyorlardı hatta bu 2 öğretmenim sürekli beni ölümle tehdit edip seni bu duvara asarım lan ben adam öldürüyorum lan senide öldürürüm lan diyorlardı bende bunları babama anlattım babam da geçen hafta okuldaki müdür yardımcısını arayıp onu rezil etti müdür babam yardımcısına sen nasıl benim oğluma seni öldürürüm lan dersin lan dedi telefonu yüzüne kapattı numarasını engelledi bana benimde artık psikolojim bozuldu ve dayanamadım okulu bıraktım hatta geçen hafta psikiyatri ye gittim psikiyatri doktoru bana cipralex 10 mg diye bir hap verdi şu an bu hapı kullanıyorum iyileşmek için ve psikiyatri doktoru bana yeşil reçete de yazdı birde bana anksiyete kaygı bozukluğu tanısı koydu bana sende kaygı bozukluğu var sen duygularını kontrol edemiyorsun dedi hatta ben 2 haftada bir Psikiyatri ye gidip psikolojik tedavi alıyorum düzelmek için yani durumum o kadar kötü ki hatta geçen hafta bizim sınıftakiler yüzünden intihar edecektim az daha hatta geçen gün bizim evdeki odanın penceresinden 8. kattan aşağıya atlayacaktım ama annem gelip beni durdurdu ikna etti bende vazgeçtim bu sınıftakiler yüzünden en sevdiğim samimi olduğum 2 arkadaşımla da aramı bozdular bunlar arkadaşlarım da benden nefret ettiler benimle konuşmuyorlar benim numaramıda engellediler beni arkadaşlıktan da sildiler şu an hiç arkadaşım yok bu duruma çok üzülüyorum telefonumda hiç arkadaşım diye yazan biri yok kimseyle konuşmuyorum bu hafta açık öğretim lisesine geçiyorum hatta bu sınıftakiler yüzünden kaç kez öğretmenlerimle kavga ettim birbirimize bağırdık öğretmenlerin gözünden soğudum hani hababam sınıfında Ahmet diye bir çocuk vardı ya saf ve temiz aile çocuğuydu hababam sınıfı onu kullandı kendileri gibi bozdular işte banada aynı öyle yaptılar ben çok saf ve temiz biriydim ama beni bozdular kendileri gibi sizce ne yapmalıyım? Size içimi dökmek istedim. Teşekkürler. Şu an liseyi açık öğretimden okuyorum.
Çok Süper Cevap
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği