• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Eğitim & Kariyer

Eğitim durumu açısından kadının erkekten önde olması erkeği yetersiz hissettirir mi?

Davina87
Davina87 Takip Et
Guru Yaş: 39
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
410
Yapay Zekaya Sor
Eğitim durumu açısından kadının erkekten önde olması erkeği yetersiz hissettirir mi?
Eğitim Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Uga915
    Uga915 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Eşimin benden daha zeki, akıllı, bilgili, yetenekli, güçlü ve iyi bir karaktere sahip insan olmaması asıl kendimi yetersiz ve değersiz hissettirir. 😄 Karşısında ki insanı, onun hislerini ve duygularını anlamayan, düşüncelerine değer vermeyen, sorumsuz bir ilişkiyi kendi başınıza sırtlandığınızı düşünsenize.. 😱

Bence her iki cinste kendisinin en az dengi veya en az bir kaç konuda kendisinden daha iyi özelliklere sahip birini tanımalı. Kimse kimseye bir şeyler katmayacaksa ilerleme olmaz. Biri diğerini geriye çektiği zaman gelişim durur. Bu da beni aşırı rahatsız eder. İleri, daima ileri. En güzel yatırım kendinize yaptığınız, kendinize kazandırdığınız değerlerdir. Kendisinden vazgeçen, kendisini geliştiremeyen, ilerletemeyen bir insanla kaliteli kalıcı ve karşılıklı bağlar ortaya çıkmaz. İki tarafta birbirlerini örnek alacağı değerleri olmalı. Ben her zaman karşımda ki insandan kendime neleri örnek alabileceğime, kendimde neleri değiştirebilecegime, onunla nasıl daha iyi paylaşımlar kurabileceğime bakarım. Hem karşımdaki insana olumlu değerler kazandırabilmeyi hemde kendimi daima gelistirebilmeyi amaçlarım. Aksi halde zaten o günü yaşadım saymam. :) Benden daha iyi olan herkese sevgiler ve saygılar 😄

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• M-B-B
    M-B-B Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

Kadın erkeği babasından istemeye ne zaman gidecek?

Türkiye'de %80 erkek ve aile böyle bir şeyi kabul etmez çünkü kadının erkekten daha iyi durumda olmasına hoş bakılmaz. Yukarıdaki ironiyi bunun için verdim.
    Çünkü her ne kadar kadın ve erkek eşitliği densede böyle bir şey yok, hala Türkiye'nin pek çok yerinde eşine erkek evlat veren kadın el üstünde tutulur mesela. Yani aslında kadının erkekten daha iyi olma durumu bizim gibi göçebe ve at, avrat, silah diyen bir millet için uygun düşmüyor. Bu iş ve kariyer konusunda da geçerli. Bana kızma ama gerçeğimiz bu. Ben olanı anlatıyorum şahsi fikrim değil.

Toplumsal kültürü kenara koyarsak, böyle bir şey mümkün şayet kadın bunu tek bir tartışmada dahi erkeğini ezmek için kullanmıyorsa, aksi durumda boşanma olacaktır.

Şahsi fikrime gelecek olursak benim için fark etmez. Ama! Şu var, sabah çıkıyor gece yarıları geliyorsa, ev işleri aksatılıyorsa, çocukla ilgilenilmiyorsa ay yorgunum senle ilişki yapamam ben yatıcam denilip gün bitiriliyorsa öyle bir iş kadınıyla olmam.

0
    8 Yorumla
    • Ferhanım
      Ferhanım
      +1 yıl

Ataerkil sistemi eleştirmek için yarım sayfa yazı yazıp son paragrafta ataerkilliğin dibine vurmak...

Yorumla
    • M-B-B
      M-B-B
      +1 yıl

Yazımda bir eleştri yoktur. Gözlemdir.

Yorumla
    • Ferhanım
      Ferhanım
      +1 yıl

Evet öyleymiş ama çok ataerkilsin be.

Yorumla
    • M-B-B
      M-B-B
      +1 yıl

Son paragrafta yazdıklarımdan dolayı mı?
      Eve geç gelen, çocuğun annesini özlediği dönemde onu ilgisiz bırakan, keza benim için de öyle ben de ilgi severim, yorgunluktan cinsellik yaşamaktan bile kaçacak bir kadınla yapamam evet. Birincisi annelik gerektiren bir durumda çocuğuna annelik yapamıyorsa bu en önemli konu sonra cinsellik sonra eve geç gelmesi. Hadi ev işleri falan bir çalışan tutulur belki o yapar, neticede ben de işte olacağım. Kariyer yükseldikçe eve harcanan zaman azalıyor. Genelde böyle kadınlar evlenemiyor zaten. Bekar yaşamayı seçiyor.

