AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yokya neden sorun olsun gurur duyarim o benim esim sonucta basariliki cok kazaniyor. ama calistigi ortam falan onemli erkeklerle konusmasi falan buyuk sorun olur
Şöyle diyeyim iş olarak erkek nüfusu fazla olan bir meslek bu ama bence sorun olmamali
Yaa napim cok kiskanirim ben. baska bisey istesin yapim. erkeklerle olmaz uzgunum
Farklı benim için kabulu imkansız durum
Yaaa off ayril isinden ne kazaniyorsan 2 katini veririm derim :)
O yere gelmek için o kadar emek vermişken bunu bana derse onu çıkartırım hayatımdan
Cok uzattin yaa istemiyorum iste ayril isinden :) hem birsuru cocugumu var kim bakacak onlara sen yokken anne anne diye agliyorlar :)
Beni dusunmuyorsan bari cocuklarini dusun 2 kiz 1 erkek :) 3 cocukla ben basa cikamiyorum
Ooo biz boşanalim birde çocuk yok paşam derim direkt
O yere gelirken okadar emek verirken banami sordun sorsan derdim hic bosuna emek verme die
Bende bilseydim seninle yaşamımı birleştirmezdim gidiyorum ben der çıkarım
Nasil yok cocuk coktan hamile kaldin bile nur topu gibi 3 tane cocugumuz var
Hemde 3 tane mi masallah ben hiç çocuk düşünmüyorum
Tamam nafaka oduxeksin ozaman xocuk basina aylik 10 binden 30 bin tl isterim
Yolun acik olsun mahkemere gorusurz
Ben neden ödüyorum asıl sen bana ödemelisin. Hem zamanımı aldın hemde işimi ne kadar sevdiğimi bildiğin halde bunları diyorsun. ben çocuklarıma kişi başı 30 bin veririm ama sana değil bakıcıya
tamam bakiciya ver parayi ben bakiciyla evlenirim :) ilerde yaslaninca pisman olupta gelme istemeyiz seni cocuklarimizda bakicilarini gercek anneleri bilir hadi simdi kaybol sana iyi kariyer yapmalar
Çocukları sana veren kim
Birde kız çocuğumu sana verir miyim o annesi gibi kariyeri yolunda yürüyecek
Hem evi terk edip hemde cocuklari alacaginimi saniosun. haftasonu gormeye gelirsin anca oda benim kontrolumde kacirirsin falan sen guvenmiyorim sana
Evi terk etmiyorum seni evden kovuyorum
Gerçekten çok zor bir kişilik benim hiç anlaşamayacagim kisilik
Benle anlasamayan kimseyle anlasamaz ben cok uysal uyumlu biriyim. sen evlilige hazir olmadan evlenirsen boyle olur.
Sen beni kısıtla birde hazır değil de oo başka var mi sana evet dediğim güne yazlıklar olsun
Aaaaa ne kisitlamasi elin erkeklerinin oldugu yerde calismani istememenin nesi kisitlama oldu. hicbir erkek istemez. isteyende zaten sevmio demektir. dis guzelligine kandik iste evlenme teklifi ettik. evlenince duzelir dedik. evinin hanimi cocuklarinin annesi olur dedik amaaaa nerdeeeee akli baska yerlerde
O kazandigin para kariyerin biz olmadiktan sonra mutluluk getireceginimi saniosun
Sen yoksun tek çocuklarım var. Sen zaten biliyordun benim kariyerimi ne kadar önemsediğimi. Sirf senin erkeklik gururun oksanacak diye de ben işimi bırakamam
Belli oluyor cocuklarini nekadar sevdigin
Ben boşanmak istiyorum Şerafettin
Daha gerdege bile girmedik ne bosanmasi adami sinir etme otur oturdugun yerde
twitter.com/.../1668125767149015040
Al oku biseyler ogren
Güldürdün beni
Karşi taraf kendini eksik görebilir erkeklik gururu incinebilir geneli için
Kadın için sorun oluyo daha çok, kimin ne kazandığı çok çirkin bi mukayese
Sorun olmaz ancak bunu dinlendirmek sorun olabilir
sorun olmaz benim için
Bunu sürekli dillendiriyorsa sıkıntı
Yok aslında hiç hatta ama karşı taraf kendini eksik görmeye başlıyor belirli bir süre sonra
Kendisine dert etmiş demek ki sıkıntı
Ne yapmam lazım sizce
Ona bir şey yapamazsın o kapılmış o tufana eşinse ona paranın ortak olduğunu aile olduğunuzu ikiniz için de bu durumun iyi olduğunu anlatmaya çalış birlikte yaşadığınız hayatın standartlarından bahset belki anlar
Evli değiliz. Çogu kez böyle yaklaşıyorum. Onun üzülmesini hiç istemem
Bunu şimdiden sorun ediyorsa sorun bence
bilmiyorum böyle şeylere takılmamak lazım geliri yüksek olan kişi bunu sorun etmiyor sürekli bu durumu üstten bakmak için kullanmıyorsa önemli değil ne kazandığı
Aynen öyle
Olur elbet
Bu sorunun olmaması için ne yapabilirim
Bu durumun ona olan sevgini , aşkını onun senin gözünde ki değeri asla azalmayacağını güzel bir dille belirtmelisin
Öyle yapacağım
bence değil kader
Evet bunu sorun ediyoruz
olabilir.
Neden sorun olsun ki