Okulu bıraktım ne yapmalıyım?

Merhaba ben liseye gidiyorum şimdi ben 3 buçuk ay önce okulu bıraktım sebebi ise okulda öğrenciler tarafından ezilmem ve dışlanmamdı bana hakaret ediyorlardı çok hatta beni öğretmenlerime karşı kışkırttılar hatta onlar yüzünden kaç kez öğretmenlerimle kavga ettim birbirimize bağırdık öğretmenlerin gözünden soğudum birde beni arkadaşlarıma karşı da kışkırttılar onlar yüzünden 2 arkadaşımla kavga ettim ve küstük birbirimizle konuşmuyoruz şu an hatta onların telefonunu da engelledim şu an konuşmuyorum onlarla şu an liseyi de evde açıktan okuyorum 3 buçuk aydır okula da gitmiyorum bu olay olduğundan beri birde bu olay olduğundan sınıf öğretmenim de 3 kez beni tehdit etti bir kez beni koridorda tenha bir köşeye çekip bana bağırıp ben şizofreniyim adam öldürüyorum seni de öldürürüm dedi bana sonra bir kez de beni sınıfta tehdit etti yine aynı şekilde birde bir kez de beni üst katta bir atölyeye götürüp orada kilitleyip bana bağırdı seni okuldan atacağım kaybol dedi bana birde bunları bana yapan öğretmen Kadın ve 26 yaşında. Sizce ne yapmalıyım? Hiç arkadaşım bile yok sürekli evdeyim.
Okulu bıraktım ne yapmalıyım?