Yorumla
    • Ferhanım
      Ferhanım
      +1 yıl

Neden erkeklerin eve ayıracağı zaman sıkıntı olmuyor da kadınlarınki sıkıntı oluyor? Ataerkillik burada zaten. Herkes eşit sorumluluk alsa kadının az zaman ayırması sorun olmaz ya da erkeklerinki de sorun olur. Kadınınki olmuyorsa erkeklerinki de olmaz. Bi arada günümüzde paradan önemli hiçbir şey yoktur. Maddi sıkıntı çekmeye başla kim evde ne kadar kalmış umrunda olmaz.

Yorumla
    • M-B-B
      M-B-B
      +1 yıl

Çünkü evi dişi kuş yapar. Bu evrimsel bir gerçekliliktir tüm doğada olan. Ben bir erkek olarak çocuğuma babalık yapabilirim ama annelik farklı bir boyut.

Yorumla
    • M-B-B
      M-B-B
      +1 yıl

Benim maddi sıkıntım yok çok şükür. Bekar da idame ettirebilirim kendimi. Eşim olursa kariyer olarak benden üstün olmasını umursamam ama aile olmak için gereken şartlarımı saydım

Yorumla
    • Ferhanım
      Ferhanım
      +1 yıl

Peki.

Yorumla
  • BALAT34
    BALAT34 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 79%
    +1 yıl

Bu kişiden kişiye ve ilişkinin gücüne göre değişir bence. Birbirini besleyen, geliştiren ve saygı, sevgi konusunda cömert olan insanların ilişkisinde pek sorun yaratmaz bence. Eğer yetersizlik hissi iki taraftan birini kontrolü altına aldıysa, tek sorun soruda bahsedilen durum değildir. Başka başka sebeplerden ilişkiye karşı aidiyet hissetmeyen insanlar, bu tarz durumlarda ilişkideki konumunu sorgulayabilir ve ilişkiye karşı motivasyonunu kaybedebilir. Uzun lafın kısası ''kendinizi sevin'', birini adabıyla sevebilmek ve sağlıklı bir ilişki kurabilmenin yolu tam buradan başlıyor.

1
    1 Yorumla
    • Davina87
      Davina87
      +1 yıl

🙏🙏

Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.

hic basima gelmedi ama sonucda sakızdan da çikmadi o hatun ben secmisim :)

1
    2 Yorumla
    • nomorebets35
      nomorebets35
      +1 yıl

rewerans fm :)

Yorumla
    • Davina87
      Davina87
      +1 yıl

: ))

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

19

Cevap

47

Cevap

• Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

Eğer kafasına takarsa erkek bir çok konuda kendini yetersiz hissedebilir:) bir çok kadının eğitim durumu erkekten düşük ama oldukça zekiler yani ve bu durum bile erkeklerin zoruna gidiyor..

Yetersiz hissetmenin özün de bence.. kendine güvenmemek geliyor yani özgüven eksikliği olan her erkek kadının bir şeyine takılır kendini yetersiz hisseder

Şahsen benden daha iyi bir eğitim almış iyi bir işi olmuş iyi para kazanmış bir kadın yanında kendimi yetersiz değil şanslı hissederim çünkü o her anlamda kendine denk görmüş beni hayatına almış:)

1
    0 Yorumla
  • Ferhanım
    Ferhanım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Bence erkeği yetersiz hissettirmiyor kadın erkeği kendisine göre yetersiz bulmaya başlıyor. Böyle mi olmalı? tabi ki hayır ama insan fıtratına uygun bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ben bir kadın olarak kendimden bir tık yukarıda olduğunu düşünmediğim erkekle yapamıyorum. en kötü eşit olmalı.

1
    0 Yorumla
  • yurtsuzbiri
    yurtsuzbiri Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Bu soruyu sıradan bir cevap vermek istemedim... Çağın hastalıklarından biri... Kadın ve erkek... isimlerin farklı olması gibi Eğitim durumları da farklıdır insanların... aynı olması imkansız... Bence bir doktor bir çobanla mühendis bir tezgehtarla evli olabilir ikisinin Ruhi gelişimi önemli... Günümüzde çok farklı bir algı var Doktor doktorla Öğretmen öğretmenle Çoban çoban ile... yeri gelince de müslümanız... Efendimiz unutulursa Sonuç bu olur...

Birbirini aldatan insanlara bakıyorum... genelde kendinden eğitim olarak düşük ya da yüksek kişilerle aldatıyorlar... aldatırken eğitime bakılmıyor evlenirken bakılıyor🙂

1
    0 Yorumla
  • kanattar
    kanattar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Bir yerde hissettirebilir o dengeyi korumak baya zor mesela bir tartışma çıkıp kadın erkeğe eğitim durumuyla ilgili düşüklüğünü dile falan getirirse erkeği yıkım etkisine uğratır ki buda olabilitesi yüksek bi ihtimal insan tartışırken ne söylediğini bilemiyor çünkü onun dışında bu dengeyi korurlarsada iki taraf içinde bi eksiklik fazlalık hissetme durumu olmaz mutlu olunulursa bir sorun teşkil etmeyebilir belki

1
    0 Yorumla
  • Enperatriz_Eztia
    Enperatriz_Eztia Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    +1 yıl

Erkek kendini yetiştirmişse hissettirmez. Kendini yetiştirmek illa diploma ile olmaz. Diploması olup da hala kendini yetiştirememiş sığ insanlar var.

2
    0 Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Kadın ve erkek birbirine destek olmalı, eğitim değil vizyon belirler, birbirini rakip değil ekip gibi tamamlamalılar. Daima birbirinin başarıları ile gurur duyan çiftin daha çekici olduğunu düşünüyorum...🦄🍀🍏⭐❤️

2
    0 Yorumla
  • blackman3419
    blackman3419 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Bu konu hakkında, ülkemizde kadın ve erkeğin yeri, töreler... vs. gözüne alındığında kitap bile yazılabilir : ))

Ama, kısa ve öz cevap vereceğim;
    Bence, hayır hissettirmez... Aksine, erkeğin bundan mutlu olması gerekir...

1
    0 Yorumla
  • axish2s
    axish2s Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

erkeği yetersiz hissrttirmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. tipik ilk çağ orta doğu insanının sorabileceği bir soru tarzı. 50 sene öncesine kadar abd de bile insan muamelesi görmeyen kadınların, tüekiyeden çok sonra seçme ve seçilme hakkı elde eden ingiliz kadınlarının geçmişte yaşadıklsrının dışa vurumu. insanların gelir ve giderleri aşkınızdan pardon siz ne anlarsınız.

0
    2 Yorumla
    • Davina87
      Davina87
      +1 yıl

Once bi haddinizi takının soruya cevap yazarken. Yapıcagınız yorumu bana değil ortaya yapın. Gelmek sizin tercihiniz. Dikkate almayıp gecebilirdiniz soruyu pekâlâ... Ve sonra gidip kendi sorunuza bi bakın isterseniz;

"el ele tutusmak mı yoksa Öpüşmek mi daha bilmem ne".

Tipik belden yukarı çıkamayan zihniyetin dışavurumu... lütfen basitlesmeyin bu kadar!

Yorumla
    • axish2s
      axish2s
      +1 yıl

belden aşağı vurum.. konumuzun bu soru olduğunu sanıyordum :)

Yorumla
  • Cmn24
    Cmn24 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 64%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 503 cevap paylaştı.

Ben onu saçma buluyorum madem kafın erkek eşit erkek kadından fazla eğitimli olunca kadın bir şey demiyorsa yetersiz hissetmiyorsa aynısı erkek içinde geçerli kadın eğitimliyse yetersiz hissetmeyevek

1
    0 Yorumla
  • kadans
    kadans Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Neden kötü hissettirsin ki aksine tahsilli biriyle evli olduğu için mutlu olması gerekir

1
    2 Yorumla
    • Davina87
      Davina87
      +1 yıl

Bak bak kimler de gelirmiş: ))

Yorumla
    • kadans
      kadans
      +1 yıl

Seni unuttum sanma 😁

Yorumla
  • tœchwž
    tœchwž Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

surekli kadin tarafindan dile getirilen biseyse hissettririr bir de erkekgin kendi durumunu icsellestirmis olmasi da gerekiyor, var oyle ciftler her iki taraf da birbirni oyle kabul edip sevip mutlu oldugu icin bunun lafi bile gecmiyor, sonuc olarak kimse gokten zembille inmiyor birbirlerini taniyorlar sonrada bunu tuhaf karsilamak abes bir durum

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.

İnsanın yeterli hissetmesi için karakter yeterlidir. Karakteri zayıf biri her ne olursa olsun bir şeylerin gerisinde kalır ve ezik hisseder.

2
    0 Yorumla
  • semxsem
    semxsem Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Beni hissettirmedi mühim olan gönüller bir olsun ama günümüzde bu gönül işleri maddiyatın çeşitliliğin ve isteklerin çoğalmasıyla oldukça zorlaştı

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Aksine kendimi daha yeterli ve mutlu hissederim.. Kadınımın eğitimli ve kültürlü olması, her yònden benim avantajim olur.

1
    0 Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

kadın akşam eve gelince yemek yapıyorsa gece de başı ağrımıyorsa
    ordinaryus profesör olsun sıkıntı olmaz

1
    0 Yorumla
  • NoiseMan
    NoiseMan Takip Et
    Master Yaş: 26
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 558 cevap paylaştı.

Diplomasi, bir cinsin diğerinden önde olduğu anlamına gelmez. Böyle şeyleri düşünen, lafını eden bir insanın hayatımda yeri yok.

1
    0 Yorumla
  • GezegenAdam
    GezegenAdam Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 986 cevap paylaştı.

:D asıl soru şu kadını ne zaman tanrı yapacağız acaba

1
    2 Yorumla
    • Davina87
      Davina87
      +1 yıl

İlah edinenlerin sayısı az değil : ))

Yorumla
    • GezegenAdam
      GezegenAdam
      +1 yıl

:D hukumet saolsun :D

Yorumla
  • quantuum
    quantuum Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 63%
    +1 yıl

Benden yüksek olmasında sakınca yok onun için sorun teşkil etmiyorsa.

1
    0 Yorumla
  • suumisali_
    suumisali_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Aşağılık kompleksi olan kişi kendini yetersiz hisseder

1
    0 Yorumla
  • uncas71
    uncas71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

Kadına bağlı bu kadın adam insan olmasını bilirse sorun olmaz

1
    0 Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 771 cevap paylaştı.

Hissettirmez ancak bir tartışma esnasında bunu yüzüne vurması çok inciti olur.

1
    0 Yorumla
  • NA-KD
    NA-KD Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

bence bu durum iliskide kadini da erkegi de yetersiz hissettirir

1
    0 Yorumla
  • theauzas
    theauzas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

Malları hissettirir. Normal "INSAN" 'ları hissettirmez ve gayet normaldir

1
    0 Yorumla
  • Bezginbeyy
    Bezginbeyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 86%
    +1 yıl

Bu benim pek umrumda değil genelde sosyal ve ekonomik sınıf farkları bana daha çok koyuyor.

1
    0 Yorumla
  • AsabiÖküz
    AsabiÖküz Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl

Eğitim mi
    Öğretim mi
    Önce bunu netlestirelim
    Ortalık diplomalı eşek dolu çünkü

1
    0 Yorumla
  • Black_Desire
    Black_Desire Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Eğilim bir şeyi değiştirmez her şey beyinde ve yürekte yoksa ne insanlar var

1
    0 Yorumla
  • AltınYaprakS
    AltınYaprakS Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Bunu kompleks yapan da vardir yapmayan da ama cogunlugu yapar diye dusunuyorum.

1
    0 Yorumla
  • Mistikhayatlar
    Mistikhayatlar Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Ben orta okul mezunuyum
    Eşim ticaret lisesi
    Sevgilim bilgisayar programları mezunu üniversite yani kesinlikle sıkıntı olmuyor

0
    0 Yorumla
  • Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Tam aksine kadınların geri kalmadığını görmek erkeğe gurur verir

1
    0 Yorumla
  • Husnagulllllsh
    Husnagulllllsh Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Sanmiyorum artik erkekler parasiz kadin almiy hatta daha fazla kazansin istiyolar herkesler kafayi yenis

1
    0 Yorumla
  • Hiçkimseyimmm
    Hiçkimseyimmm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 61%
    +1 yıl

Yooo hiç hissettmem her türlü zekamla öne geçerim

1
    2 Yorumla
    • Davina87
      Davina87
      +1 yıl

Zekanla diyosun: ))

Yorumla
    • Hiçkimseyimmm
      Hiçkimseyimmm
      +1 yıl

İlk o öne çıkar sonra diğer özelliklerim gelir arkadan

Yorumla
  • Spesifik00
    Spesifik00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Sanmam çevremizde var örnekleri her ikisininde birbirine katacağı şeyler olur bence

1
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 7b cevap paylaştı.

Kadın bunu yansitmiyorsa problem değildir

2
    0 Yorumla
  • theemavi
    theemavi Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

buna hayır diyemem doğrusu

1
    0 Yorumla
  • alarachan
    alarachan Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 329 cevap paylaştı.

Hissettiriyor evet çevremde gördüm

1
    0 Yorumla
  • Kerem_izmir
    Kerem_izmir Takip Et
    Bilge Yaş: 48 , eic 82%
    +1 yıl

Kadının fendi erkeği yendi 😁

1
    0 Yorumla
  • Dêrvîş_feylesof
    Dêrvîş_feylesof Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl

Kişisel gelişimini ilerletmemişse evet

1
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Türkiyede her şey algı meselesi

1
    0 Yorumla
  • hhsynn84
    hhsynn84 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

yok ya zihniyet meselesi

1
    0 Yorumla
  • sultimulti
    sultimulti Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Bunu kompleks edinen birini ne yapayım?

1
    0 Yorumla
  • windman107
    windman107 Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Beni hissettirmemişti

1
    0 Yorumla
  • tutkununfrekansı
    tutkununfrekansı Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Ne saçma düşünceler bunlar.

0
    0 Yorumla
  • linkerboy1991
    linkerboy1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Hissettirmez asla ben cevremde gördüm bizzat.

0
    0 Yorumla
  • crankywoman
    crankywoman Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 32%
    +1 yıl

Özgüven problemi varsa hissettirir.

0
    0 Yorumla
  • ByToRo
    ByToRo Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Hissettirmeli.

1
    1 Yorumla
    • Davina87
      Davina87
      +1 yıl

Hissettirmeli mi hissettirmemeli mi? Sanki bir tane "me"yi yazmayı mı unutmuşsun: ))

Yorumla
  • Tubaacelyaaa
    Tubaacelyaaa Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 342 cevap paylaştı.

Galiba evet

1
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    Mentor Yaş: 34 , eic 52%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Hissettirebilir

1
    0 Yorumla
  • Yengeçkadını07
    Yengeçkadını07 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Bence ettirmez sevinir

1
    0 Yorumla
  • yldzbhr123
    yldzbhr123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Aynen olabilir

1
    0 Yorumla
  • K__Li1983
    K__Li1983 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Büyük ihtimal.

1
    0 Yorumla
  • deskopzucker
    deskopzucker Takip Et
    Xper 7 Yaş: 125 , eic 100%
    +1 yıl

Olabilir

1
    0 Yorumla
  • arenfidan
    arenfidan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Evet bir kompleks olur

1
    0 Yorumla
  • Kaan5432
    Kaan5432 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Hissettirmesini geçtim kadınlar hep 3 adım önde

1
    0 Yorumla
  • eL_mACOo
    eL_mACOo Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Bu kişiliğine bağlı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sevgi varsa gerisi boş

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evet

1
    0 Yorumla
  • BARISQQQQ
    BARISQQQQ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Hayır aksine mutlu eder

1
    0 Yorumla
  • geçmişiolmayanadam
    geçmişiolmayanadam Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 820 cevap paylaştı.

Beni etkilemez

1
    0 Yorumla
  • sannoro
    sannoro Takip Et
    Guru Yaş: 50
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 348 cevap paylaştı.

Karakterlere kalmış

2
    0 Yorumla
  • BarlassBeyy34
    BarlassBeyy34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

yooo ne alakası var

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Eğitim durumu açısından kadının erkekten önde olması erkeği yetersiz hissettirir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkeğin eğitim durumunun kadından daha düşük olması sorun mudur? 18 cevap verildi
Kadının statü olarak erkekten üstün olması sıkıntı mı? 68 cevap verildi
Erkeğin eğitim seviyesi kadindan yüksek olmalı mi? 6 cevap verildi
Kadının eğitimi erkeğe göre fazla olursa sıkıntı olur mu? 20 cevap verildi
Kadının erkekten çok kazanaması veya otorite olarak yüksek olması erkek için sorun olur mu? 11 cevap verildi
Kadınların erkeklerden üstün olması? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En çok dikkat ettiğiniz görgü kuralı nedir?
  • Türk Ordusu 2235 yaşına girdi?
  • Sizce kızlar soruyorun en yakışıklı erkeği ve en güzel kadını kim?
  • Dürüstlük mü ikiyüzlülük mü daha zor?
  • En Son Ne Zaman Birisine Seni Seviyorum Dediniz?
  • Eski bir aşkın anısı, aradan yıllar geçse ve hayatınıza yeni insanlar girse bile kalbinizin bir köşesinde sızlamaya devam eder mi?
  • Gönlünüzü kaptırdığınız birisi var mı?
  • Beyaz ten mi esmer ten mi daha etkileyici?
  • Çocuğunuz size her konuyu rahatça anlatabilir, danışabilir mi?
  • Bebeğinize aldığınız ürünlerin içeriğini okuyor musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